Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Βουγιόσεβιτς: «Μιλουτίνοβ μην φύγεις από την Παρτίζαν»

Την ύστατη προσπάθεια ώστε να πείσει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να παραμείνει στην Παρτίζαν έκανε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Βουγιόσεβιτς: «Μιλουτίνοβ μην φύγεις από την Παρτίζαν»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Παρτίζαν, με αποτέλεσμα εκτός από το να γίνει ντραφτ από τους Σπερς, να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και της Αναντολού Εφές.

Όμως, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς προσπαθεί να πείσει τον νεαρό σέντερ να μην αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά να παραμείνει, ώστε να ωριμάσει και να γίνει ακόμη καλύτερος.

«Δεν θα πρέπει να μπεις στο παιχνίδι των μάνατζερ και να εκμεταλλευτείς τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Παρτίζαν. Πρέπει να μείνεις στην ομάδα, να γίνεις καλύτερος, να ανεβάσεις την ποιότητά σου και να αποχωρήσεις όταν θα έχεις ανεβάσει την τιμή σου. Θα πρέπει να καταλάβεις πως για να αποχωρήσεις από την ομάδα, θα πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστείς στο εξωτερικό», ήταν το μήνυμα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο «Ντούλε» θεωρεί πολύ μικρή τη ρήτρα αποδέσμευσης των 200.000 ευρώ που έχει ο Μιλουτίνοβ, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως άλλα συμφώνησαν στο οικονομικό οι δύο πλευρές προφορικά και άλλα υπέγραψαν. «Ήμουν παρών στις συζητήσεις πέρυσι για το συμβόλαιό του. Φαίνεται όμως πως όλα συμφωνήθηκαν και άλλα υπογράφηκαν στο χαρτί…», ήταν η δήλωση του Σέρβου προπονητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: