Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Άγνοια για Καρέλη στον Παναθηναϊκό!!


Καμία ενόχληση από την Άντερλεχτ για το θέμα του Νίκου Καρέλη δεν έχουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δηλώνουν άγνοια για τις πληροφορίες περί αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος των Βέλγων.

Άγνοια για Καρέλη στον Παναθηναϊκό
Την παραμικρή επαφή με την Άντερλεχτ για μεταγραφή του Νίκου Καρέλη δεν έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ενώ είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου, πληροφορίες από τη χώρα τον θέλουν να περνάει σε πρώτο πλάνο την περίπτωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα του Καρέλη συνδέεται με την πώληση του Μίτροβιτς στη Νιούκαστλ, με τη φημολογία να παρουσιάζει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ως μια από τις βασικές λύσεις για την αντικατάστασή του.

Όπως και να ‘χει πάντως, από τους «πράσινους» δηλώνεται άγνοια για τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει κάποια επαφή με την Άντερλεχτ.

Άλλωστε πρέπει να σημειωθεί ότι τα 4 εκατ. ευρώ που φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν για τον Καρέλη θεωρούνται πολύ λίγα από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να υπογραμμίζει στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της θύρας 13 ότι συζητείται η παραχώρησή του μονάχα μ’ ένα ποσό κοντά στα 7-8 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: