Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Οφρυδόπουλος στην ακαδημία του Ατρόμητου!!

Την έναρξης της συνεργασίας με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ15 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Οφρυδόπουλος στην ακαδημία του Ατρόμητου
Την έναρξης της συνεργασίας με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ15 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Πρόκειται να αντικαταστήσει τον Σωτήρη Θεοδώρου τον οποίο και ευχαρίστησε η ομάδα του Περιστερίου για την συνεργασία.

«Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFApro. Έχεις διατελέσει συνεργάτης προπονητή (του Κριστόφ Βαζέχα) στην Καλλιθέα, πρώτος προπονητής στον Άλιμο, τεχνικός διευθυντής στην Κέρκυρα, συνεργάτης προπονητή (του Παύλου Δερμιτζάκη) στη Λαμία. Η ποδοσφαιρική του καριέρα σε διάρκεια 18 ετών περιορίστηκε σε τρεις ομάδες: Καλλιθέα, Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης», αναφέρει –μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κ.κ. Σπανό, Αγγελόπουλο, Αποστόλου για την τιμή που μου κάνουν για να δουλέψω στον Ατρόμητο ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και συνέχισε:

«Στόχος μας θα είναι η εξέλιξη και η δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου οι οποίοι στο μέλλον θα μπορούν να στελεχώσουν την επαγγελματική μας ομάδα. Και αυτή είναι η επιτυχία των τμημάτων υποδομών.

Τα τελευταία χρόνια συνάμα με την εξέλιξη της επαγγελματικής ομάδας έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στην οργάνωση και στον εκσυγχρονισμό όλων των τμημάτων υποδομών ξεκινώντας από την Κ15, την Κ17 και καταλήγοντας στην Κ20 η οποία πέρσι έκανε μια καταπληκτική πορεία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας των τμημάτων υποδομών αγγίζοντας ευρωπαϊκά πρότυπα ομάδων που πριν λίγα χρόνια τα θεωρούσαμε πολύ μακρινά από εμάς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην επαγγελματική μας ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και κυρίως να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλα τα παιδιά που θα έχω την ευτυχία να συνεργαστώ και να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: