Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χασομέρης: «Δεν σταματήσαμε λεπτό»

Στη θέληση των παικτών του Πανθρακικού και στη δύναμη της έδρας απέδωσε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Χασομέρης.

Χασομέρης: «Δεν σταματήσαμε λεπτό»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χασομέρης. Ο μέσος της ομάδας της Κομοτηνής και σκόρερ του τρίτου τέρματος, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στη δυναμική της έδρας, τονίζοντας παράλληλα πως πρωταρχικός στόχος παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Επιβάλαμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έστω και με κακό αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και πολλά γκολ.
Μας βοηθάει η έδρα μας, παίζουμε καλύτερα εδώ πέρα αν και εκτός αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πάρει πιο πολλούς βαθμούς.

Όταν το ματς είναι στην ισοπαλία και η ώρα περνάει προσπαθείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πετύχεις το γκολ. Νομίζω δεν σταματήσαμε λεπτό και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο πιο ψηλά είμαστε παίζουμε πιο άνετα. Ο στόχος των πλέι οφ είναι πολύ μακρινός για μας. Πρώτα να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε». 


Μακρυδημήτρης: «Παίζουμε όλοι για την ομάδα»
Στην ομοιογένεια του Πανθρακικού απέδωσε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο ο Διονύσης Μακρυδημήτρης.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Διονύσης Μακρυδημήτρης. Ο αμυντικός της ομάδας της Κομοτηνής, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στην καλή εικόνα απέναντι στους «κυανέρυθρους» και στην ομοιογένεια της ομάδας παρά την απουσία του Κάσες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο Κάσες είναι σημαντική απουσία εχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίο παίχτης, όμως η ομάδα έχει ομοιογένεια, παίζουμε όλοι για την ομάδα, σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι , ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στη νίκη με ευρύ σκορ.

Συνδύασες τα γενέθλια σου με τη νίκη. Μια ευχή για σένα;
«Υγεία και μόνο υγεία»
Θα μπορούσε ο Πανθρακικός να παίξει Ευρώπη;
«Ο στόχος είναι η παραμονή και μόνο αυτό. Όταν την εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τότε ότι καλύτερο ας έρθει στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: