Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σαλπιγγίδης: «Όποιος χτίζει, αποφασίζει…»

Καθόλου ενοχλημένος για τη φημολογία περί επικείμενης απόκτησης άλλου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ δεν φάνηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά το 4-1 επί της Βέροιας.

Σαλπιγγίδης: «Όποιος χτίζει, αποφασίζει…»
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε δις στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας, αλλά δεν δείχνει να ενοχλείται από το γεγονός ότι η ομάδα του αναζητεί ενίσχυση στην επίθεσή της.

«Όποιος κι αν έρθει θα τον αγκαλιάσουμε. Κάποιος χτίζει την ομάδα, οπότε είναι και αυτός που αποφασίζει. Έχουμε ακούσει πολλά και εγώ και ο Κλάους ότι δημιουργούμε θέματα. Φυσικά επειδή οι προσδοκίες είναι μεγάλες είτε έρθει επιθετικός είτε σε κάποια άλλη θέση εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Αυτές οι φήμες μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν και εμείς προσπαθούμε να κρατάμε τα αρνητικά έξω από την ομάδα», τόνισε.

Για τα δύο του γκολ σημείωσε: «Σίγουρα είναι μία τονωτική ένεση αλλά να μην σκοράρω δεν με επηρεάζει συνειδητά. Ασυνείδητα ίσως. Μπορεί να χάσω αυτό που λέμε πως δεν χάνεται αλλά σε κάποια άλλη φάση θα το βάλω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην απογοητεύομαι εύκολα».

Όσο για τη νίκη της ομάδας του, ανέφερε: «Θέλουμε να κρατήσουμε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά. Κάτι που είναι θετικό σημάδι για την συνέχεια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πετύχαμε γρήγορα γκολ και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όλα παίζουν ρόλο και φυσικό είναι ο προπονητής μας να έχει απαιτήσεις όμως δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά κυρίαρχος σε ένα ματς. Εμείς θέλουμε από την πλευρά μας να είμαστε όπως σήμερα και να έχουμε περισσότερη διάρκεια».

Για την απόδοση των Μαντούρο και Κάτσε, είπε: «Θα βοηθήσουν πολύ. Άλλωστε γι’ αυτό γίνονται οι μεταγραφές. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με πολλά παιδιά που όλοι θα χρειαστούν και όλοι μπορούν να προσφέρουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν είμαστε απλά 14 παίκτες και οι άλλοι συμπληρώνουν την ομάδα».

Τέλος, για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί εμείς να είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη με καλό σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: