Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

«Πέταξε» για Πολωνία η ΑΕΚ!

Με προορισμό την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ΑΕΚ. Πέντε φιλικά θα δώσει στην Οπαλένιτσα η «Ένωση».

«Πέταξε» για Πολωνία η ΑΕΚ
Στις 6 το πρωί αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του 26 παίκτες και περιμένει τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθούν άλλοι δύο (αριστερός μπακ και εξτρέμ), με τους Τζιοβάνι και Σκόκο ή Μπουανανότε να είναι σε πρώτο πλάνο.

Η αποστολή της «Ένωσης» θα μεταβεί στη Γερμανία, συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη, και από εκεί θα πετάξει εκ νέου για την Πολωνία. Στο Πόζναν θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο το πούλμαν και οδικώς θα μεταβούν στη βάση τους, το Ρεμές Sports & Spa στην Οπαλένιτσα, όπου και «χτιστεί» η ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Επί πολωνικού εδάφους οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν πέντε με Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ανόρθωση και Μίετζ και η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: