Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!!


Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Δείτε τους εκλεκτούς του Ιγκόρ Τούντορ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καμπάλα στην Τούμπα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στην Καμπάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έδωσε φανέλα βασικού στους: Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κάτσε, Τζιόλη, Κίτσιου, Ροντρίγκες, Πέλκα, Μακ,
Μπερμπάτοφ.

Υπενθυμίζεται πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αφού νωρίτερα η Κράσνονταρ νίκησε την Ντόρτμουντ και «σφράγισε» και το δεύτερο εισιτήριο του 3ου ομίλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κορυφαίοι Ιτον, Ντιμπάμπα!!


Κορυφαίοι Ιτον, Ντιμπάμπα

Οι Αστον Ιτον και Γκενζέλε Ντιμπάμαπ αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές στίβου για το 2015, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η IAAF.

Ο Αμερικανός δεκαθλητής έγινε ο πρώτος στα σύνθετα που καταφέρνει να κερδίσει το τρόπαιο, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ με τους 9.045 βαθμούς που συγκέντρωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κινέζικη πρωτεύουσα.

«Οι αθλητές ξοδεύουν τα καλύτερά τους χρόνια για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Αυτό, λοιπόν, που βλέπουν οι θεατές είναι μια δήλωση του τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος, αν επικεντρωθεί σε ένα στόχο και βάλει όλες του τις δυνάμεις σε αυτόν. Δεν νιώθω ότι νίκησα τον Μπολτ και τον Τέιλορ.

Οι δύο τους είναι από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών και με κολακεύει πολύ που ήμουν συνυποψήφιός τους. Δέχομαι αυτό το βραβείο, εκ μέρους όλων των αθλητών», τόνισε ο Ιτον.

Η πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων από την Αιθιοπία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στα 5.000 μέτρα με 14:18.86 και παγκόσμιο στον ανοιχτό στα 1.500 μέτρα με 3:50.07, ενώ κατέκτησε το χρυσό στη δεύτερη απόσταση στο Πεκίνο.

«Είναι υπέροχη η αίσθηση να είσαι η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς. Πέρυσι ήμουν φιναλίστ και φέτος είμαι περήφανη που οι κόποι μου αναγνωρίστηκαν από τους φιλάθλους και τους ειδικούς της IAAF. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε Σίπερς και Βλόνταρτσικ που είχαν μια απίστευτη χρονιά. Ίσως η σειρά τους να είναι του χρόνου.

Φέτος, θα επικεντρωθώ στον κλειστό στίβο και πρώτος μου στόχος είναι να καταρρίψω το παγκόσμιο ρεκόρ στο μίλι, στις 17 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη», τόνισε η Ντιμπάμπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ε, όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός»!


«Ε, όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός»!

Αμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα διαρρέει ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση άμεσα για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες, για τα οποία προβλέπεται πρόστιμο και τιμωρία έδρας, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο, που προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, τονίζουν:
«Ε όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις. Η λίστα με διαιτητες και παρατηρητές αγώνων του Ολυμπιακού που έπαθαν αμνησία, δεν έχει τελειωμό. Το επόμενο στάδιο είναι να μας δικάσει επιτροπή παραγόντων της ομάδας του Πειραιά».

«Μπαμ» της Μπάγερν μέσα στη Χίμκι!!


«Μπαμ» της Μπάγερν μέσα στη Χίμκι!

Μετά το Μόναχο, η Μπάγερν νίκησε 81-70 τη Χίμκι και μέσα στη Μόσχα, μπαίνοντας παράλληλα πολύ δυνατά στο παιχνίδι για την πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας!

Πελάτισσα της Μπάγερν η Χίμκι! Μετά τη νίκη στο Μόναχο, οι Βαυαροί επικράτησαν της ρωσικής ομάδας και στη Μόσχα, με 81-70, με αποτέλεσμα να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης για το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Μεγάλο ματς για το σύνολο του Πέσιτς έκανε ο Τζον Μπράιαντ με 17 πόντους, ενώ ο Άλεξ Ρένφρο πρόσθεσε άλλους 14. Από τους Ρώσους πρώτος σκόρερ ήταν ο Όγκουστιν με 14 πόντους, με τους Ράις και Σβεντ να ήταν σε πολύ κακή μέρα, έχοντας 9 και 5 πόντους αντίστοιχα με πολύ άσχημα ποσοστά ευστοχίας.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε η Μπάγερν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς πήρε το προβάδισμα από νωρίς και κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο στο +9 (14-23). Η Χίμκι δεν κατάφερε να διορθώσει την επίθεσή της ούτε στη δεύτερη περίοδο, με τους Βαυαρούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το +12 (30-42).

Από νωρίς στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήγαν ακόμη και στο +15 (35-50), όμως οι παίκτες του Κουρτινάιτις έκαναν μία μίνι αντεπίθεση μέχρι το τέλος, μειώνοντας σε 51-59. Με το τρίποντο του Ράις στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στους πέντε (54-59), όμως η Μπάγερν πήγε στο +13 (57-70) περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Ρώσοι δεν έδειχναν να μπορούν να κάνουν την ανατροπή και έτσι η νίκη κατέληξε στην ομάδα του Πέσιτς με το τελικό 81-70!

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 30-42, 51-59, 70-81

Χίμκι (Κουρτινάιτις): Ράις 9 (3), Σβεντ 5, Ντράγκιτς 11 (1), Όγκουστιν 14, Κόπονεν 11 (3), Βιάλτσεφ 5 (1), Ιλνίτσκι, Μόνια 10 (1), Τοντόροβιτς 2, Χάνικατ 3 (1), Ντέιβις, Σελεκέτο.

Μπάγερν Μονάχου (Πέσιτς): Ρίβερς 7 (1), Τόμπσον 6, Σέιφερθ, Ρένφρο 14 (2), Μίσιτς, Τζέντοβιτς 7 (1), Ζίπσερ 10, Σαβάνοβιτς 11, Γκαβέλ, Μάιρ, Τέιλορ 9, Μπράιαντ 17 (1).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στραματσόνι: «Δεν είναι στο 100%, αλλά παραμένει μεγάλος παίκτης ο Εσιέν»


Στραματσόνι: «Δεν είναι στο 100%, αλλά παραμένει μεγάλος παίκτης ο Εσιέν»

Μπορεί ο Μίκαελ Εσιέν να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά πρόκειται για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ μίλησε για την ψυχολογία των παικτών μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.

Για την επόμενη μέρα εντός των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε οι παίκτες του ήθελαν περισσότερο από τον καθένα να διεξαχθεί το ματς, ώστε με νίκη να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον Ολυμπιακό, παρ’ όλα αυτά η ψυχολογία παραμένει σε καλά επίπεδα και όλοι είναι συγκεντρωμένοι για το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Ο πρώην τεχνικός των Ίντερ και Ουντινέζε αναφέρθηκε και για την περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, λέγοντας ότι ναι μεν ο Γκανέζος δεν είναι στο 100%, αλλά παραμένει σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι:

«Είμαι νέος σε αυτό το πρωτάθλημα και ήταν σίγουρα κάτι το απογοητευτικό, γιατί είμαι άνθρωπος των σπορ. Όταν ένα παιχνίδι τελικά δεν γίνεται, όλοι είναι δυσαρεστημένοι. Όλοι όσοι αγαπούν και νοιάζονται για τον Παναθηναϊκό είναι δυσαρεστημένοι που δεν μπορέσαμε να παίξουμε αυτό το ματς».

Για την ψυχολογία στα αποδυτήρια: «Οι παίκτες φυσικά ήθελαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι περισσότερο απ’ όλους, γιατί είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Θέλαμε να δείξουμε τα δικά μας στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, κοιτάμε μπροστά και είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι και το πρώτο δικό μου. Η ψυχολογία είναι καλή και θέλουμε να προσπαθήσουμε να νικήσουμε το ματς».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Μίκαελ Εσιέν: «Είναι φυσιολογικό να περιμένουν όλοι πολλά από τον Μίκαελ (σ.σ. Εσιέν). Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που τον γνωρίζω από τη Μίλαν και τον έχω αντιμετωπίσει στην Ιταλία, άρα τον γνωρίζω. Προπονείται σκληρά και σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες μου έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ναι, ίσως να μην είναι στο 100%, αλλά είναι ένας παίκτης που χρειάζεται παιχνίδια για να έρθει σε καλή κατάσταση. Έτσι, είναι σημαντικό να παίζει για την ομάδα και πιστεύω ότι και οι οπαδοί τον περιμένουν και νομίζω ότι είναι έτοιμος».

Για το ματς κόντρα στον Ηρακλή: «Ξέρω ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι και ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τους σεβόμαστε, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα restart. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε ακόμα μία μέρα για το ματς και μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Τζον Μπράιαντ έπαθε… Κόμπι!! (video)


Ο Τζον Μπράιαντ έπαθε… Κόμπι (video)

Τους συνδέει μόνο το επώνυμο. Ο Τζον Μπράιαντ δεν έχει καμία σχέση, εμφανισιακά ή ποιοτικά, με τον μεγάλο Κόμπι. Ο σέντερ της Μπάγερν, όμως, τον θύμισε για λίγο με μια ενέργεια απέναντι στη Χίμκι.









 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Λάσκαρης: «Σας πιστεύω, ξεχνάμε την ήττα, κοιτάμε την ΑΕΚ»


Λάσκαρης: «Σας πιστεύω, ξεχνάμε την ήττα, κοιτάμε την ΑΕΚ»

Μετά τη βαριά ήττα από την Μπουντούτσνοστ ο Νίκος Λάσκαρης επισκέφτηκε την προπόνηση του Άρη στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει ΑΕΚ.

Η ήττα με διαφορά 19 πόντων απο την Μπουντούτσνοστ έπληξε όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά την ομάδα του Άρη. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ανέλαβε το ρόλο να... ανεβάσει τους «κίτρινους».

Επισκέφτηκε την προπόνηση που έγινε στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και μιλώντας στα μέλη της ομάδας εξέφρασε τη στήριξή του και την πίστη του στις δυνατότητές τους, ενώ απηύθυνε κάλεσμα να αφήσουν πίσω ό,τι έγινε στο Μαυροβούνιο και να νικήσουν την ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Βασίλης Σίμτσακ λόγω στομαχικών διαταραχών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξύπνησε» αργά, αλλά ελπίζει!!

Μπορεί να άργησε, αλλά έστω και την 5η αγωνιστική η Ρούμπιν πέτυχε την 1η φετινή νίκη στο Europa League (2-0 τη Σιόν) και ελπίζει σε πρόκριση. Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τη Ντινάμο Μινσκ, 1-0 την Πλζεν

«Ξύπνησε» αργά, αλλά ελπίζειΧρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League για να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στη διοργάνωση η Ρούμπιν Καζάν.

Οι Ρώσοι επικράτησαν 2-0 της πρωτοπόρου του 2ου γκρουπ, Σιόν, και διατήρησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «32».

Το ματς

Αποφασισμένη για νίκη, με την οποία θα διατηρούσε τις ελπίδες της για πρόκριση, μπήκε στο ματς με τη Σιόν, η γηπεδούχος Ρούμπιν Καζάν. Οι Ρώσοι έχοντας από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από τη εστία του Βάνινς, με την κατάσταση να χειροτερεύει για τους φιλοξενούμενους από το 38’ και μετά, όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Εντογιέ.

Στο 2ο ημίχρονο η Ρούμπιν αύξησε την πίεση της, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα και κατάφερε εν τέλει να σκοράρει το πολυπόθητο γκολ στο 72’ με τον Γκεοργκίεφ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντέβιτς στο 90’.

Βαθμολογία

Σιόν 8 (σε 5 ματς)
Λίβερπουλ 6 (σε 4 ματς)
Ρούμπιν Καζάν 5 (σε 5 ματς)
Μπορντό 3 (σε 4 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Σιόν – Λίβερπουλ
Μπορντό – Ρούμπιν Καζάν

Ντινάμο Μινσκ – Πλζεν

Νίκη γοήτρου πέτυχε η Ντινάμο Μινσκ, που επικράτησε 1-0 της Πλζεν, για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Αμφότερες έμειναν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας, καθώς έχουν από τρεις βαθμούς και δεν προλαβαίνουν το «τρένο» της πρόκρισης.

Το ματς
Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, η Πλζέν ήταν η μόνη που είχε βαθμολογικό κίνητρο, καθώς σε περίπτωση νίκης θα διατηρούσε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ωστόσο, οι Τσέχοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την ελαφριά υπεροχή τους και μάλιστα το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μπορεί η Ντινάμο να έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 90’, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να βγει μπροστά στις καθυστερήσεις και να κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντάμοβιτς, που σε πρώτο χρόνο ηττήθηκε από τον γκολκίπερ Μπόλεκ, ωστόσο ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ, κάνοντας το 1-0.

Βαθμολογία

Ραπίντ Βιέννης 12
Βιγιαρεάλ 9
Πλζεν 3
Ντινάμο Μινσκ 3

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Πλζεν – Βιγιαρεάλ
Ραπίντ Βιέννης – Ντινάμο Μινσκ *Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΕ ΠΑΟ: «Σταθερά με την Πολιτεία για την πάταξη της βίας»


ΠΑΕ ΠΑΟ: «Σταθερά με την Πολιτεία για την πάταξη της βίας»

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζουν ότι είναι σε συνεργασία με την Πολιτεία για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, μετά και τη χθεσινή συνάντηση Κοντονή - Αλαφούζου.

Σύμφωνοι με όλα όσα αποτυπώθηκαν στο χθεσινό δελτίο Τύπου της ΓΓΑ, μετά τη συνάντηση Κοντονή – Αλαφούζου, είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, πρόκειται για κοινή ανακοίνωση, η οποία «μοιράστηκε» από το Υπουργείο.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ «κινούμαστε σταθερά στην κατεύθυνση της συνεργασίας με την Πολιτεία για την πάταξη της βίας στα γήπεδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενισχυμένη με Σαρικόπουλο η ΑΕΚ!!


Ενισχυμένη με Σαρικόπουλο η ΑΕΚ

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ΑΕΚ επανήλθε την Πέμπτη ο Ζήσης Σαρικόπουλος και αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, ένα 24ωρο αφότου ένα σερί εννιά νικών έλαβε τέλος. Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι και πάλι διαθέσιμος.

Ο 26χρονος σέντερ της ΑΕΚ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι και επέστρεψε στις προπονήσεις, συνεπώς αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.

Στο παιχνίδι αυτό θα κάνει ντεμπούτο και ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και σε θέση αντιπροέδρου περνά ο Μανώλης Παπαμακάριος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στοχεύει ακόμη (πολύ) χαμηλά ο Ρανιέρι!


Στοχεύει ακόμη (πολύ) χαμηλά ο Ρανιέρι

Με 28 βαθμούς μετά από 13 ματς, η Λέστερ απολαμβάνει την κορυφή της Premier League, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποστηρίζει πως στόχος της ομάδας είναι να μαζέψει άλλους 11 μέχρι το τέλος της σεζόν!

Η κορυφή δεν φαίνεται να… ζαλίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι που παραμένει προσγειωμένος στη γη, πιθανότατα περισσότερο κι από ό,τι θα έπρεπε.

Υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού η Λέστερ πραγματοποιεί πορεία πέρα από κάθε προσδοκία καθώς έχει συγκεντρώσει ήδη 28 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη θέση της Premier League. Μάλιστα ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε τόσο εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα που έφτασε στο σημείο να συμπεριλάβει τις «αλεπούδες» μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.

Με αυτήν την άποψη δεν μοιάζει να συμφωνεί πάντως ο Ρανιέρι, που όταν ρωτήθηκε σχετικά χαμογέλασε με νόημα και επανέλαβε πως ορόσημο της ομάδας παραμένουν οι 40 βαθμοί που απλά εξασφαλίζουν τη σωτηρία!

«Μας κάνει πλάκα! Όχι, όχι, όχι! Ευχαριστώ τον Αρσέν, αλλά ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», σχολίασε ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, που συνέχισε λέγοντας: «Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά στόχος μας παραμένει το να μαζέψουμε 40 βαθμούς. Ως τεχνικός είμαι σίγουρος για την ομάδα, όμως θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουμε στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες».

Πάντως, ο Ρανιέρι πρόσθεσε πως ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες για να πάει ψηλότερα, αλλά αυτό πρόκειται να συμβεί βάσει σχεδίου, βήμα-βήμα μέσα στην επόμενη τριετία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βράζουν» με Σιμιτζόγλου στον Ολυμπιακό!!


«Βράζουν» με Σιμιτζόγλου στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Με αφορμή τα άρθρα βάσει των οποίων ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για «σκάνδαλο».

Έντονη δυσφορία για τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου διαρρέεται από τις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Παναθηναϊκό (και πιο συγκεκριμένα τα άρθρα του κανονισμού στα οποία βασίζεται) θεωρείται σκανδαλώδης από τους «ερυθρόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, θέση τους είναι ότι «εξαφανίζει τα εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου με τις κλήσεις του, αγνοώντας διαιτητή, παρατηρητή και Αστυνομία».

Επικαλούνται, δε, τον κανονισμό που αναφέρει: «Ως εκτεταμένα θεωρούνται τα επεισόδια εκείνα στα οποία εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων. Η πρόκληση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ή έστω απλής σωματικής βλάβης αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση».

Και κυρίως στέκονται στο εδάφιο «6Δ» του κανονισμού, το οποίο προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών «εάν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Τζατζουάν Τζόνσον από Κράσνι η Καντού!!


Ανακοίνωσε Τζατζουάν Τζόνσον από Κράσνι η Καντού

Αποδυναμώθηκε κι άλλο η Κράσνι, καθώς μετά τους Μίτσελ και Κούπερ, έχασε και τον Τζατζουάν Τζόνσον ο οποίος υπέγραψε στην Καντού.

Παρελθόν από την Κράσνι αποτελεί ο Τζατζουάν Τζόνσον. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ανακοινώθηκε από την Καντού κι επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου τη σεζόν 2013/14 έπαιζε με την Πιστόια.

Φέτος ο Αμερικανός άσος είχε 14,1 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,4 τάπες, 1,3 κλεψίματα και 1,2 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εξαντλούνται τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας!!


Εξαντλούνται τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας!

Ανάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια για το Final 4 της Ευρωλίγκας που φέτος θα γίνει στο Βερολίνο, καθώς σε μόλις 24 ώρες έχει πουληθεί το 80% των όσων διατέθηκαν μέσω ίντερνετ!


Αυτό σημαίνει πως εξαντλήθηκαν τα «μαγικά χαρτάκια» και στις οκτώ ζώνες, όπου η τιμή κυμαίνεται από 165 έως και 545 ευρώ. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πάνε σε ανάγκες ομάδων και χορηγών, ενώ οι καθεμία φιναλίστ θα προμηθευτεί από 800.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ!!


Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ! (video)

Άδοξος αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League. Η Κράσνονταρ έκανε το… θαύμα απέναντι στην «ανάμικτη» Ντόρτμουντ στην Ρωσία, νίκησε 1-0 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου.

Δυσάρεστα νέα για τον ΠΑΟΚ από την Ρωσία. Η Κράσνονταρ νίκησε 1-0 την Ντόρτμουντ και «καπάρωσε» και την δεύτερη θέση που δίνει εισιτήριο στην επόμενη φάση του Europa League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο Κουμπάν μόλις στο 2ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση του Μαμάεφ, έπειτα από παράβαση του Χούμελς. Από εκεί και πέρα ο χρόνος ήταν σύμμαχος για την ομάδα του Κονόνοφ, που παρά την πίεση που δέχτηκε άντεξε μέχρι τέλους. Οι Βεστφαλοί, που παρατάχθηκαν με μία μίξη βασικών και αναπληρωματικών, δεν κατάφεραν να απαντήσουν και γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ στο ματς κόντρα στην Καμπάλα στην Τούμπα (απόψε στις 22.05) αλλά και σε αυτό στην έδρα των Γερμανών την τελευταία αγωνιστική θα είναι βαθμολογικά αδιάφορος.



Η βαθμολογία:
1.Κράσνονταρ 10
2.Ντόρτμουντ 10
3.ΠΑΟΚ 3
4.Καμπάλα 1

*ΠΑΟΚ και Καμπάλα έχουν ματς λιγότερο

Η τελευταία αγωνιστική:

Πέμπτη 10/12
Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ
Καμπάλα-Κράσνονταρ *Πηγή: sport-fm.gr*

Το ντέρμπι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!!


Το ντέρμπι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξηγεί μέσω του sport-fm.gr γιατί το παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ το περασμένο Σάββατο, πρέπει να διεξαχθεί. Ζητήστε και την άποψη των ποδοσφαιριστών...

Του Διονύση Δεσύλλα
Τα γράψαμε, τα τονίσαμε, τα είπαμε. Καταδικαστέα η φωτοβολίδα, καφρίλες τα όσα ακολούθησαν μετά την καθυστερημένη απόφαση του διαιτητή Παππά ότι το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο δεν θα γίνει. Δεν αμφιβάλλει κανείς επ’ αυτού. Αυτά, όμως, πέρασαν κι εκτός από τους προβληματισμούς, τις τιμωρίες, τις προσπάθειες (;) για εύρεση λύσης με τη βία, αλλά και τις αιτίες που τις προκαλούν στα ελληνικά γήπεδα, θα πρέπει να παρθεί μια ορθή απόφαση για τις «τύχες» του εν λόγω αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί. Ισως γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών, μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σημιτζόγλου, για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου και τις κερκίδες, για τα οποία προβλέπεται πρόστιμο και τιμωρία της έδρας. Όλα αυτά, όμως, θα τα μάθουμε αύριο, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης. Σε μια ημέρα, όπου θα εκδικαστεί και η ένσταση του «τριφυλλιού» για ακύρωση του φύλλου αγώνα του ντέρμπι.

Πέρα από την τιμωρία, θα πρέπει να εξεταστεί με σοβαρότητα τι μέλλει γενέσθαι με την αναμέτρηση. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται με το «κυβερνητικό» ρεπορτάζ τονίζουν ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να γίνει το ματς. Αυτό «λένε» οι νόμοι. Αυτό ήθελαν και θέλουν οι παράγοντες του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε εξ’ αρχής από τα ουρλιαχτά του Σάββα Θεοδωρίδη και τις προσπάθειές του στη Λεωφόρο, σχεδόν μιάμιση ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα για σέντρα.

Αν ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές αν θέλουν να παίξουν αυτό το ματς, η απάντηση που θα πάρετε από όλους είναι ίδια, μα διαφορετική απ’ αυτή που θα έδινε ο Θεοωρίδης.

«Ναι, θέλουμε, κανονίστε το», θα σας πουν όλοι. Και από την πράσινη πλευρά και από την ερυθρόλευκη. Διότι, αυτοί, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου «διψούν» για αυτά τα παιχνίδια και έχουν λίγες ευκαιρίες μέσα στη σεζόν βιώσουν τέτοιες ποδοσφαιρικές «μονομαχίες».

Μήπως, λοιπόν, να δούμε και την πλευρά τους. Μήπως, να εξετάσουμε σοβαρά το παιχνίδι, το game, που λένε και οι Αγγλοι, ξεφεύγοντας από παραγοντισμούς, χουλιγκανισμούς και λοιπά «συνοδευτικά» που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η Λεωφόρος δεν θα έχει κόσμο. Ας γίνει, λοιπόν, το ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών και ας προσπαθήσουμε όλοι μας να απολαύσουμε, έστω και σε… έρημο τοπίο, το απόλυτο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί να μην το κάνουμε; Γιατί να «τιμωρηθεί» το ίδιο το ποδόσφαιρο και οι πρωταγωνιστές του, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Αδικία δεν είναι να την «πληρώσουν» αυτοί, αλλά και οι υγιείς φίλαθλοι για τις ασχήμιες των χουλιγκάνων και τα «τερτίπια» των γραφικών παραγόντων;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο σοκ με Τζέι Ροντρίγκες…!!


Νέο σοκ με Τζέι Ροντρίγκες…

Κάποιος πρέπει να έχει καταραστεί τον Τζέι Ροντρίγκες αφού λόγο καιρό μετά τη ρήξη χιαστού που τον άφησε εκτός για πολύ μεγάλο διάστημα, τραυματίστηκε ξανά και θα λείψει άλλους δύο μήνες.

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Τζέι Ροντρίγκες της Σαουθάμπτον. Τον περασμένο Απρίλιο είχε υποστεί ρήξη χιαστού, επέστρεψε τον Οκτώβρη, όμως ένα νέο πρόβλημα αυτήν τη φορά στον αστράγαλο, τον οδήγησε και πάλι στο χειρουργείο.

Υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από δύο μήνες, με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν να παραμένει ψύχραιμος και να τονίζει πως πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής του θα τα καταφέρει ξανά.

«Όλα θα πάνε καλά με τον Τζέι. Είναι σκληρός και θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την ρήξη που έπαθε από τον Απρίλιο και τώρα ταλαιπωρείται από άλλο πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός για 7-8 εβδομάδες», δήλωσε σχετικά ο Ολλανδός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «έχωσαν» στους συμπαίκτες του Λεμπρόν και Τζόουνς!!


Τα «έχωσαν» στους συμπαίκτες του Λεμπρόν και Τζόουνς

Την ήττα σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς υψηλών απαιτήσεων γνώρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Λεμπρόν Τζέιμς μαζί με τον Τζόουνς να τα «ψάλλουν» στους συμπαίκτες τους.

Παρά το γεγονός ότι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν αρχίσει θετικά τη χρονιά, έχοντας ρεκόρ 11-4, αλλά η χθεσινή ήττα σε ακόμα ένα ανταγωνιστικό ματς από τους Τορόντο Ράπτορς έφερε την «έκρηξη» του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ των Καβς μαζί με την «παλιοσειρά» Τζέιμς Τζόουνς κάλεσαν σε μίνι-σύσκεψη όλους τους συμπαίκτες τους και εκεί τους τα «έχωσαν» για την ασταθέστατη αγωνιστική τους συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Λεμπρόν μετά το τέλος της αναμέτρησης είναι ενδεικτικές για το τι μπορεί να ειπώθηκε: «Είναι όλα θέμα μυαλού. Έρχεται από μέσα σου. Πάντα το έχω αυτό. Το πώς έχω μεγαλώσει με έχει κάνει έτσι. Είτε το έχεις είτε δεν το έχεις», ανέφερε ο «Βασιλιάς» και αναμένεται πλέον η αντίδραση κόντρα στη Σάρλοτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην καλύτερη ενδεκάδα του Champions League ο Κομάν της Μπάγερν!!

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν που ταλαιπώρησε αρκετά τον Ολυμπιακό την Τρίτη συμπεριελήφθη στην καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής του Champions League, όπως και ο Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

Στην καλύτερη ενδεκάδα του Champions League ο Κομάν της Μπάγερν!Στην κορυφαία ενδεκάδα της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League βρίσκεται ο Κίνγκσλεϊ Κομάν της Μπάγερν Μονάχου για την απόδοση του στο ματς της περασμένης Τρίτης (4-0) κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε αριστερά, σημείωσε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων και το έφτιαξε το δεύτερο, καθώς μετά το σουτ του η μπάλα στρώθηκε στον Λεβαντόφσκι και γενικότερα ήταν πολύ απειλητικός.

Ωστόσο, η παρουσία του δεν είναι η μοναδική από τον έκτο όμιλο, καθώς και ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο (3-0) σκόραρε δις και έκανε τη σέντρα στο πρώτο, που πέτυχε με κεφαλιά ο Εζίλ.

inner

Αναλυτικά

Τερματοφύλακας: Ματς Σελζ (Γάνδη)

Αμυντικοί: Άλεξ Σαντρο (Γιουβέντους), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Μέσοι: Αντρέι Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Γουίλιαν (Τσέλσι), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου)

Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ) *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έκραξε» τον Μαρσιάλ ο Σκόουλς!! (video)


«Έκραξε» τον Μαρσιάλ ο Σκόουλς! (video)

Ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν το επόμενο θύμα της ανελέητης κριτικής του Πολ Σκόουλς. Ο θρύλος της Μαν. Γιουνάιτεντ παρομοίασε τον νεαρό με τον… Κρισάντους λέγοντας ότι «δεν ενοχλείται όταν χάνει ευκαιρία».


Έχοντας κράξει επανειλημμένως τον Λούις Φαν Χάαλ και δηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του με το θέαμα που (δεν) προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκόουλς χτύπησε εκ νέου μετά την γκέλα με την Αϊντχόφεν. Και μιλώντας για την επιθετική δυστοκία της ομάδας, περιέλαβε αυτή τη φορά τον Αντονί Μαρσιάλ:

«Δεν είναι ένας σέντερ-φορ σαν κι εσάς (σ.σ. τους Γκάρι Λίνεκερ και Μάικλ Όουεν οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του στο πάνελ) που ζει για τα γκολ. Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να βγαίνει από την περιοχή, αρέσκεται να τραβιέται στο αριστερό άκρο», είπε αρχικά. Και στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο… περιγραφικός:

«Δεν μοιάζει ενοχλημένος όταν χάνει μια ευκαιρία. Δεν δείχνει ενθουσιασμένος όταν βάζει ένα γκολ. Ως σέντερ-φορ πρέπει να ζεις και ν’ αναπνέεις για να σκοράρεις. Δεν μου μοιάζει τέτοιος τύπος παίκτη και ίσως πρέπει να ψάξουν στη μεταγραφική αγορά για έναν τέτοιο. Βλέπεις ότι σε όλες τις ομάδες στην Ευρώπη -στην Μπάγερν, στην Μπαρτσελόνα- είναι οι επιθετικοί που κάνουν τη διαφορά».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι θα παίξει ο Αστέρας!!


Έτσι θα παίξει ο Αστέρας

Τον Γιαννούλη προτιμά τελικά στην άμυνα ο Στάικος Βεργέτης. Δείτε πως θα ξεκινήσει ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με αναμενόμενο κατά τα 10/11 αρχικό σχήμα παρατάσσεται ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα, απέναντι στην Σπάρτα. Με Γιαννούλη αντί Παντελιάδη στην άμυνα οι Αρκάδες.

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Νίκο, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Φούντας, Γιάννου.

Στον πάγκο: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Δημούτσος, Λανθαρότε, Τσοκάνης, Χαμντανί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ας δούμε το μέγεθος της υπέρβασης…!


Ας δούμε το μέγεθος της υπέρβασης…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθυμίζει μέσα από το sport-fm.gr ότι ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση με μία διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία…

***Ο Ολυμπιακός, αν δεν το έχουμε καταλάβει, έχει κάνει ήδη μία μεγάλη υπέρβαση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει φτάσει μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης να βρίσκεται στη βαθμολογία τρεις πόντους μπροστά από την Άρσεναλ και παίζει για, τουλάχιστον, δύο αποτελέσματα την πρόκριση μέσα στο γήπεδό του τελευταία αγωνιστική.

***Άρα, ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκρισή του στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ, δηλαδή με μία από τις τρεις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου στο φετικό αγγλικό πρωτάθλημα! Κι εδώ φαίνεται ακόμη καλύτερα το μέγεθος της υπέρβασης, που έχει ήδη κάνει ο Ολυμπιακός!

***Γιατί αυτή την στιγμή τρεις ομάδες θεωρούνται φαβορί για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ: οι τρεις που είναι κάτω από την πρωτοπόρο Λέστερ (του Ρανιέρι παρακαλώ) κι έχουν το λεγόμενο ειδικό βάρος για να πάρουν το πρωτάθλημα: η Γιουνάϊτεντ, η Σίτι κι η Άρσεναλ, που βρίσκονται κι οι τρεις μέσα σε ένα πόντο (27 η Γιουνάϊτεντ κι από 26 Σίτι και Άρσεναλ) μετά την 13η αγωνιστική, δηλαδή ακριβώς στο ένα τρίτο της σεζόν.

***Μία ομάδα έτοιμη από πέρσι, χωρίς καμία μεταγραφή το καλοκαίρι (πλην του γκολκίπερ Τσεχ) ώστε να ψάχνει ομοιογένεια κι έχοντας στις τάξεις της έναν από τους καλύτερους σύγχρονους κυνηγούς των ευρωπαίκών γηπέδων, τον Χιλιάνο Αλέξις Σάντσες, που στα 26 χρόνια του είναι ήδη 91φορές διεθνής (και με 31 γκολ) με την τελευταία βασίλισσα της Νότιας Αμερικής Χιλή…

***Με αυτή την ομάδα ανταγωνίζεται ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα κλαμπ που επί 16 ολόκληρα χρόνια δεν έχει μείνει ποτέ εκτός των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Πάντοτε περνάει τους ομίλους.

***Και μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχει φτάσει ως εδώ, αποτελεί τρομερή επιτυχία. Ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που το έχει καταφέρει πρωτίστως γιατί νίκησε αυτή τη μεγάλη αντίπαλό του μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

***Το επόμενο βήμα είναι φυσικά η ολοκλήρωση της υπέρβασης. Θα είναι μία πολύ σκληρή δοκιμασία για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με την Άρσεναλ. Αλλά θα είναι και μία πολύ σκληρή δοκιμασία για την Άρσεναλ. Το Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολη έδρα για κανένα…
4652

Περισσότερα από τη κατηγορία Κώστας Νικολακόπουλος

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όλοι με μπλουζάκια Κεμάλ Ατατούρκ κόντρα στον Παναθηναϊκό» (pic)


«Όλοι με μπλουζάκια Κεμάλ Ατατούρκ κόντρα στον Παναθηναϊκό» (pic)

Τη δική τους «απάντηση» για το προσβλητικό πανό κατά του Κεμάλ Ατατούρκ στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, θα δώσουν οι οπαδοί της Πινάρ Καρσίγιακα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Σμύρνη.

Στην… αντεπίθεση θα περάσουν οι οπαδοί της Πινάρ Καρσίγιακα για το προσβλητικό πανό κατά του Κεμάλ Ατατούρκ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την μπουτίκ της τουρκικής ομάδας, όπου αρχικά τονίζει στους φίλους της να την προστατέψουν και να μην γίνει το παραμικρό στο γήπεδο, στη συνέχεια τους προτρέπουν να φορέσουν άπαντες τα ειδικά μπλουζάκια που τυπώθηκαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και φέρουν την προσωπογραφία του Τούρκου ηγέτη.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κόπηκε στη… μέση η Volleyleague!!


Κόπηκε στη… μέση η Volleyleague

Τρία ματς το Σάββατο και τρία την Κυριακή περιλαμβάνει η έκτη αγωνιστική της Volleyleague. Στην Βόχα ο Ολυμπιακός, κόντρα σε Ηρακλή και Κηφισιά Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η έκτη αγωνιστική της Volleyleague, με τρία παιχνίδια το Σάββατο και άλλα τόσα την Κυριακή.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά την Κυριακή, στο ματς που ξεχωρίζει, ενώ την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή. Μια μέρα νωρίτερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κόρινθο τον Παμβοχαϊκό.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Volleyleague:

Σάββατο 28/11

18.00 Λαμία - Φοίνικας Σύρου (Γυμν. «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας)
Διαιτητές: Ονόπας, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Καλαντζής, Ράντσιου. Γραμματεία: Σάλτα

18.00 Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός (Γυμν. «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας – Novasports 3)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος Παπακυριακοπούλου

18.00 Εθνικός - Παναχαϊκή (Γυμν. «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη)
Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Καδόγλου

Κυριακή 29/11
19.00 Άρης - Ορεστιάδα (Γυμν. Μίκρας)
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Γιωγιού. Γραμματεία: Καρακούλια.

18.00 Παναθηναϊκός - Ηρακλής (Γυμν. Πανελληνίου)
Διαιτητές: Μουλά Λ., Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Διαμάντης. Γραμματεία: Κατσούλα

18.00 ΠΑΟΚ – Κηφισιά (PAOK Sports Arena –Novasports 7)
Διαιτητες: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Λαδάς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαίνει και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!!


Μπαίνει και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!

Μετά την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ κοντά στο να εμπλακεί και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με εκτίμηση που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το μέλος του ΔΣ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Πολύ κοντά στο να εμπλακεί και στα κοινά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όπως εκτίμησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Το μέλος του ΔΣ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε και την νέα οικονομική «ένεση» που θα δώσει για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια: «Πράγματι το 2007 ξεκίνησα από την κερκίδα και μου είπαν να βγω μπροστά ως πρόεδρος. Τότε πήγαινε να πέσει η ομάδα και έγινε μεγάλος αγώνας. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση και μετά αφού καταφέραμε να σωθούμε, ξεκινήσαμε έναν αγώνα με τον Μπάνε. Ξεκίνησε από το άρθρο του 99 μέχρι την εξυγίανση. Πράγματι αυτά τα πέντε χρόνια έχουν γίνει θαύματα. Στο κομμάτι τόσο στο λειτουργικό όσο και στο αγωνιστικό. Πέρυσι και πρόπερσι κατακτήσαμε την τρίτη θέση και με ρεκόρ νικών, άρα ήταν μία τεράστια επιτυχία. Όμως, τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ και αυτό που έχουμε καταφέρει, είναι ότι έχουμε κάνει μια οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής είμαστε μία οικογένεια. Αποτελείται από τους μπασκετικούς ανθρώπους. Σούλης Μαρκόπουλος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλης Ζουρνατσίδης, Νίκος Σταυρόπουλος ο καθένας στο ρόλο του συν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και πότε θα μπορεί να «χτυπήσει» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτό μπορεί να γίνει, εάν αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ. Και είμαστε κοντά σε αυτό. Νομίζω ότι με τις κινήσεις που κάναμε αυτά τα πέντε χρόνια, έχουμε δημιουργήσει δύο βάσεις. Η μία είναι η εξυγίανση και ότι δημιουργούμε τις συνθήκες για να έρθει επενδυτής. Νομίζω αυτός είναι πολύ κοντά μας. Το ότι υπάρχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ένας λόγος είναι οι θεματοφύλακες και η δεύτερη αιτία είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που τον ονομάζουμε σωτήρα του ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μας βοηθάει πολύ. Μαζί με τον Μπάνε έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη και τη βοήθεια που μας δίνει. Ευχή όλων και προσωπικά και του Μπάνε, είναι πότε θα αποφασίσει να εμπλακεί και στα κοινά του μπάσκετ. Ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του ανθρώπου που θα αλλάξει το επίπεδο του ΠΑΟΚ».

Για το πότε αναμένεται να εμπλακεί ο Σαββίδης: «Για τον κύριο Σαββίδη μπορεί να μιλήσει μόνο ο ίδιος. Εμείς εκφράζουμε την επιθυμία και τα “θέλω” μας και μένει στον ίδιο τη στιγμή που θα γίνει η κίνηση. Η εκτίμησή μου είναι πως αυτό είναι στα σχέδια του κύριου Σαββίδη. Χωρίς να σημαίνει πως έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του και να μου έχει πει κάτι. Επειδή βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μία οικογένεια αλλά και με τη βοήθεια που μας έχει δώσει, όλα αυτά οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».

Για το γεγονός πως ο Σαββίδης θα βοηθήσει σε μεταγραφή παίκτη: «Χθες ο κύριος Σαββίδης είδε τον αγώνα, με μένα και τον Πρέλεβιτς. Συνεχώς ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ. Πράγματι όταν έφυγε, έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουμε και μας είπε ότι είναι δίπλα μας, αλλά και πως θα βοηθήσουμε την ομάδα να έρθουν κάποιοι παίκτες. Ο ίδιος ο κύριος Σαββίδης έκανε το άνοιγμα για να προσφέρει μία πρόσθετη βοήθεια».

Ο… σκόρερ Θόδωρος Καρυπίδης!! (video)


Ο… σκόρερ Θόδωρος Καρυπίδης! (video)

Εκτός από τις επιχειρήσεις του και την ενασχόλησή του με τη Βέροια και τον Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει και χόμπι κι αυτό δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο, κάτι που αποδεικνύεται και μέσω βίντεο.

Ανήσυχο πνεύμα αποδεικνύεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, καθώς εκτός από τις επιχειρήσεις του και φυσικά τη διοικητική του ενασχόληση με τη Βέροια και τον Άρη, πάντα βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να βάλει ο ίδιος το σορτσάκι και να κλωτσήσει το… τόπι.

Ο νεαρός παράγοντας αγωνίζεται στην Ειρηνούπολη στη θέση του επιθετικού, η οποία στέφθηκε πέρυσι πρωταθλήτρια της Α1 ΕΠΣΗ και μάλιστα χρηματοδοτεί και την ομάδα.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι ξέρει πολλά περισσότερα από τα βασικά του αθλήματος, όπως αποδεικνύεται και μέσω του παρακάτω βίντεο:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια τούρτα για τον Τζαβέλλα!!


Μια τούρτα για τον Τζαβέλλα!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιώργος Τζαβέλλας και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ δεν τον ξέχασαν και τον περίμεναν με μια τούρτα-έκπληξη!

Τα 28 χρόνια του κλείνει σήμερα ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1987.

Οι συμπαίκτες του στον δεν το ξέχασαν και του ετοίμασαν μια έκπληξη με τη… μορφή τούρτας που έκανε την εμφάνισή της αμέσως μετά το γεύμα της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις βέβαια, δεν έλειψε και το κλασικό τραγουδάκι με το οποίο του ευχήθηκαν όπως μπορείτε και να δείτε στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο «δικέφαλος του βορρά».








*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέναλτι… από τα αποδυτήρια ο Χούμελς!! (video)


Πέναλτι… από τα αποδυτήρια ο Χούμελς (video)

Λίγο πιο φουριόζος απ’ όσο θα έπρεπε, μπήκε στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ ο Ματς Χούμελς. Πριν καν συμπληρωθούν 25 δευτερόλεπτα, ο στόπερ της Ντόρτμουντ πρόλαβε να υποπέσει σε πέναλτι.

Δεν κρατιόταν ο Ματς Χούμελς στο εν εξελίξει παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Το κακό όμως για τη Ντόρτμουντ ήταν ότι… κρατιόταν ο αντίπαλος του από τον ίδιο στα πρώτα δευτερόλεπτα!

Πριν καν συμπληρωθεί λοιπόν μισό λεπτό, ο Γερμανός στόπερ είχε προλάβει ήδη να γίνει μοιραίος, τραβώντας τον Μαουρίτσιο Περέιρα και δίνοντας το δικαίωμα στον Μαμάεφ ν’ ανοίξει από το 2’ το σκορ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γεμίζει» μετά από καιρό η Βέροια!


«Γεμίζει» μετά από καιρό η Βέροια

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης βλέπει σιγά-σιγά το απουσιολόγιο της Βέροιας να αδειάζει. Κανονικά προπονήθηκε και ο Πέδρο Άρτσε την Πέμπτη.

Ημέρα επιστροφών ήταν και η Πέμπτη για την Βέροια.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, μετά τον Ιμπραΐμ, είδε και τον Πέδρο Άρτσε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στην γάμπα και να προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Έτσι, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ο Καλί αποχώρησε στο τελευταίο μέρος του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων, οι οποίες δεν εμπνέουν ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Να αλλάξει την ΑΕΚ, αλλά θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι;


Να αλλάξει την ΑΕΚ, αλλά θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι;

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τις διαφαινόμενες αλλαγές της ΑΕΚ σε αγωνιστική φιλοσοφία και τονίζει πως αυτές δεν θα έχουν νόημα, αν δε συνεχίσει ο Πογέτ και την επόμενη σεζόν.

Διαβάζω στα ρεπορτάζ πως ήδη υπάρχουν σκέψεις παραχώρησης ορισμένων παικτών, που εκτιμάται πως δεν μπορούν να προσφέρουν, παρά το γεγονός πως υπάρχει μια προσπάθεια να μαζευτεί λίγο η κατάσταση, γιατί με τα ονόματα που γράφονται πως δεν θα συνεχίσουν από τον Ιανουάριο και μετά, αρκετοί δεν θα έχουν κίνητρο, αν κληθούν να παίξουν. Επίσης βλέπω πως ορισμένοι φίλοι της ΑΕΚ, έχουν βάλει μπρος τη συζήτηση, για τον περιορισμένο των συμμετοχών Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα. Στο συγκεκριμένο σημείο, οφείλω να σημειώσει, πως είναι θεμιτό να θέλουμε όλοι να βλέπουμε αρκετούς γηγενείς παίκτες στην ομάδα, αρκεί να είναι επαρκείς για το επίπεδο που θέλει να βρίσκεται η ομάδα. Βέβαια όταν στο πιο επιτυχημένο ματς της προηγούμενης διετίας που ήταν το 1-1 στο «Καραϊσκάκη» στο Κύπελλο, παίζεις με εννέα Έλληνες και πλέον παίζεις με 3-4 και σύντομα θα παίζεις με δύο, είναι μια αλλαγή αισθητή.

Μπορεί κανείς να κάνει κριτική επιμέρους στα παιχνίδια για το κοουτσάρισμα του Πογέτ, αλλά για τη συνολική του δουλειά και το πόσο θετικό αντίκτυπο θα έχει η δική του δουλειά στην ομάδα, θα μπορέσει να γίνει μια πρώτη εκτίμηση, μετά από 2-3 μήνες. Αυτό που με απασχολεί προσωπικά, δεν είναι αν μου αρέσουν ή όχι αυτά που θέλει να περάσει ο Πογέτ. Αν η ομάδα έχει αποτελέσματα, οι συζητήσεις για θέαμα, ποιότητα και τα υπόλοιπα, περισσεύει. Ωστόσο με δεδομένο πως ο Πογέτ, θέλει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, το θέμα είναι αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι.

Θεωρώ φυσιολογικό και απόλυτα θεμιτό, ο νέος τεχνικός να επιθυμεί να περάσει ένα καθαρά δικό του αγωνιστικό προφίλ με τα δικά του εργαλεία μέσα στην ομάδα. Αν θεωρήσουμε λοιπόν πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, δε νομίζω, πως το διάστημα μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν και το τι θα έχει πετύχει, πρέπει να είναι το κριτήριο της παραμονής του. Σε μια ομάδα που θα πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά, ο προπονητής για να κριθεί σωστά, οφείλει να έχει δουλέψει από το καλοκαίρι με την ομάδα.

Συμπερασματικά λοιπόν, ο Πογέτ, αν γίνουν τόσες αλλαγές, πρέπει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από την επίτευξη ή όχι των στόχων που έχουν τεθεί. Διότι αν ο Ουρουγουανός φέρει ένα κάρο αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά δεν συνεχίσει κι έρθει ένας άλλος προπονητής, που πιθανότατα θα θέλει άλλα πράγματα, αυτό το διάστημα από την στιγμή που προσλήφθηκε, μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα έχει γίνει... μια τρύπα στο νερό. Όχι από άποψη αποτελεσμάτων, τα οποία τώρα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά υπό το πρίσμα, πως μια δουλειά που έχει ξεκινήσει ο διάδοχος του Δέλλα, θα πάει στράφι.

Αν δε συνεχίσει ο Πογέτ, θα έρθει ένας νέος προπονητής, που θα θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, θα θέλει τους δικούς του παίκτες και πολύ πιθανό να έχει τελείως διαφορετικά χούγια απ’ αυτά του Ουρουγουανού. Από τη στιγμή που πάμε για ριζοσπαστικές αλλαγές στην ΑΕΚ, το συμβόλαιο του Πογέτ, δεν έπρεπε να έχει ισχύ, μόνο μέχρι το καλοκαίρι. Αν στην «Ένωση» πιστεύουν στο project του Ουρουγουανού, η επέκταση της συνεργασίας σε μακρύτερο ορίζοντα από το προσεχές καλοκαίρι, πρέπει να είναι δεδομένη και οριστικοποιημένη κι όχι βλέποντας και κάνοντας...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Εσιέν και Ζέκα στο Καυταντζόγλειο!!


Με Εσιέν και Ζέκα στο Καυταντζόγλειο

Τον Γκανέζο μαζί με τον Πορτογάλο δοκίμασε Αντρέα Στραματσόνι, στη σημερινή προπόνηση, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη.


Ο Ιταλός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στην ευθεία και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στο Κορωπί, οι Εσιέν και Ζέκα θα είναι τα κεντρικά χαφ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, στόπερ οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και αριστερό μπακ ο Πράνιτς. Δεξιός οπισθοφύλακας σήμερα ήταν ο Μαρινάκης, αντί του Μπούρμπου.

Δεξί χαφ ο Ατζαγκούν και αριστερό ο Καλτσάς, ενώ στην επίθεση ο Ιταλός έβαλε τον νεαρό Λάμπρου και τον Κλωναρίδη. Το δίδυμο Μπεργκ – Καρέλης, πάντως, είναι το επικρατέστερο για να παίξει στη Θεσσαλονίκη.

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και τελειώματα. Ο Πέτριτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Τελάντερ και Βέμερ έκαναν και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στη 1:30 το μεσημέρι. *Πηγή: sport-fm.gr*