Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Φεύγει με όνειρα η ΑΕΚ!!

Το χτίσιμο της ΑΕΚ που θα επανέλθει στον πρωταθλητισμό ξεκινά πλέον από Δευτέρα. Με προχωρημένο το σχεδιασμό και μονάχα 1-2 μεταγραφικές εκκρεμότητες, η «Ένωση» αναχωρεί τα ξημερώματα για την Πολωνία.

Φεύγει με όνειρα η ΑΕΚ
Τα θεμέλια της νέας ΑΕΚ -αυτής που προορίζεται να πρωταγωνιστήσει άμεσα με την επιστροφή της- θ’ αρχίσουν να μπαίνουν από τη Δευτέρα.

Έχοντας προχωρήσει το σχεδιασμό της κι έχοντας ενσωματώσει ήδη 8 νέα πρόσωπα (Τζεμπούρ, Σιμόες, Βάργκας, Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Ανδρεόπουλο, Βασιλαντωνόπουλο) η «Ένωση» φεύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με 1-2 ακόμα μεταγραφικά μέτωπα να μένουν ανοιχτά.

Ελπίζοντας λοιπόν ότι τις προσεχείς ημέρες θα τελειώσει θετικά το σίριαλ του Τζιοβάνι, περιμένοντας την αποδέσμευση του Μπουονανότε από τη Γρανάδα για να κάνουν την κίνησή τους και με την περίπτωση Σκόκο να μην εγκαταλείπεται, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την πολυτέλεια να δουλέψουν με συμπληρωμένο το συντριπτικό μέρος του ρόστερ στην Πολωνία.

Εκεί όπου θα πρέπει να ξυπνήσουν απ’ τα χαράματα για να φτάσουν, μιας και η πτήση για τη Φρανκφούρτη (απ’ την οποία θ’ αναχωρήσουν οδικώς έπειτα για την Οπαλένιτσα) είναι προγραμματισμένη για τις 06:00. Κάτι που σημαίνει ότι οι 26 «εκλεκτοί» του Τραϊανού Δέλλα κι η υπόλοιπη αποστολή θα συγκεντρωθούν στις 04:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, μπαίνοντας από νωρίς στα βάσανα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: