Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αποφασίζουν πότε θα… αποφασίσουν!!

Έκτακτη Γ.Σ. για την προσεχή Πέμπτη όρισε η Σούπερ Λίγκα. Αυτό δε σημαίνει πάντως ότι θα δοθεί λύση στο «καυτό» θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας, καθώς θα συζητηθεί μεν, αλλά δεν θα υπάρξει απόφαση

Αποφασίζουν πότε θα… αποφασίσουν
Ούτε αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει απόφαση, όσον αφορά στη επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος.

Παρόλο που η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε Δ.Σ. και έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προσεχή Πέμπτη (15:30), αυτό δε σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις για το κρίσιμο ζήτημα.

Κι αυτό διότι θα τεθούν μεν επί τάπητος όλα τα σχετικά θέματα αλλά δεν θα υπάρξει τίποτα περισσότερο από τη συζήτησή τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 23/07/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:30 θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Συνεργασία με ΟΠΑΠ Α.Ε.

2/ Θέματα σε σχέση με την εγγραφή νέων μελών και την επικύρωση της βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League 2014-15.

3/ Θέματα ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου και εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων.

4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (διαδικασία αδειοδότησης ΕΠΟ 2016).

5/ Τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού (πλην Κύπρου - Αλβανίας).

6/ Προτάσεις περί τροποποίησης του Κ.Ι.Μ. - θέμα εγγυητικού ταμείου ποδοσφαιριστών

7/ Διάφορα

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

2/ Διάφορα».

«Πλησιάζει στην Αταλάντα ο Μιλιβόγεβιτς»

«Φωτιές» και πάλι για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αυτή την φορά απ’ την Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Αταλάντα είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο μέσο.

«Πλησιάζει στην Αταλάντα ο Μιλιβόγεβιτς»
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Αταλάντα. Συγκεκριμένα, στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «ilgiorno», τονίζεται πως η ομάδα του Μπέργκαμο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους «ερυθρόλευκους».

«Η Αταλάντα είναι κοντά στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, 24χρονός παίκτης του Ολυμπιακού και της εθνικής Σερβίας που πέρασε από Ερυθρό Αστέρα και Άντερλεχτ. Η διαπραγμάτευση είναι σε πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

To Ισπανικό Πρωτάθλημα συνεχίζει αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV για τα επόμενα τρία χρόνια!!

Τα δικαιώματα αποκλειστικής τηλεοπτικής μετάδοσης της La Liga ανανεώνει έως το 2018, ο OTE TV, που φιλοξενεί στα αθλητικά του κανάλια τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

To Ισπανικό Πρωτάθλημα συνεχίζει αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV για τα επόμενα τρία χρόνια
Η ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για το Ισπανικό Πρωτάθλημα ακολουθεί μία σειρά ανανεώσεων σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Γερμανικό και το Ιταλικό Πρωτάθλημα, το NBA και η Formula 1, αλλά και την απόκτηση των δικαιωμάτων για το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, όπως η 10 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, 32 φορές Πρωταθλήτρια Ισπανίας και 19 φορές Κυπελλούχος Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα των 5 Champions League, 24 τίτλων στην Primiera Division και 27 στο Copa del Rey, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟTE TV.

Με συνολικά 38 αγωνιστικές κάθε χρόνο και τη συμμετοχή 20 συλλόγων, όπου αγωνίζονται κάποιοι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, σαν τους Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μπέιλ, Σουάρεζ, Μόντριτς, Μπενζεμά και Ινιέστα, το Ισπανικό Πρωτάθλημα θα προσφέρει και την επόμενη τριετία στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV κορυφαίο αθλητικό θέαμα, σε αποκλειστικότητα και υψηλή ευκρίνεια.

Την κάλυψη των αγώνων αναλαμβάνει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των OTE SPORT, ενώ κάθε εβδομάδα, με τις εκπομπές Sport Show και Sport Show Highlights, οι συνδρομητές ενημερώνονται για όλη τη δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που μεταδίδει ο OTE TV.

Με 11 αθλητικά κανάλια, αλλά και τα νέα κανάλια OTE SPORT 7HD και OTE SPORT 8HD που θα φιλοξενούν τις παράλληλες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από τη νέα σεζόν, ο ΟΤΕ TV προσφέρει περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα από κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premier League, Bundesliga, Serie A ΤΙΜ, Football League ΟΠΑΠ), μπάσκετ (NBA, Eurobasket 2015, εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εντός έδρας αγώνες AEK Basket League ΣΚΡΑΤΣ & Eurocup, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250, Australian Open, Roland Garros, US Open) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, MotoGP, WRC, FIA World Rallycross).

Επίσης, από τον Αύγουστο και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει όλους τους αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης, UEFA Champions League και UEFA Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το «Nick Galis Hall» είναι ανοικτό!

Ποιες διακοπές; Η… δράση στο «Nick Galis Hall» δεν έχει σταματήσει, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.

Το «Nick Galis Hall» είναι ανοικτό!
Τι κι αν είναι τέλη Ιουλίου; Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και έτσι τα… διχτάκια στο «Nick Galis Hall» κουνιούνται κανονικά. Οι προπονήσεις στο κλειστό της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνουν γήπεδο και βάρη και πραγματοποιούνται από τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του Άρη, Σάββα Καμπερίδη, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο.

Από πλευράς Άρη, παίρνουν μέρος οι Σπύρος Μούρτος, Θοδωρής Ζάρας και Τάσος Δήμας, ωστόσο υπάρχουν και παίκτες που έπαιζαν στο παρελθόν στους «κίτρινους», όπως οι Δημήτρης Βεργίνης, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Δημήτρης Σαμαράς.

Επίσης, στο «Nick Galis Hall» βρίσκονται ακόμα και παίκτες του εφηβικού τμήματος του Άρη, όπως επίσης και αθλητές που θέλουν να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, όπως ο Μάριος Σακελλαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπαν Σάκοτα και Αγγελόπουλος!!

Δεν… πρόλαβε να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο Ντράγκαν Σάκοτα και ήδη είχε μία πολύωρη τηλεφωνική επικοινωνία με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, όπου συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Τα είπαν Σάκοτα και Αγγελόπουλος
Πλήρη… αναφορά στον Μάκη Αγγελόπουλο έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της ΑΕΚ επέστρεψε τη Δευτέρα (20/7) από τις ΗΠΑ, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει το Summer League και μετά την άφιξή του στην Ελλάδα είχε μία πολύωρη τηλεφωνική επικοινωνία με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, ώστε να οριστούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της «Ένωσης».

Ωστόσο, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα μείνει για πολύ λίγο στη χώρας μας, καθώς την Τρίτη (21/7) θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι, προκειμένου να παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χαμόγελα σε Παναθηναϊκό λόγω… Βαλένθια!!


Ο βασικός τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ, Ματ Ράιαν αποχώρησε απ’ τους Βέλγους για λογαριασμό της Βαλένθια, λίγες μόνο μέρες πριν τα διπλά ματς με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά.

Χαμόγελα σε Παναθηναϊκό λόγω… Βαλένθια!
Μεγάλη απώλεια για την Κλαμπ Μπριζ, καλό νέο για τον Παναθηναϊκό!

Όπως ανακοίνωσε η προσεχής αντίπαλος του τριφυλλιού στα προκριματικά του Champions League, ο Ματ Ράιαν αποτελεί παρελθόν, καθώς σήμερα «πετά» για Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στις «νυχτερίδες».

Ποιος είναι όμως ο Ράιαν; Ο 23χρονος Αυστραλός, βασικός τερματοφύλακας των Κυπελλούχων της χώρας.

Κι όχι απλά βασικός, αλλά και… αναντικατάστατος, δεδομένου πως πέρσι έπαιξε συνολικά 58 φορές, εκ των οποίων 37 στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο και 16 στο Europa League (όπου η ομάδα του έφτασε μακριά).

Η μεταγραφή του θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ, δείγμα του πόσο καλός, αλλά και πόσο σημαντικός ήταν για την Κλαμπ Μπριζ. Όπως είναι φυσικό πλέον, κάτω απ’ τα δοκάρια της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί ο 26χρονος Βέλγος, Σεμπαστιέν Μπριζές, ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «προσιτός» Λαμπιάντ για ΠΑΟΚ!!

Την περίπτωση του Ζακάρια Λαμπιάντ φέρνουν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι. Διαβάστε τα δεδομένα για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο «προσιτός» Λαμπιάντ για ΠΑΟΚ
«Στην λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ζακάρια Λαμπιάντ», όπως αναφέρει πορτογαλική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «noticiasaominuto.com», τονίζει πως 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν έπεισε τον Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος δεν τον υπολογίζει για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν. Έτσι, είναι αναγκασμένος να βρει ομάδα να αγωνιστεί. Την περσινή σεζόν είχε παίξει ως δανεικός στην Ολλανδία, γράφοντας με την φανέλα της Φίτεσε συνολικά 53 συμμετοχές με 13 γκολ.

Όπως γράφουν στην Πορτογαλία ο Μαροκινός δεν θα συνεχίσει σίγουρα στα «λιοντάρια», κάτι που σημαίνει ότι αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον στον «δικέφαλο του Βορρά» η περίπτωση έχει τις προδιαγραφές να προχωρήσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κόπηκε λόγω… πυροβολισμού ο Σαντάνα»!!

Μια απίστευτη εκδοχή για τον λόγο που χάλασε η μεταγραφή του Σαντάνα στην Κολωνία δίνει η «Bild». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού κόπηκε στα ιατρικά λόγω… πυροβολισμού στο χέρι

«Κόπηκε λόγω… πυροβολισμού ο Σαντάνα»
Ένα ιντριγκαδόρικο «σενάριο» γύρω απ’ τη (μη) μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα στην Κολωνία παρουσίασε η «Bild».

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού είχε κοπεί προ ημερών στις ιατρικές εξετάσεις, με την επίσημη αιτιολογία να μιλά για έναν τραυματισμό στη γάμπα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ωστόσο, ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός, αλλά ένα τραύμα που διαπιστώθηκε στο χέρι του και είχε προέλθει από… πυροβολισμό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, δε, ότι το περιστατικό συνέβη στις διακοπές κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, χωρίς όμως να δίνονται επιπλέον στοιχεία ή διευκρινίσεις για το πώς σημειώθηκε.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέταξαν δολάρια στον Μπλάτερ!! (video)

Άγγλος κωμικός διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του Σεπ Μπλάτερ πετώντας δολάρια προς το μέρος του.

Πέταξαν δολάρια στον Μπλάτερ (video)
Ο Σεπ Μπλάτερ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου όταν ένας άνδρας που, αναγνωρίστηκε στη συνέχεια ως ο αγγλος κωμικός Λι Νέλσον, τον πλησίασε και πέταξε προς το μέρος του δολάρια.

Οι άνδρες της ασφάλειας τον ακινητοποίησαν και τον έβγαλαν από τη αίθουσα με την συνέντευξη τύπου να συνεχίζεται λίγα λεπτά μετά.

Τα δολάρια ήταν ψεύτικα και η κίνηση φυσικά ήταν συμβολική, σε σχέση με τα σκάνδαλα διαφθοράς στη FIFA, αλλά όλα τα... λεφτά είναι η έκπληξη στο πρόσωπο του Μπλάτερ.





Όπως ανακοίνωσε η FIFA το πρωί της Δευτέρας, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν στις 16 Φεβρουαρίου του 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απέκτησε… θέαμα η Ούνιξ!!

Την απόκτηση του Λατάβιους Ουίλιαμς ανακοίνωσε η Ούνιξ Καζάν, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αναδεικνύεται φέτος ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της Ισπανίας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπιλμπάο.

Απέκτησε… θέαμα η Ούνιξ!
Σε μία κίνηση… εντυπωσιασμού προέβη η Ούνιξ. Η ομάδα του Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λατάβιους Ουίλιαμς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και φέτος αγωνιζόταν στην Μπιλμπάο.

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ έρχεται με το… παράσημο του πιο θεαματικού παίκτη του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου σε 36 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 7,3 πόντους και 5,7 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έπεσε» το «Μαρακανά» για τον Ροναλντίνιο!! (video)

Στο… πόδι το Μαρακανά για να αποθεώσει έναν… μάγο. Περισσότεροι από 60.000 οπαδοί της Φλουμινένσε καλωσόρισαν τον Ροναλντίνιο, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα.

«Έπεσε» το «Μαρακανά» για τον Ροναλντίνιο! (video)
«Πανικός» για τον Ροναλντίνιο. Παρότι δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και μόνο το γεγονός πως θα βρισκόταν για πρώτη φορά στο γήπεδο της Φλουμινένσε, προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών.

Αυτός είναι και ο λόγος που το βράδυ της Κυριακής το «Μαρακανά» είχε περισσότερους από 60.000 οπαδούς στο ματς κόντρα στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο 35χρονος μάγος βέβαια δεν αποδείχτηκε «γουρλής» καθώς η νέα του ομάδα, με την οποία συμφώνησε για 1.5χρόνο, ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε και ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Τζιοβάνι.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Αισιοδοξούν για Ντι Μαρία στην Παρί!!

Την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα καταφέρουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Άνχελ Ντι Μαρία έχουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν!

Αισιοδοξούν για Ντι Μαρία στην Παρί
Οι τελευταίες πληροφορίες της «Mirror» αναφέρουν ότι εκτός της ικανοποιητική πρόταση ύψους 40εκατ λιρών, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν και άλλο δυνατό πάτημα για να πιέσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συναινέσει στη μεταγραφή!

Αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος λέγεται πως ενημέρωσε ήδη τους «κόκκινους διαβόλους» για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, έπειτα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας.

Λογικό, λοιπόν, από ένα σημείο και έπειτα οι άνθρωποι της Παρί να αρχίζουν να πιστεύουν ολοένα και περισσότερο στην αίσια κατάληξη του σίριαλ...

Πηγή: england365.gr

Τη Ναταλία ή την κλήρωση;

Η Ναταλια Βοντιάνοβα θα παρουσιάσει την κλήρωση του Μουντιάλ 2018. Δείτε την εδώ για να συγκεντρωθείτε εύκολα στην κλήρωση όταν αυτή γίνει.

Τη Ναταλία ή την κλήρωση;

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε αυτή που θα γίνει για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία.

Η εκλεκτή είναι η Ναταλια Βοντιάνοβα, η οποία στα 33 της χρόνια είναι ένα αρκετά γνωστό μοντέλο στη Ρωσία και έχει μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

Εμείς σας την παρουσιάζουμε. Έτσι για να προσέξετε την κλήρωση και όχι αυτή…

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών της ΑΕΚ!!

Γνωστά έκανε η ΑΕΚ τα νούμερα με τα οποία θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές στα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της.

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών της ΑΕΚ

Ωστόσο, στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνεται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν θα είναι και οι οριστικοί καθώς ενδεχομένως να αλλάξουν ανάλογα με τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Με αυτούς θα αγωνιστούν οι παίκτες στα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.


ΑΡ. ΟΝΟΜΑ
1 Αλάιν Μπαρόχα
2 Αριστείδης Σοϊλέδης
3 Σταύρος Πεταυράκης
4 Θέσαρ Αρθο
5 Βασίλης Λαμπρόπουλος
6 Μιγκέλ Κορδέρο
7 Χέλντερ Μπαρμπόσα
8 Αντρέ Σιμόες
9 Ρόναλντ Βάργκας
10 Δημήτρης Ανάκογλου
11 Βαγγέλης Πλατέλλας
12 Ροντρίγκο Γκάλο
14 Δημήτρης Γροντής
15 Στράτος Σβάρνας
17 Ντάρκο Ζόριτς
18 Γιάκομπ Γιόχανσον
19 Ράφικ Τζεμπούρ
20 Πέτρος Μάνταλος
21 Χρήστος Αραβίδης
22 Γιάννης Ανέστης
26 Δημήτρης Κολοβέτσιος
29 Κυριάκος Ανδρεόπουλος
30 Ηλίας Βούρας
55 Άνταμ Τζανετόπουλος
77 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
99 Μακόλεϊ Κρισάντους *Πηγή: sport-fm.gr*

Κολοβός: «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα»

Έτοιμος να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, στη δεύτερη χρονιά του στον σύλλογο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός. «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα», τόνισε ο διεθνής άσος.

Κολοβός: «Ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα»
Αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα και ταυτόχρονα μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κολοβός, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην προετοιμασία της.

Παράλληλα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας, αφού έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολοβός των νταμπλούχων Ελλάδας

«Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι και προσπάθησα να βγάλω τον καλό μου εαυτό. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία είναι τέτοια που έχει ενδιαφέρον και κάτι διαφορετικό. Και για εμένα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και νομίζω ότι έχω καλύτερη ψυχολογία. Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ συνέχεια και ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που συναντάμε. Ήταν μια διαφορετική προετοιμασία από αυτή που κάναμε πέρσι με την κύριο Μίτσελ και γνωρίσαμε καινούργια πράγματα. Θέλουμε ακόμα δουλεία για να φτάσουμε στο επίπεδο που χρειάζεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή. Για τον νέο Ολυμπιακό δεν πρέπει να βγάζει κανείς συμπεράσματα γιατί ακόμα έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας» *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο Ρομέρο!!

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Εμιλιάνο Ρομέρο. Ο Αργεντινός… αντι-Μαρτίνες υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκε ο Ρομέρο
Αργεντίνικη ενίσχυση και επίσημα στον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμιλιάνο Ρομέρο, του 29χρονου μεσοεπιθετικού που ουσιαστικά έρχεται να αντικαταστήσει τον Μαρτίνες, ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό.

Ο Λατινοαμερικάνος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιό του με τα καναρίνια. Ήδη εντάχθηκε στην εν εξελίξει προετοιμασία, στο Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση

«Ο Εμιλιάνο Ρομέρο υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο γεννημένος στις 11/9/1985 Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε νωρίτερα στις απαραίτητες εξετάσεις και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για το Καρπενήσι, για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας».

Ας μιλήσουμε για τον Εσιέν…!!

Στην Ελλάδα της υπερβολής, οι… γιατροί του διαδικτύου έβγαλαν το πόρισμα για τον Μάικλ Εσιέν. Ποια είναι, όμως, η πραγματικότητα; Ο Διονύσης Δεσύλλας καταγράφει το ρεπορτάζ και την επόμενη μέρα.

Ας μιλήσουμε για τον Εσιέν…

Κύριοι, ψυχραιμία…

Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζονται ούτε άναρθρες κραυγές, ούτε απελπισίες, ούτε προφητείες. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάμε για τη μεταγραφή του καλοκαιριού και οπωσδήποτε μια τέτοια εξέλιξη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στον κόσμο, ο οποίος στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου και τον καθημερινό «βομβαρδισμό» τρελαίνεται ακόμη περισσότερο. Από την άλλη, ούτε ήρθε το τέλος της καριέρας του Εσιέν, ούτε ο ποδοσφαιριστής τελείωσε, ούτε θα παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό από την κερκίδα…

Οιδημα στον προσαγωγό

Το πρόβλημα του Μάικλ Εσιέν δεν είναι το «φοβερό και τρομερό». Δεν είναι και για να το περνάς αδιάφορο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν «κόβει» έναν παίκτη. Ποτέ και για κανέναν λόγο. Ο Γκανέζος έχει ένα οίδημα στον προσαγωγό, το οποίο «κουβαλάει» από τη Μίλαν. Αυτό το γνώριζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και φάνηκε και στις εξετάσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής. Πουθενά στον κόσμο, όμως, δεν χαλάει μια μεταγραφή για ένα τέτοιο θεματάκι. Σοβαροί να είμαστε…

Η υποτροπή

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, το πρόβλημα του ο Εσιέν το «κουβαλάει» από τη Μίλαν και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο. Μάλιστα, αργότερα επισκέφθηκε και ένα κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία για να το διορθώσει.

Σε μια από τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, πριν από μια εβδομάδα, ο 32χρονος φόρτσαρε, όντας, τρόπον τινά, ενθουσιασμένος και φυσικά «διψασμένος» για ποδόσφαιρο. Τότε, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις. Εκείνη ήταν και η στιγμή που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και ο παίκτης αποφάσισαν να γίνει η επέμβαση.

Ετοιμος σε ένα μήνα

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ότι δηλαδή ο Εσιέν θα υποβληθεί σε επέμβαση για να λύσει μια καλή το πρόβλημα, τη μάθατε πρώτοι από τη χθεσινή αποκάλυψη του sport-fm.gr. Ως γνωστόν, ο παίκτης είναι από σήμερα στο Μόναχο και μια μέρα μετά την επέμβαση θα επιστρέψει στην Αθήνα. Αμέσως θα αρχίσει θεραπεία. Συγκεκριμένα, θα κάνει για 15 μέρες ποδήλατο και τρέξιμο. Σε περίπου ένα μήνα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μετά από μια εβδομάδα, με 10 μέρες, θα είναι απολύτως έτοιμος για να φορέσει την πράσινη φανέλα και να μπει στο γήπεδο. Αυτό είναι το πλάνο…

Για να καταλήξουμε. Οι υπερβολές και οι… φεισμπουκικές σαχλαμαρίτσες, είναι για να περνάμε την ώρα μας, αλλά καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Κατανοητή η ανησυχία του κόσμου, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό από τη λογική της «τρομολαγνίας». Ο Παναθηναϊκός δεν απέκτησε τον Εσιέν για ένα μήνα, αλλά για δυο χρόνια. Γνωρίζοντας, μάλιστα, αυτό το πρόβλημα με τους προσαγωγούς, επέλεξε, αρχικά, τον δρόμο της θεραπείας. Από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν έφευγαν, οι δυο πλευρές κατέληξαν στη λύση της επέμβασης για να… ξεμπερδεύουν.

Είναι ορθή η απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να οδηγηθεί τώρα στο χειρουργείο ο παίκτης και όχι αργότερα. Διότι, τη χρονική στιγμή που μιλάμε, και πριν αρχίσει η σεζόν, υπάρχει ο χρόνος ο παίκτης να προπονηθεί δίχως βιασύνες και να μπει ομαλά, ώστε να μην υπάρχει μετά ο κίνδυνος της υποτροπής. Αν αυτό γινόταν μεσούσης της περιόδου, τότε το ρίσκο θα ήταν μεγάλο.

Ο Παναθηναϊκός προστατεύει την επένδυσή του και περιμένει σε ένα μήνα τον μεγάλο του «σταρ»… *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόβλημα στους ψηλούς η Σλοβενία!!

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο Γιούρε Ζντοβτς για το αν θα καλέσει κι άλλον ψηλό στην εθνική Σλοβενίας, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Μπράιαντ Ντάνστον και τον τραυματία Γκάσπερ Βίντμαρ.

Πρόβλημα στους ψηλούς η Σλοβενία
Αλλιώς τα είχε σχεδιάσει, αλλιώς του προέκυψαν του Γιούρε Ζντοβτς στη Σλοβενία ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής μας στον τρίτο όμιλο έχει «θέμα» στη φροντ λάιν, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μπράιαντ Ντάνστον και την απόσυρση της συμμετοχής του Γκάσπερ Βίντμαρ, ο οποίος επικαλείται τραυματισμό.

Από τους έμπειρους σέντερ, ο Ζντοβτς μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Ούρος Σλόκαρ, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί στην προετοιμασία που γίνεται με 13 παίκτες αυτή τη στιγμή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος για συμβόλαιο και… μπαλάρα ο Γουόλκοτ!!

Αισιόδοξος πως η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του θα λυθεί άμεσα εμφανίστηκε ο Θίο Γουόλκοτ και ανυπομονεί να παίξει φέτος στο καλύτερο ρόστερ της Άρσεναλ που έχει βρεθεί.

Έτοιμος για συμβόλαιο και… μπαλάρα ο Γουόλκοτ
Σίγουρος πως οι επαφές με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του θα ολοκληρωθούν σύντομα παρουσιάστηκε ο Θίο Γουόλκοτ. Παράλληλα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε πως περιμένει πως και πώς να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας, την οποία θεωρεί ως μία από τις καλύτερες που έχει πάρει μέρος στην θητεία του στους «κανονιέρηδες».

«Ο ατζέντης μου μιλάει με τον σύλλογο. Μου αρέσει να παίζω εδώ και παραμένω συγκεντρωμένος στην δουλειά μου. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα παιχνίδι υπομονής, το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν θα διαρκέσει πολύ. Το φετινό ρόστερ για εμένα είναι το καλύτερο που έχω πάρει ποτέ μέρος», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλαγή στο πρόγραμμα της ΑΕΚ!!

Διαφορετικό αντίπαλο και σε διαφορετική ώρα απ’ αυτή που είχε προγραμματιστεί θ’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Κυριακή. Αντί για τη Λεχ Πόζναν, η «Ένωση» θα παίξει νωρίς το μεσημέρι με την Κορόνα Κιέλτσε.

Αλλαγή στο πρόγραμμα της ΑΕΚ
Μια αλλαγή στο πρόγραμμα, όσον αφορά στις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει στην Πολωνία, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Μετά το πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη, 23 Ιουλίου (όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ) η «Ένωση» επρόκειτο να παίξει την Κυριακή, 26 Ιουλίου, στις 19:00 με τη Λεχ Πόζναν.

Αντ’ αυτής ωστόσο θα βρει απέναντί της την επίσης πολωνική Κορόνα Κιέλτσε. Και θα το κάνει μάλιστα και πολύ νωρίτερα, μιας και το παιχνίδι με την ομάδα που τερμάτισε ένατη πέρυσι στο πρωτάθλημά της θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί από τον OTE TV.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέντε ευρώ γενική είσοδος με Ουντινέζε!!

Στα πέντε ευρώ όρισε γενική είσοδο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Πέντε ευρώ γενική είσοδος με Ουντινέζε
Μια κατάμεστη Λεωφόρο θέλουν να δουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα αυτού ενημερώνοντας ότι έχει οριστεί γενική είσοδος στο παιχνίδι στα πέντε ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στην ηλεκτρονική διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την UDINESE που θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τετάρτη 22/7 και ώρα 21:00.

Από σήμερα (20/7) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω web για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

http://www.viva.gr/tickets/sports/pao-agones-podosfairou-2015-16/#description

Από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου (Θύρα 4) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από αύριο 21/7 στις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 και την ημέρα του αγώνα από τις 11:00 το πρωί έως την έναρξη του φιλικού, έχοντας επίσης δικαίωμα αγοράς έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Εναλλακτικά, οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 11876, τo τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της Viva (με χρέωση από σταθερό 0,96 ευρώ το 1’ και από κινητό με 1,09 ευρώ το 1’).

Για τη φιλική αναμέτρηση καθορίστηκε γενική είσοδος 5 Ευρώ, με εξαίρεση τη Θύρα 10 που το εισιτήριο κοστίζει 10 Ευρώ και τη Θύρα 3 που κοστίζει 30 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά κατά την προσέλευσή τους στο «Απ. Νικολαΐδης», να φέρουν πάντα την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το Διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης και να τα επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί για την αγορά εισιτηρίου αλλά και για την είσοδό τους στην ιστορική μας έδρα.

Υπενθυμίζουμε στους αγοραστές ηλεκτρονικού εισιτηρίου πως είναι αναγκαίο να τυπώνουν το έντυπο συναλλαγής με τον αναγραφόμενο BARCODE, καθώς με την επίδειξη του στο σύστημα εισόδου «access control» θα εισέρχονται χωρίς καθυστέρηση στη Θύρα τους και χωρίς να απαιτείται καμία συναλλαγή με τα εκδοτήρια της Λεωφόρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6870700),καθημερινές 09:30 – 17:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έμειναν άλλοι τέσσερις στη Ζαλγκίρις!!

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε η Ζαλγκίρις. Οι Ουλανόβας, Βένε, Λιπκεβίτσιους και Βεκβαγκάρας παραμένουν στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Έμειναν άλλοι τέσσερις στη Ζαλγκίρις!

Ο Λιπκεβίτσιους υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, με τον Βεκβαγκάρας να υπογράφει 1+1 και την ομάδα του Κάουνας να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν στα συμβόλαια των Ουλανόβας και Βένε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαγωνισμός για 2 Εισιτήρια Διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚ 2015-16!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει το sport-fm.gr και κέρδισε 2 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στο μπάσκετ για τη σεζόν 2015-16.

Διαγωνισμός για 2 Εισιτήρια Διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚ 2015-16

Κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής και να πάρεις μέρος στην κλήρωση!

Πρόγραμμα εισιτηρίων διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚ 2015-2016. Η ''βασίλισσα'' στο δρόμο της επιστροφής στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε θέλει κοντά της σε κάθε αγώνα.

Κλείσε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου, στο aekbc.gr

Η δύναμη της ΑΕΚ είσαι ΕΣΥ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ήθελε να κάνει η παίκτρια των Η.Π.Α.!!

Και τώρα μια διασκεδαστική φάση από τους Παναμερικανικούς αγώνες.

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ήθελε να κάνει η παίκτρια των Η.Π.Α.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτίζει» την νέα Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ!!

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σκοπεύει να πείσει τον Αμπιντάλ να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα προτείνοντάς του νέο σημαντικό ρόλο.

«Χτίζει» την νέα Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ!

Ο Μπαρτομέου έχει αποφασίσει να προτείνει στον πρώην άσο του Ολυμπιακού έναν σημαντικό ρόλο έχοντας αρμοδιότητες όχι μόνο στην ακαδημία. Αντίστοιχα, και στον Πουγιόλ καθώς εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητές τους, χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά από το γεγονός ότι και οι δύο τους δεν στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Τις επόμενες ημέρες ο Μπαρτομέου θα έχει συναντήσεις με τους δύο άνδρες για να τους κάνει τις προτάσεις του και στη συνέχεια θα έχει «επαφές» και με άλλα άτομα τα οποία είχαν σχέση στο παρελθόν με την ομάδα και πιστεύει ότι μπορούν να τη βοηθήσουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτυπάει» Πέδρο η Γιουνάιτεντ!!


Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πέδρο από τη Μπαρτσελόνα και αναμένεται να κατατεθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αποκαλύπτει στη σημερινή (20/7) της έκδοση η «Marca»!

«Χτυπάει» Πέδρο η Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μετά την αποχώρηση των Φαλκάο (δανεικός) και Φαν Πέρσι (Φενέρμπαχτσε), είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, με τον Ισπανό άσο της Μπαρτσελόνα να είναι μάλλον ο... εκλεκτός.

Η «Marca» λοιπόν, κάνει λόγο για επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ στους «μπλαουγκράνα» για την αγορά του 27χρονου φορ, η οποία θα κυμαίνεται από 25 έως 29 εκ. ευρώ και θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το εν λόγω ποσό μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να το αποδεχθεί η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, αν δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέδρο να έχει ρήτρα 150 εκ. ευρώ, η οποία θα πέσει του χρόνου στα 30, αν δεν αγωνιστεί στο 60% των συνολικών αγώνων της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: england365.gr

Στη Nova οι 12 ομάδες της Α1!!

Ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν η συμφωνία της Nova με τον ΕΣΑΚΕ για τη μετάδοση των αγώνων της Basket League, περιλαμβάνοντας όλα τα εντός έδρας ματς των ομάδων πλην Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Στη Nova οι 12 ομάδες της Α1
Για άλλες δύο σεζόν θα συμπορεύονται ΕΣΑΚΕ και Nova. όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία τους επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος των 12 από τις 14 ομάδες της Basket League. Εξαίρεση αποτελούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, που έχουν σε ισχύ συμφωνίες με τον OTE TV.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανακουφίζει πολλές ΚΑΕ, που γνωρίζουν πλέον εγκαίρως τι έχουν λαμβάνειν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για να κάνουν εγκαίρως και χωρίς ερωτηματικά τον προγραμματισμό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ, το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, θα συνεχίσει να προβάλλεται και τα επόμενα 2 χρόνια από τα κανάλια Novasports! Ο ΕΣΑΚΕ και τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2017.

Τα κανάλια Novasports, με την μοναδική τεχνογνωσία και την εμπειρία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον αρτιότερο τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ, με σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος. Με 12 από τις 14 ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού, και φυσικά με τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» κάθε Σάββατο στις 17:00, η κορυφαία ομάδα μπασκετικών δημοσιογράφων θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις τόσο στα αθλητικά κανάλια της Nova όσο και στο Novasports.gr.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: «Η επέκταση της συμφωνίας μας με τον ΕΣΑΚΕ έρχεται να σφραγίσει την επί σειρά ετών άψογη συνεργασία των δύο πλευρών. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προβάλλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όχι μόνο γιατί κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του Έλληνα φίλαθλου αλλά και γιατί υποστηρίζουμε έμπρακτα τον Ελληνικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές μένουμε σταθεροί σύμμαχοι των ελληνικών αθλητικών συλλόγων και ‘’Παίζουμε Ελλάδα’’ αναδεικνύοντας κι εξασφαλίζοντας το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης ανέφερε: «Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην συνεχή προσπάθεια της να χαρίζει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους έχει βρει έναν εξαιρετικό συμπαίκτη, τα κανάλια Novasports. Θα συνεχίσουμε για δύο ακόμη χρόνια μαζί να συνεργαζόμαστε για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος που βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων και έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες χαρές. Εύχομαι και αυτή την διετία η συνεργασία ΕΣΑΚΕ και καναλιών Novasports να είναι εποικοδομητική και επωφελής για όλους
».

«Βάσκος» ο Μπόγρης!!

Ο Γιώργος Μπόγρης είναι και τυπικά παίκτης της Μπιλμπάο, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.

«Βάσκος» ο Μπόγρης
Παίκτης της Μπιλμπάο είναι οριστικά ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 26χρονος σέντερ θα συνεχισει την καριέρα του στην ομάδα των Βάσκων, όπως έκανε γνωστό ο μάνατζέρ του, Νίκος Σπανός.

Ο Μπόγρης, που φέτος είχε καλή παρουσία στην Ανδόρα (8,2 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 18,8 λεπτά ανά αγώνα), είχε κάποιες κρούσεις από Ελλάδα και Ρωσία, ωστόσο φαίνεται πως πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Σίτο Αλόνσο στην ομάδα που φέτος τερμάτισε τέταρτη στην κανονική περίοδο της ACB.

Η Μπιλμπάο δεν είναι άγνωστος προορισμός για τους Έλληνες, καθώς από εκεί έχουν περάσει οι Φώτης Κατσικάρης, Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής και Νίκος Παππάς.

«H μεταγραφή μου στην Μπιλμπάο ήταν η πιο εύκολη που έχω πάρει. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και την ανταγωνιστική της φύση. Θα δουλέψω σκληρά, δεν είναι υπόσχεση αλλά δεδομένο. Πάμε!», έγραψε στο Instagram.

Η Μπιλμπάο είναι η έβδομη ομάδα στην καριέρα του Μπόγρη, ύστερα από Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ανδόρα.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Κι άλλη προσθήκη στο Ρέθυμνο!!

Την απόκτηση του Σάρλον Κλουφ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Κι άλλη προσθήκη στο Ρέθυμνο
Η ενίσχυση του Ρεθύμνου συνεχίζεται! Η ομάδα της Κρήτης έκανε δικό της και τον Σάρλον Κλουφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 25χρονος γκαρντ είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου και τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με την Istanbul DSI, όπου είχε κατά μέσο όρο 19,8 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Σάρλον Κλουφ, για δύο χρόνια».

Το who is who του Κλουφ

Ο Σάρλον Κλουφ είναι 25 ετών (γεν. 20/3/1990), κατάγεται από το Σουρινάμ, κατέχει Ολλανδικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία από τους Yellow Birds (Σουρινάμ) και εν συνεχεία στις ακαδημίες της Κανάρια (Ισπανία). Στην συνέχεια, πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου για 3 χρόνια (2011-2014) έπαιξε στο κολλέγιο του St. Bonaventure Bonnies.

Την περσινή σεζόν επέστρεψε στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, παίρνοντας μεταγραφή στην Istanbul DSI (2η κατηγορία Τουρκίας), όπου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, έχοντας σε 15 ματς 19.8 πόντους (48.4% δίποντα, 39% τρίποντα, 70.4% βολές), 6.9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 35.3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2009/10 φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Νέων της Ολλανδίας (U20), ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Τουρ φαν Χέλφτερεν, τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας στο Ευρωμπάσκετ 2015. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Football League»


Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Τάσος Οικονόμου μίλησε στον ΣΠΟΡFΜ 94,6 για την σημερινή διαδικασία στην οποία θα επιλεγεί ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Football League»
Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Τάσος Οικονόμου μίλησε στον ΣΠΟΡFΜ 94,6 για την σημερινή διαδικασία στην οποία θα επιλεγεί ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο κ.Οικονόμου επεσήμανε ότι υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες. Αυτή του Κάλας, τεσσάρων επιχειρηματιών από την Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο γιος του Αρβανιτίδη και τέλος μια ομάδα ατόμων που έχουν επιχειρήσεις στην Αραβία με έδρα στο Λονδίνο.

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη Άρη υποστήριξε ότι η ομάδα θα είναι καθαρή όταν θα την αναλάβει ο νέος υπεύθυνος καθώς έχουν αρχίσει οι διαδικασίες εκκαθάρισης και τέλος, πως υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της.

«Έχουμε διαβεβαιώσεις πως θα παίξει στη Football League. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμη. Ωστόσο ακόμη και στην κακή περίπτωση που παίξουμε στη Γ’ Εθνική έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Αυτό που θα οριστεί σήμερα θα έχει την ομάδα είτε στην Β είτε στην Γ Εθνική», ανέφερε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Βώλακα ο Πανθρακικός!!

Για το Βώλακα αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Πανθρακικού, η οποία θα πραγματοποιήσει στη Δράμα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Στο Βώλακα ο Πανθρακικός

Στην αποστολή συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Τζελέπης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Παπαχρήστος, Ροτζέριο, Σέτι, Ηλιάδης, Ψάλτης, Λαδάκης, Μουδούρογλου, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Παπαρούνας, Τζάνης, Ντιγκινί, Ίγκορ, Χασομέρης.

Εν τω μεταξύ, στην αποστολή της ομάδας θα ενσωματωθεί στις 26 Ιουλίου ο Μεχία, ο οποίος απουσίασε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ονδούρας στο Golden Cup.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στο Βώλακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Oργανισμός Αντιντόπινγκ αντεπιτίθεται!!

Τα δείγματα που λαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες φυλάσσονται πλέον για 10 χρόνια, ώστε ένας αθλητής που έκανε χρήση να εντοπιστεί ακόμη και μία δεκαετία αργότερα από νεότερη τεχνολογία ελέγχου.

Ο Oργανισμός Αντιντόπινγκ αντεπιτίθεται

Για κάποιους η εκκαθάριση του παγκόσμιου αθλητισμού από τις αναβολικές ουσίες αποτελεί χαμένη μάχη, όμως για τον κ. Ρίντι, τον Βρετανό παράγοντα του ολυμπιακού κινήματος, που ανέλαβε την προεδρία του WADA πριν από 18 μήνες, δεν θα υπήρχε λόγος να σηκώνεται το πρωί και να πηγαίνει στη δουλειά του εάν δεν πίστευε ότι ο πόλεμος αυτός μπορεί να κερδηθεί.

«Είμαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, θέλω να πιστεύω ότι είναι εφικτό να έχουμε καθαρό αθλητισμό», τόνισε ο κ. Ρίντι κατά την παρουσία του στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Τορόντο.

«Είμαι προετοιμασμένος να παραδεχθώ ότι σε έναν κόσμο πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει απόλυτη εξάλειψη του φαινομένου του ντόπινγκ. Ωστόσο θεωρώ πως υπάρχει αρκετά λογική πιθανότητα να βρεθούμε στον οργανωμένο αθλητισμό σε τέτοιο επίπεδο ώστε οι αθλητές οι οποίοι επιδιώκουν να μας εξαπατήσουν να αποτελούν μια όλο και πιο μικρή μερίδα της παγκόσμιας αθλητικής οικογένειας. Δεν θα ήμουν και τόσο άνετος ξυπνώντας κάθε Δευτέρα πρωί με τη σκέψη ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Γιατί να ασχοληθώ τότε;» διερωτήθηκε ο Βρετανός παράγοντας.

Ενώ το σκάνδαλο διαφθοράς συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η εκκαθάριση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIFA) έχει καταστεί η μεγάλη αθλητική προτεραιότητα της μόδας, ο αγώνας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ συνεχίζεται, αν και έχει προς το παρόν μειωθεί το ενδιαφέρον πολλών μέσων ενημέρωσης.

Οι διαδικασίες ελέγχου ακολουθούν τον αναθεωρημένο Κώδικα Λειτουργίας του WADA, τον οποίον ο κ. Ρίντι χαρακτηρίζει καλοδουλεμένο έγγραφο.

Ο πρώτος πρόεδρος του WADA, ο εκδηλωτικός Καναδός Ντικ Πάουντ, συνήθιζε να μιλάει φωναχτά για το πρόβλημα του ντόπινγκ, φέρνοντάς το στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων. Τον διαδέχθηκε ο Αυστραλός πολιτικός Τζον Φέιχι, που χρησιμοποίησε πιο διπλωματική προσέγγιση, παίρνοντας στο πλευρό του στη μάχη κατά του ντόπινγκ τις κυβερνήσεις και τις αστυνομικές Αρχές σε μεγαλύτερο βαθμό.

Ο κ. Ρίντι θεωρεί ότι η εντολή που έχει ως πρόεδρος του WADA είναι ξεκάθαρη, δηλαδή να οδηγήσει τους οργανισμούς που έχουν συστήσει τον WADA να εκμεταλλευθούν καλύτερα τα εργαλεία που τους έχουν παρασχεθεί.

«Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν ξεκαθαριστεί», είπε ο κ. Ρίντι. «Πρόκειται για την τρίτη αναθεώρηση του Κώδικα, άρα οι κανονισμοί πρέπει να βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Τώρα πρέπει να αυξήσουν τη δουλειά και την ταχύτητά τους όλοι οι εμπλεκόμενοι. Εκεί πιστεύω ότι βρισκόμαστε».

Αρχή με τους Παναμερικανικούς

Ο WADA ζήτησε από τους διοργανωτές των φετινών Παναμερικανικών Αγώνων στο Τορόντο του Καναδά, καθώς και άλλων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΔΟΕ και να αποθηκεύουν τα δείγματα ούρων και αίματος των αθλητών για πιθανό επανέλεγχο στο μέλλον.

Τα δείγματα που λαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες φυλάσσονται πλέον για 10 χρόνια, ώστε ένας αθλητής που έκανε χρήση να εντοπιστεί ακόμη και μία δεκαετία αργότερα από νεότερη τεχνολογία ελέγχου.
«Τους ενθαρρύνουμε να το κάνουν, διότι είναι σημαντικό για τους καθαρούς αθλητές να γνωρίζουν πως κάποια ουσία που δεν μπορεί να αναλυθεί σήμερα θα μπορεί να αναλυθεί και να ανιχνευθεί αργότερα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Χάουμαν, γενικός διευθυντής του WADA, σε συνέντευξή του (στο ΑΡ).

Κατά τους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011 στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, τρεις αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε ελέγχους ντόπινγκ, λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή έναρξης της διοργάνωσης, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι σταυροφόροι στη μάχη κατά των απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό θα πρέπει να έχουν πάντα τα μάτια τους ανοιχτά.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, στο Τορόντο, η ανάμνηση αυτή παραμένει ισχυρή. Οι διοργανωτές των φετινών Παναμερικανικών Αγώνων έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα πληρέστατο πρόγραμμα ελέγχων για χρήση αναβολικών από αθλητές, το οποίο θα καλύψει επαρκώς το μεγαλύτερο πολυαθλητικό γεγονός που έχει φιλοξενηθεί στον Καναδά, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976. Οι Παναμερικανικοί Αγώνες του 2015 άρχισαν στις 10 του μηνός και θα ολοκληρωθούν στις 26 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7.000 αθλητών από 41 χώρες της ηπείρου.

Το πρόγραμμα καταπολέμησης ντόπινγκ των φετινών Παναμερικανικών Αγώνων παρέχει υπηρεσίες ελέγχου πριν και κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Τορόντο, εκ μέρους του Παναμερικανικού Οργανισμού Αθλητισμού (PASO). Προβλέπεται η διενέργεια 1.500 τεστ ούρων και η λήψη 400 δειγμάτων αίματος για έλεγχο.

Πηγή: kathimerini.gr

Δύο γκρουπ δύο ταχυτήτων η Καλλονή!!

Την πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους πραγματοποίησε η Καλλονή στο Πέιο, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ ταχυτήτων.

Δύο γκρουπ δύο ταχυτήτων η Καλλονή
Την πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους πραγματοποίησε η Καλλονή σήμερα το πρωί στο Πέιο.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Μυτιλήνης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που έπαιξαν από 60 λεπτά και πάνω στο ματς με τον Ατρόμητο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ασκήσεις δύναμης κορμού και μασάζ.

Από την πλευρά τους, υπόλοιποι παίκτες μας πραγματοποίησαν ασκήσεις βελτίωσης αερόβιας ικανότητας συνέχισαν με παιχνίδι τακτικής τέσσερις εναντίον τεσσάρων εναντίον τεσσάρων και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Στο τέλος όλοι οι παίκτες έκαναν παγοθεραπεία στα παγωμένα νερά του κοντινού ποταμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έφτασε στο Ρεμές η ΑΕΚ!!

Στην Πολωνία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα πραγματοποιήσει στην Οπαλένιτσα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Έφτασε στο Ρεμές η ΑΕΚ!

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του 26 παίκτες και περιμένει τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθούν άλλοι δύο (αριστερός μπακ και εξτρέμ), με τους Τζιοβάνι και Σκόκο ή Μπουανανότε να είναι σε πρώτο πλάνο.

Επί πολωνικού εδάφους οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν πέντε με Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ανόρθωση και Μετζ και η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες από το επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*