Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τάτος: «Αν είναι, να καθίσουμε σπίτι μας»

Με τη διαιτησία του αγώνα Λεβαδειακός-Άρης τα έβαλε ο Ανδρέας Τάτος, ενώ τόνισε πως η τύχη δεν είναι με το μέρος της ομάδας του. «Συγνώμη από τον κόσμο», είπε εκτός των άλλων.

Τάτος: «Αν είναι, να καθίσουμε σπίτι μας»
Φανερά εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών εμφανίστηκε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος ζήτησε, για ακόμη μια φορά, συγνώμη από τον κόσμο του Άρη.

«Άσχημη κατάληξη, δεν το περίμενα ποτέ αυτό το πράγμα. Ήμασταν μπροστά με 3-1 στο 82' και έγινε 4-3. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά. Φταίμε εμείς, δύο στημένα, δύο γκολ, αλλά φταίει και η διαιτησία. Ο διαιτητής δείχνει άουτ και ο βοηθός το γυρίζει και δείχνει κόρνερ. Το ένα δεν είναι φάουλ και δίνει φάουλ μετά. Πηγαίναμε δυνατά στην μπάλα, σφύριζε φάουλ, πηγαίναμε αδύναμα και μας περνούσαν. Τι να κάνουμε; Δεν υπάρχει αυτή η διαιτησία, το λέω και το εννοώ και ότι θέλουν ας κάνουν. Με εμάς δεν υπάρχει αυτό. Αν είναι ας καθίσουμε σπίτι, να μην παίζουμε ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο παίκτης του Άρη και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω να πω τίποτα, μόνο ένα συγγνώμη στον κόσμο που τον πικράναμε πάλι. Δεν γίνεται να χάνουμε αυτό το παιχνίδι και με τη διαιτησία. Αλλά δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να δεχόμαστε κόκκινη κάρτα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τον φετινό Αρη δεν τον θέλει κανένας. Πολεμάμε, τα δίνουμε όλα, αλλά από εκεί και πέρα η τύχη μας γυρίζει την πλάτη».


Μπακασέτας: «Απίστευτο αυτό που έγινε»
Ως πρωτόγνωρο και απίστευτο γεγονός χαρακτήρισε την εξέλιξη του αγώνα Λεβαδειακός-Άρης, ο Τάσος Μπακασέτας. Ο επιθετικός των «κίτρινων» ανέφερε πως δεν χάρηκε τα δυο γκολ που πέτυχε.
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά, ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας επιθετικός χαρακτήρισε ως πρωτόγνωρη και απίστευτη την εξέλιξη των τελευταίων λεπτών.

Το νέο απόκτημα του Άρη, πέτυχε δυο γκολ στο ντεμπούτο του αλλά όπως δήλωσε στην Nova δεν μπόρεσε να τα χαρεί.

«Μέσα σε δέκα λεπτά να δεχθούμε τρία γκολ είναι απίστευτο πράγμα, πρωτόγνωρο στα 3-4 επαγγελματικά χρόνια που παίζω μπάλα. Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε πιο δυνατά» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα τέρματα που πέτυχε : «Σίγουρα είναι ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη, αλλά όπως είπα μακάρι να μην είχα βάλει γκολ και να είχαμε νικήσει. Από την στιγμή που η ομάδα χάνει δεν μπορώ να χαρώ και εγώ τα γκολ που πέτυχα».

Ενώ για τα τελευταία λεπτά δήλωσε: «Πέτυχαν νωρίς το 2-3, με τα δύο στημένα έκαναν το 3-3 και στο τέλος με ένα τυχερό σουτ που κόντραρε η μπάλα έκαναν το 4-3. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν έχει ευθύνη ούτε ο Γουναρίδης, ούτε ο Μπακασέτας, ούτε κανένας. Ολοι πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: