Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μάντζιος: «Η καλύτερη μας εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανθρακικού και την επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Η καλύτερη μας εμφάνιση»
Χαρούμενος για τη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Άκης Μάντζιος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής χαρακτήρισε την εμφάνιση των παικτών του, ως τη καλύτερή του τη φετινή σεζόν.

Τέλος, παρουσιάστηκε προσγειωμένος σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως προέχει η εξασφάλιση της παραμονής.

Αναλυτικά:


«Κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος δεν αλλάζει, καθώς ήταν και είναι η σωτηρία. Μας ικανοποιεί η σταθερότητα και οι εμφανίσεις της ομάδας και αυτή η ευρεία νίκη μας κάνει χαρούμενους. Η νίκη αφιερώνεται στον Κάσες, ο οποίος στάθηκε άτυχος. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την προσπάθεια και εύχομαι να βρει το δρόμο. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη σημερινή αναμέτρηση».

Για το πόσο φάνηκε η απουσία του Κάσες: «Ο Κάσες είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Καλύψαμε το κενό του Κάσες με ένα διαφορετικό σχηματισμό μπροστά. Ο Χασομέρης έδειξε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, όπως και ο Καθάριος, ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί σε μία άγνωστη για αυτόν θέση και τα πήγε πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Μπαικαρά υπέστη ένα διάστρεμμα, δεν ξέρουμε όμως την σοβαρότητα. Ο Ντιόγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν μπόρεσε να παίξει όλο το παιχνίδι. Ο Κάσες θα λείπει περίπου 1.5 μήνα».

Για το αν η ομάδα αλλάζει στόχους: «Η ομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στόχος είναι η σωτηρία και δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Για τις ευκαιρίες σε νέους ηλικιακά αθλητές: «Φύγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να καλύψουμε αυτά τα κενά με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Σαν προπονητής μου αρέσει να βγάζω και να δουλεύω με νέα παιδιά. Αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας , τότε σίγουρα θα πάρουν ευκαιρίες και τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: