Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Έμεινε στην ιστορία!

Ξεχωριστή είναι η χθεσινή νίκη του Λεβαδειακού επί του Άρη για τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι Βοιωτοί και τις μεγάλες ανατροπές που σημειώνουν στην έδρα τους.

Έμεινε στην ιστορία
Χωρίς αμφιβολία το τελικό αποτέλεσμα της νίκης του Λεβαδειακού κόντρα στον Άρη, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αυτό ήρθε, καθιστούν από μόνα τους εντυπωσιακό το συγκεκριμένο ματς.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να σημειώσει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο στην Α’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι πολλές οι φορές που οι Βοιωτοί κατάφεραν να σημειώσουν περισσότερα από τρία τέρματα σε ένα ματς, όμως όταν αυτό είχε συμβεί μοιράστηκαν στα δύο ημίχρονο.

Μόνο στο 3-2 επί του Ολυμπιακού, στις 30/4/2006, είχε φτάσει κοντά (πέτυχε και τα τρία γκολ μέχρι το 17'), αλλά στη συνέχεια έβαλε... φρένο.

Όσον αφορά τώρα την ανατροπή, θύμισε αρκετά το 4-3 του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ, στις 22 Απριλίου 2012 (με γκολ του Ναπολεόνι στο 90' και του Μαχαίρα στο 93').

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ιστορικό Ολυμπιακός - ΟΦΗ 4-5, στις 27 Μαΐου 1990, τα τρία τελευταία γκολ των Κρητικών σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο (85' Μπατσινίλας, 87' Βέρα, 90' Βάβουλας).

Πιο αργά, δηλαδή, από τα τρία χθεσινά του Λεβαδειακού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: