Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τώρα… Ζέκα και Αμπέντ!

Μετά την παραμονή του Τάσου Λαγού, επόμενοι στην ατζέντα του Παναθηναϊκού είναι οι Ζέκα και Αμπέντ.

Τώρα… Ζέκα και Αμπέντ
Να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή και να δημιουργήσει τις βάσεις για έναν κορμό πολλών ετών έχει σαν στόχο ο Παναθηναϊκός. Έτσι μετά την παραμονή του Τάσου Λαγού, που χθες συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», επόμενο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι να κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη τους Ζέκα και Αμπέντ.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2015, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, κάτι που όμως θα συμβεί μετά την επίλυση του θέματος του Λαγού. Εξελίξεις αναμένονται μετά το Μάρτιο, αφού προέχει να βγάλει το «τριφύλλι» το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.

Όσο για τον Μεχντί Αμπέντ, ο νεαρός Αλγερινός παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, με συμμετοχή στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στην επίθεση όπου με πέντε γκολ είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Μπεργκ. Ο 22χρονος μέσος είναι δανεικός από τη Νιούκαστλ, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να τον αγοράσει, αφού η αγγλική ομάδα σίγουρα δεν θα τον δώσει… τσάμπα, αλλά είναι εφικτή η παράταση του δανεισμού του. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, φαίνεται πως αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του παίκτη, καθώς με τη Νιούκαστλ είχε ελάχιστες συμμετοχές, ενώ με τον Παναθηναϊκό μετρά ήδη 19 εμφανίσεις και αποκτά ελπίδες ακόμη και για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: