Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ντόστανιτς: «Τελείωσε από την αρχή»

Η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε στη Βέροια να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στην Τούμπα από τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 13’, όπως δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ντόστανιτς: «Τελείωσε από την αρχή»
Το κακό ξεκίνημα της Βέροιας ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες της ομάδας του για κάτι καλό στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς (4-1).

«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε και πάλι ότι έχουμε πρόβλημα στο ξεκίνημα. Με τέτοιο αντίπαλο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάτι, το παιχνίδι τελειώνει από την αρχή. Είπα στην ανάπαυλα ότι στο δεύτερο μέρος πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μας μένουν ακόμη 13 ματς και κάθε ματς θα είναι πόλεμος για να παραμείνουμε στην κατηγορία, πρέπει να το καταλάβουν αυτό οι παίκτες μου. Εμείς δεν είμαστε στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, τον οποίο συγχαίρω για τη δίκαιη νίκη», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ξέρετε ότι στα τελευταία παιχνίδια είχαμε απουσίες. Προσπαθώ να φτιάξω μία άμυνα που θα κρατήσει αποτελέσματα. Για εμάς είναι πιο σημαντικό το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό, απ’ όσο το σημερινό με τον ΠΑΟΚ, που όπως προείπα είναι σε άλλο επίπεδο. Γι’ αυτό κατάρτισα την ενδεκάδα σε συνάρτηση και με το επόμενο ματς», πρόσθεσε.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, είπε πως «… είναι καλή ομάδα που μπορεί να παίξει μεγάλο ποδόσφαιρο. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: