Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Ίσως δεν πάρουμε επιθετικό»

Την προσεχή εβδομάδα θα κριθεί οριστικά το αν ο ΠΑΟΚ θ’ αποκτήσει τελικά επιθετικό. Και το ενδεχόμενο να μην το κάνει δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί, όπως ανέφερε ο Χουμπ Στέφενς.

«Ίσως δεν πάρουμε επιθετικό»
Μόνο απίθανο δεν εμφάνισε ο Χουμπ Στέφενς το ενδεχόμενο να μην αποκτήσει τελικά σέντερ-φορ ο ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη επί της Βέροιας (4-1), ο Ολλανδός τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλο παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στην επίθεση, όπως φάνηκε και σήμερα με τον Ολίσε.

Αφού δήλωσε ικανοποιημένος, δε, απ’ την εμφάνιση του Σκόνδρα ως στόπερ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα λειτούργησε καλύτερα με δίδυμο στα χαφ τους Κάτσε και Μαντούρο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφενς

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι στο ξεκίνημα είχαμε πολύ υψηλό ρυθμό, πετύχαμε τρία γκολ και παίξαμε καλά. Μετά όμως κάναμε πολλά λάθη που δεν θέλω να βλέπω. Αλλά φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν υπάρχει λόγος που ο Ολίσε παίζει και ως φουνταριστός: «Όχι, δεν υπάρχει λόγος που παίζει πιο μπροστά. Κι εκείνος ακραίος παίζει κανονικά, σήμερα ξεκίνησε καλά, αλλά μετά έκανε πολλά λάθη».

Για τους πειραματισμούς και τον στόπερ Σκόνδρα: «Είναι πάντα καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση. Είμαστε χαρούμενοι που συμβαίνει αυτό, έχω πει ότι όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Και είδατε σήμερα που είχαμε πρόβλημα με το κέντρο της άμυνας βάλαμε εκεί έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί πολύ σε αυτή τη θέση και όμως ανταπεξήλθε πάρα πολύ καλά».

Για το πόσο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ τα γρήγορα γκολ: «Θέλω να έρχονται τα γκολ γρήγορα ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι οι παίκτες μου μετά τα γκολ νόμιζαν ότι παραήταν εύκολα τα πράγματα. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα για να τους ξεκουράσω, αλλά δεχτήκαμε το γκολ και πάντα όταν γίνεται έτσι πρέπει να δώσεις στην ομάδα χρόνο να ανασυνταχθεί».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί σέντερ φορ: «Γιατί όχι; Ο Ολίσε επίσης μπορεί να παίξει μπροστά, άσχετα αν σήμερα έπαιξε ως ακραίος επιθετικός. Στο ματς με τον Ηρακλή χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κλάους, μπήκε και έπαιξε καλά. Έχει αυτή την δυνατότητα κι έτσι θα έχουμε 2,5 επιθετικούς -ο Σάλπι μπορεί να παίξει και δεξιά.

Σήμερα, επίσης, μπορούσαμε να τοποθετήσουμε τον Σκόνδρα στο κέντρο άμυνας γιατί βόλευε ο αντίπαλος. Αν έχεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικούς αντίπαλους, επιθετικούς, πιο ψηλούς, ενδεχομένως να χρειάζεται καλύτερους κεφαλοσφαιριστές σε αυτή τη θέση, αλλά σήμερα το παιχνίδι βόλευε».


Για το αν βοήθησαν οι Μαντούρο και Κάτσε: «Η μπάλα με αυτούς τους δύο πηγαίνει πιο γρήγορα μπροστά και νομίζω ότι αυτό βοήθησε. Επίσης είναι καλό ότι οι άλλοι παίκτες βλέπουν αυτό τον τρόπο και προσπαθούν να τον ακολουθήσουν, κι αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Έχουμε μία εβδομάδα ακόμη. Για εσάς θα είναι έκπληξη, για εμένα όχι».

Για το αν θα αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο το Κύπελλο: «Ρωτήστε τους παίκτες τι τους είπα σήμερα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: