Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Διαζύγιο» με Βισέντο!

Παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και επίσημα ο Τσάρλτον Βισέντο, που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθούν Ντάσιος και Σονγκό.

«Διαζύγιο» με Βισέντο
Ήταν αναμενόμενο… Ο Τσάρλτον Βισέντο, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον αποτελεί παρελθόν. Στο διάστημα που ανήκε στην ομάδα της Ηπείρου, είχε όλες κι όλες 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 142 λεπτά.

«Η ΠΑΕ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Charlton Juan Vicento, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με προβλήματα η προπόνηση

Αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας και αγωνιστικά τετράγωνα.

Βίλα και Τζημόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες θα ενταχθούν σε κανονικούς ρυθμούς. Εκτός προγράμματος έμειναν οι Ντάσιος (ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο), Σονγκό (ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο) και Νάκος (ενοχλήσεις στην γάμπα). Οι δύο πρώτοι θα υποβληθούν αύριο (27/01) σε μαγνητική τομογραφία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: