Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δέλλας: «Μετά το 30’… όπως θέλω»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα μετά το ημίωρο της αναμέτρησης εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στον απόηχο του 5-0 επί του Πανναξιακού.

Δέλλας: «Μετά το 30’… όπως θέλω»
Μετά από μισή ώρα προσαρμογής στις συνθήκες του αγώνα και το στήσιμο του αντιπάλου, οι παίκτες της ΑΕΚ ικανοποίησαν τον Τραϊανό Δέλλα, όπως δήλωσε ο ίδιος βλέποντας την ομάδα του να περνά με 5-0 από τη Νάξο.

«Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Πάλι χρειαστήκαμε γύρω στη μισή ώρα για να βρούμε τα πατήματά μας, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση παρά τη βροχή, κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Μακάρι όλα τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής να ήταν έτσι. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τον αέρα και τον καιρό, αλλά από τα τελευταία 10-15 λεπτά του πρώτου μέρους είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Τα παιδιά έβαλαν την μπάλα κάτω, έπαιξαν όπως ξέρουν να παίζουν, γρήγορα και απλά, και ήρθαν αυτά τα ωραία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα», δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης».

«Το ζητούμενο είναι να φύγουμε από αυτές τις κατηγορίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν αυτό μπορεί να γίνει με καλό ποδόσφαιρο και σταθερή απόδοση, τόσο το καλύτερο. Η αφαίρεση των τριών βαθμών δεν αλλάζει κάτι, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε όπως έχω ζητήσει από τους παίκτες μου», ανέφερε ο «Κολοσσός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: