Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωσε Σαλάχ ο Μουρίνιο!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ανακοίνωσε Σαλάχ ο Μουρίνιο
Αστραπιαία βρήκε η Τσέλσι τον αντικαταστάτη του Χουάν Μάτα. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η μεταγραφή του οποίου από τη Βασιλεία ολοκληρώθηκε, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει πως υπέγραψε για 5,5 χρόνια.

Η μετακίνηση του 21χρονου Αιγύπτιου από τους πρωταθλητές Ελβετίας θα κοστίσει στους «μπλε» 13 εκατ. ευρώ και θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα της ομάδας μετά τους Μπερτράν Τραορέ και Νεμάνια Μάτιτς.

«Μου αρέσει ότι μπορεί να παίξει όπως οι επιθετικοί μας και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι νεαρός, γρήγορος, δημιουργικός και ενθουσιώδης. Πιστεύω πως μαζί με τους Σίρλε, Αζάρ, Όσκαρ και Γουίλιαν θα συμπληρώσει ιδανικά τους μεσοεπιθετικούς μας», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής για τον Σαλάχ, που έχει πετύχει τρία γκολ σε τέσσερα ματς κόντρα στην Τσέλσι τον τελευταίο χρόνο.

Ο νεοαποκτηθείς άσος, που έχει 17 γκολ σε 27 συμμετοχές με την εθνική Αιγύπτου, είχε φέτος 10 τέρματα σε 29 εμφανίσεις με τη Βασιλεία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: