Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σα Πίντο: «Μπορούσαμε και τη νίκη»

Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) δήλωσε ο Σα Πίντο αν και θεωρεί πως για τον ΟΦΗ ήταν εφικτή και η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Σα Πίντο: «Μπορούσαμε και τη νίκη»
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θεωρεί πως ο ΟΦΗ μπορούσε να νικήσει, αλλά και να χάσει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Γι’ αυτό και το τελικό 0-0 τον αφήνει μάλλον ικανοποιημένο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και λόγω του καιρού δυσκολότερο. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει παίκτες που αλλάζουν θέσεις και αυτό μας δυσκόλεψε. Παίζουν από τα άκρα και από τα χαφ και με μεγάλες μπάλες, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Έχουν 36 βαθμούς, μεγάλο μπάτζετ και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Αστέρα. Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε με στρατηγική και στα δύο ημίχρονα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Στο δεύτερο ημίχρονο αν σκεφτόμασταν πιο ήρεμα στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να βάλουμε και γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Πιεστήκαμε, ο Αστέρας έπαιζε στην έδρα του, θα μπορούσε και αυτός να πετύχει γκολ. Με σουτ και σέντρες προσπάθησαν να μας απειλήσουν, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν. Δύο τρεις φάσεις ήταν οι καλύτερες, ο Φερνάντες έκανε τη δουλειά του και δεν δεχτήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε έτσι, με οργάνωση, δουλεύουμε πολύ και αυτό φαίνεται», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: