Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Οι μεταγραφές με ρυθμό βάδην, όπως γνωρίζει ο Άρνεσεν!! (video)

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις μεταγραφές που θα γίνουν υπό την πίεση των αποτελεσμάτων και για τον Φρανκ Αρνεσεν που χαλαρώνει με βάδην στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι μεταγραφές με ρυθμό βάδην, όπως γνωρίζει ο Άρνεσεν (video)

Ίσως να ρωτά τι συμβαίνει στον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό. Κι όταν μαθαίνει ότι έχουν κάνει πρόοδο στις μεταγραφές τους, ενώ βρίσκονται πολύ μακριά από επίσημες αναμετρήσεις, τότε είναι που στρέφεται στον Άρνεσεν και του ζητά το λόγο…

Ο Άρνεσεν δεν έχει καθυστερήσει περισσότερο από όσο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ για να τον επιλέξει και να του δώσει το κλειδί της ομάδας, με σκοπό να κάνει διορθώσεις.
Αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει τις μεταγραφές του από νωρίς, θα έπρεπε να τον φέρει το Πάσχα –και πιο νωρίς- και τώρα να μην μιλούσαμε για τον Χαρίση και τον Κοροβέση που του άφησε προίκα ο Βρύζας (και καλώς έπραξε).

Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να λειτουργεί υπό συνθήκες συνεχούς πίεσης για να φτιάξει ομάδα και αυτό δεν είναι συμφέρον. Δεν είναι συμφέρον διότι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αν καίγεσαι για να βρεις σέντερ φορ ή αριστερό εξτρέμ και μη μου πείτε ότι ο Άρνεσεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με το διάβολο και επιτυγχάνει σε όλες του τις επιλογές…

Να τα περιμένουμε όλα.

Ήρθε κι αυτό το αποτέλεσμα με τη Λοκομοτίβα, που δεν άρεσε σε κανέναν και έγινε βούτυρο στο ψωμί του Ιβάν για να πει… δυο λόγια στους συνεργάτες- υπαλλήλους του, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να είναι το αφεντικό που ενδιαφέρεται και μάλιστα αγωνιά κυρίως για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Υπό πίεση λοιπόν οι μεταγραφές, κάτι που φαίνεται προσπαθεί να το αντιμετωπίσει ο Αρνεσεν με βάδην, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ακόμη και μέσα στο καταμεσήμερο, με 34-35 βαθμούς, με MP3 και τη μουσική που τον ξεκουράζει.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: