Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μίτσελ: «Δεν ξέρω αν θα έρθει παίκτης»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης, μετά την πώληση του Βλάντιμιρ Βάις, άφησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Μίτσελ: «Δεν ξέρω αν θα έρθει παίκτης»
Η πώληση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια του Κατάρ αφήνει κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και ήδη υπάρχει φημολογία ότι στον Πειραιά σκέφτονται να ενεργοποιήσουν από τώρα τη συμφωνία με τον Τζόναθαν Λεζάρ.

Ο Μίτσελ, ερωτώμενος στη συνέντευξη Τύπου, για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη, άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά αυτό που ευχήθηκε είναι να μην υπάρξει άλλη απώλεια. «Ήταν μία πολύ ενδιαφερουσα πρόταση για τον Βάις, που ικανοποίησε όλες τις πλευρές και για αυτό έφυγε. Δεν ξέρω αν θα έρθει άλλος παίκτης. Μένουν ακόμη πέντε με έξι ημέρες. Αρκεί να μην φύγει κάποιος άλλος. Σκεφτόμαστε τις τωρινές μας ανάγκες και θα δούμε το τι θα γίνει το καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Υπήρξε διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στο τελείωμα των φάσεων για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τα δύο μας κεντρικά χαφ (σ.σ. Σάμαρης και Μανιάτης) και ο Ολαϊταν ήταν πολύ καλοί. Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και αποσυντονιστήκαμε μετά την αποβολή της Ξάνθης. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχουμε στους εαυτούς μας όταν παίζουμε με ελληνικές ομάδες μας χαλάρωσε. Μπορώ να πω πως παίξαμε πολύ καλύτερα μόλις μείναμε και εμείς με δέκα παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: