Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Παναγόπουλος: «Να ξεχάσουμε το σκορ»

Να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα στην Κομοτηνή θέλει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος από τους παίκτες του Πανιώνιου. «Ευχάριστη έκπληξη», είπε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» για τον Πανθρακικό.

Παναγόπουλος: «Να ξεχάσουμε το σκορ»
Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του Πανιώνιου απέναντι στον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων πως το σκορ (4-1) δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας του.

Τέλος, αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα που ακολουθεί ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες του αφήσουν πίσω τους το βαρύ σκορ.

Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη και στον κύριο Μάντζιο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Θεωρώ τον Πανθρακικό ως την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε το γκολ αλλά ισοφαρίσαμε. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο χαμένες ευκαιρίες του Κολοβού δεν έδειχνε σε τίποτα την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σίγουρα το σκορ είναι κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε καθώς είναι πολύ βαρύ. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι ότι θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τη νίκη. Το γεγονός πως παίξαμε την Πέμπτη ίσως μας αποσυντόνισε, ωστόσο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».


Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του Πανιωνίου στη συνέχεια είπε: «Ημερολογιακά σε 30 ημέρες θα δώσουμε 9 παιχνίδια. Υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να βρουν ρυθμό και παράλληλα να κρατήσουνε δυνάμεις, γιατί είμαστε ομάδα συνόλου και αν βρεθούνε σε κακή ημέρα , τότε θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: