Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η τιμή του Βάις και τα σενάρια για Παρί!

Μπόλικο παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβει η μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια του Κατάρ, η οποία φέρεται να έδωσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό. Τι ρόλο έχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η τιμή του Βάις και τα σενάρια για Παρί
Περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ (!) φέρεται να έδωσε η Λεχβίγια στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος πάει στο Λιμάνι ως ελεύθερος από την Πεσκάρα.

Δεν αποκλείεται, όμως, το ενδεχόμενο το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Από χθες ο διεθνής άσος ανήκει στον σύλλογο του Κατάρ, ο οποίος έχει την ίδια ιδιοκτησία με τους Παριζιάνους, τον Νασέρ Κελαϊφί.

Ο 24χρονος παίκτης είχε προξενήσει καλή εντύπωση στους Γάλλους από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όταν είχε κάνει… γιο-γιο την άμυνα των πολλών εκατομμυρίων της ομάδας του Λοράν Μπλαν.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που παίζει στην Παρί, κατάφερε να πείσει τον Βάις πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από αυτή τη μεταγραφή οι Πειραιώτες θα πάρουν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο Βάις για τα επόμενα δύο χρόνια θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 4 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: