Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μείον ένας... μνηστήρας για τον Πέδρο!!

Ο περιζήτητος στην Αγγλία, Πέδρο, δεν βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δηλώνει πως χρειάζεται έναν ακόμη αμυντικό για να ολοκληρώσει την ομάδα του και ενδεχομένως έναν ακόμη εφόσον η Ατλέτικο Μαδρίτης ικανοποιήσει οικονομικά τους «μπλε» για τον Φιλίπε Λουίς.
Παράλληλα ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον Μοχάμεντ Σαλάχ, λέγοντας πως είτε θα πωληθεί είτε θα δοθεί και πάλι δανεικός.
«Κοιτάω για έναν αμυντικό ώστε να επέλθει ισορροπία στην ομάδα και μετά από αυτό μπορούμε να μιλήσουμε για το τι θα συμβεί στους παίκτες μας. Εάν κάποιος από αυτούς θέλει να φύγει, τότε θα του δώσουμε το οκ και θα κοιτάξουμε να καλύψουμε άμεσα το κενό που θα αφήσει στην θέση του. Έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα και δεν θέλουμε να το χαλάσουμε αυτό.
Έχω πέντε δάχτυλα. Εάν χάσω το ένα ίσως θελήσω να βρω κάποιο άλλο, αλλά για την ώρα έχουμε ισορροπία στα νούμερά μας. Είναι μεγάλη δοκιμασία να παίξουμε την σεζόν κυρίως με τους παίκτες που είχαμε πέρυσι.
Το μέλλον του Σαλάχ το βλέπω αλλού. Είτε με δανεισμό είτε με μια προσφορά που θα μας κάνει χαρούμενους να την αποδεχθούμε. Έχουμε πέντε δάχτυλα και είναι καλύτερο να μην επιστρέψει ο Σαλάχ. Όσον αφορά τον Λουίς, αν η Ατλέτικο τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει. Θα πρέπει να πληρώσει και στην συνέχεια εμείς θα βγούμε στην αγορά για να διατηρήσουμε την υπάρχουσα ισορροπία» ανέφερε.
Για τον Πέδρο έντονο ενδιαφέρον φημολογείται πως δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν να καραδοκούν επίσης στην γωνία.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: