Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Με φόντο Μάλαγα και… Λο!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στην Α1 μπάσκετ, έχοντας στο μυαλό την κόντρα με τη Μάλαγα και το τι μέλει γενέσθαι με τον Λο.

Με φόντο Μάλαγα και… Λο
Το ματς στη Βιτόρια και η εμφατική νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα ανήκουν στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που σήμερα επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», στο ματς που ολοκληρώνεται την 15η αγωνιστική (19:15 NovaΣπορ Fm, ΔΤ) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και… γρήγορο τρόπο. Στόχος, να ξεκουράσουν βασικούς ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα την Πέμπτη (30/1) στο ΣΕΦ και για να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά με την φανέλα τους.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ήταν στη δωδεκάδα αλλά δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν μία εβδομάδα, θα αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό, ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, αρκετό χρόνο θα πάρει και ο Μάρντι Κόλινς που πλέον έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, ενώ η σκέψη που υπήρχε να κάνει ντεμπούτο ο Ανδρέας Χριστοδούλου που πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής χωρίς να πιάνει θέση ξένου, πήρε παράταση.

Ξεκαθαρίζει για Λο

Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες (26/1) το βράδυ ο Έισι Λο, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να έχει την καθοριστική για το μέλλον του συνάντηση με την ΚΑΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ, θα ανακοινώσει στη διοίκηση την απόφασή του για το πώς θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και ανάλογα με το ποιά θα είναι αυτή, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για το πώς και αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: