Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Απεργία στα Αθλητικά Νέα

O Λάμπρος Σκόρδας, έχει απλήρωτο το προσωπικο της εφημερίδας του εδώ και μήνες, γι΄ αυτό και η ΕΣΗΕΜΘ κήρυξε απεργία για αύριο Παρασκευή.
 
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης κηρύσσει 24ωρη απεργία στην εφημερίδα Αθλητικά Νέα αύριο, Παρασκευή 15/7/2011 (από τις 8 π.μ.) διαμαρτυρόμενο για την καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την πολύμηνη καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών στους εργαζομένους. Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την εργοδοσία: - Να καταβάλει αμέσως τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους. - Να τηρεί στο ακέραιο τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέο συμβόλαιο Φαλκάο με Πόρτο

Για δύο χρόνια επεκτάθηκε η συνεργασία του Ρανταμέλ Φαλκάο με την Πόρτο. Ο Κολομβιανός επιθετικός δεσμεύεται πλέον με τους «δράκους» μέχρι το 2015, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιό του αυξήθηκε από τα 30 στα 45 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος άσος, που κάποτε είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, στην οποία κατέκτησε το τρεμπλ με την Πόρτο έχοντας 18 γκολ σε 16 αγώνες του Europa League και 16 τέρματα σε 22 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ξαναμανά… Φιγκερόα

Στην ΑΕΚ προτάθηκε ξανά ο Αργεντινός επιθετικός Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο ατζέντης του είχε προτείνει πριν από έναν μήνα περίπου τον πελάτη του στην ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση δεν «έτρεξαν» το θέμα.
Ξαναμανά… Φιγκερόα
Τώρα η πλευρά Φιγκερόα χτυπά ξανά την πόρτα της ΑΕΚ και τούτη τη φορά δεν αποκλείεται οι κιτρινόμαυροι να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.
Ο Φιγκερόα προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Ροζάριο Σεντράλ στην οποία και ανήκει, ελπίζοντας σε επιστροφή του στην Ευρώπη.
Μάλιστα, βρέθηκε κοντά στον Άρη ωστόσο δεν δέχθηκε τις 300.000 ευρώ που έδιναν οι Θεσσαλονικείς, αξιώνοντας παραπάνω χρήματα.
Πηγή: aek365

Σταμάτησε στα...8 η ΑΕΚ Λάρνακας

Με 8-0 συνέτριψε η ΑΕΚ Λάρνακας τη Φλοριάνα μέσα στη Μάλτα, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League! Το σκορ αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για κυπριακή ομάδα, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στα κύπελλα Ευρώπης.
Σταμάτησε στα...8 η ΑΕΚ Λάρνακας
Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν το 6-0 που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ επί της Τζιόβικ Λιν, την περίοδο 1963-64, στην πρώτη κυπριακή συμμετοχή στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο σκορ πέτυχαν ξανά τόσο οι «γαλαζοκίτρινοι, όσο και η Ανόρθωση.
Γι' αυτή την ιστορική νίκη της ομάδας του Τον Κάανεν, ο Γκονσάλο Γκαρσία πέτυχε χατ-τρικ (24', 42' 53') ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μρντάκοβιτς (4'), Παύλου (12'), Λίνσεν (36'), Γκόμες (74') και Μυτίδης (84'). Το σκορ δείχνει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον οι «κιτρινοπράσινοι» σκέφτονται την κλήρωση της Παρασκευής (15/7), καθώς ο επαναληπτικός αγώνας στο ΓΣΖ, την ερχόμενη εβδομάδα απέκτησε τυπικό χαρακτήρα.
Στο πλευρό της ΑΕΚ βρέθηκαν και περίπου 300 φίλαθλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Μάλτα για το παιχνίδι και έδωσαν έντονο κιτρινοπράσινο χρώμα στις κερκίδες.
Καθάρισε ο Ρέζεκ για την Ανόρθωση
Με τον Γιάν Ρέζεκ να σκοράρει δις, η Ανόρθωση επικράτησε με 3-0 της Γκάγκρα στο «Αντώνιος Παπαδόπουλος» της Λάρνακας και ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.
Στο 8' ο Βουτσιτσέβιτς με δυνατό σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για την «Κυρία». Οκτώ λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ανόρθωση πέτυχε το 2-0 με τον Ρέζεκ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Ο Λαβόρδε με μια κούρσα 40 μέτρων από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσέχος επιθετικός από κοντά πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης.
Στο 70' ο Ρέζεκ έγραψε για δεύτερη φορά τ' όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ, αφού με μια εξαιρετικά γυριστή κεφαλιά έκανε το 3-0 και σφράγισε την πρόκριση των κυανόλευκων στην επόμενη φάση. Να σημειωθεί πως ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ χρησιμοποίησε τον Γιάννη Οκκά σε ρόλο αμυντικού μέσου (!).
Πηγή: sentra-goal.gr

Πάνε Ολλανδία "Ζαγόρ" και Βρύζας

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί φεύγουν παρέα για τον Ολλανδία ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Όπως το είχαν προγραμματίσει, θα ταξιδέψουν μαζί για να περάσουν μαζί με την ομάδα τις τρεις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας.
Οι δυο τους θα έχουν στο Ντούρβερτ συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Λάζλο Μπόλονι και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, για πρώτη φορά θα καθίσουν και οι τέσσερις μαζί στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν μεταξύ άλλων για την πορεία της προετοιμασίας, την κατάσταση της ομάδας και βέβαια τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ζαγοράκης και Βρύζας θα παρακολουθήσουν και το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στα περίχωρα του Ντίσελντορφ, πιθανότατα με τον Ούπεν και την Δευτέρα θα επιστρέφουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους θα λείπουν από τη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, οπότε αν οι «επενδυτές» είχαν σκοπό να τους συναντήσουν σήμερα – αύριο – μεθαύριο, «ατύχησαν».

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι των «επενδυτών» διαρρέουν ότι «την Παρασκευή έρχεται ο Φλωρίδης για να δείξει τα λεφτά», αλλά μέχρι αυτή την ώρα, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Στον Ερασιτέχνη, πάντως, περιμένουν με όλη την καλή διάθεση, μήπως και εμφανιστούν και δείξει ο Φλωρίδης ότι πράγματι είναι ο άνθρωπος, που θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Πηγή: paok24.gr

Στην Άρσεναλ ο Δώνης!

Η Άρσεναλ κάλεσε για δοκιμή τον 15χρονο Τάσο Δώνη, γιο του προπονητή Γιώργου Δώνη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα U-15 του Παναθηναϊκού!
Στην Άρσεναλ ο Δώνης!
Ο 15χρονος άσος των "πράσινων", γιος του προπονητή του Ατρομήτου και παλιού παίκτη της ομάδας Γιώργου Δώνη, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα U-15, όπου σκόραρε ακατάπαυστα αν και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και όχι ως κλασικός επιθετικός.
Ανθρωποι της Αρσεναλ τον παρακολούθησαν αγωνιζόμενο ουκ ολίγες φορές και αποφάσισαν να τον καλέσουν στο Λονδίνο για δοκιμή. Ο μικρός, εφόσον η πρόταση φτάσει και ο Παναθηναϊκός συναινέσει, θα ζήσει το δικό του όνειρο και θα επιχειρήσει να πείσει το -άκρως απαιτητικό- προπονητικό τιμ των "κανονιέρηδων" για τις δυνατότητές του.
Ο Τάσος Δώνης έχει και αγγλικό διαβατήριο αφού γεννήθηκε στην Αγγλία (την εποχή που ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Μπλάκμπερν).
Πηγή: contra.gr

Επαλέ: «Ερχομαι στην προετοιμασία»

 Εναν επαγγελματία επιπλέον θα έχει να μετρά προσεχώς στην προετοιμασία του ο Ηρακλής. Αφορά στον Ζοέλ Επαλέ, ο οποίος τηλεφώνησε σήμερα στον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρη Φανάρα, ζήτησε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και γνωστοποίησε πως δρομολογεί τις διαδικασίες, προκειμένου να αφιχθεί από εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των "κυανόλευκων".

Υπενθυμίζεται πως στην "πρώτη" του "Γηραιού" την Τετάρτη (13/7) στο Καυτανζόγλειο συμμετείχαν, κατά βάση, παίκτες από τις ακαδημίες και από τους "μεγάλους" παρόντες ήταν μόνο οι Γιώργος Κατσικάς, Ηλίας Μέλκας, Νίκος Ψυχογιός. Το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μεταφέρθηκε από σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.The Player

«Καυτά» κορμιά στην άμμο (photostory)

Δύο πράγματα θέλει ένας άντρας. Αυτά  είναι η μπάλα και οι γυναίκες. Το Βeach Soccer τα διαθέτει και τα δύο. Εκτός από το πλούσιο θέαμα που προσφέρει, οι θεατές βλέπουν και ωραία κορίτσια. 

Εκτός από τις αιθέριες παρουσίες που βρίσκονται στις κερκίδες, υπάρχουν και οι όμορφες cheerleaders που προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Ο λόγος για τις Beach Ladies, τις οποίες σας προσφέρει το ΤhePlayer σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ. The Player

 

Οι πιθανοί αντιπάλοι του ΠΑΟΚ

Γνωστοί έγιναν οι πιθανοί αντιπάλοι του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίο ο Δικέφαλος βρίσκεται στους ισχυρούς βάσει και της περσινής του πορείας μέχρι τους «32″ του θεσμού.
Συγκεκριμένα οι πιθανοί αντίπαλοι του είναι:
Ριντ (ΑΥΣΤΡΙΑ)
Σλασκ Βρότσλαβ (ΠΟΛΩΝΙΑ) -Νταντί Γιουνάιτεντ (ΣΚΩΤΙΑ)
Βαλερένγκα (ΝΟΡΒΗΓΙΑ) – Μίκα (ΑΡΜΕΝΙΑ)
Χάκεν (ΣΟΥΗΔΙΑ) – Χόνκα (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ)
Ντομζάλε (ΣΛΟΒΑΚΙΑ ) – Σπλιτ (ΚΡΟΑΤΙΑ)
Έτσι ο ΠΑΟΚ αποφεύγει τις Κρουσέιντερς, Φούλαμ, Χαφναρφιόρντουρ, Νασιονάλ, Μπρόντμπι, Μέταλουργκ Σκοπιών και Λοκομοτίβ Σόφιας.
Ακόμα γνωστοί έγιναν και οι πιθανοί αντιπάλοι του Ολυμπιακού Βόλου εάν προκριθεί κόντρα στην Ραντ. Συγκεριμένα είναι:
Σένιτσα (ΣΛΟΒΑΚΙΑ)
Σαντ Τζούλια (ΑΝΔΟΡΑ) – Μπνέι Γιαχούντα Τελ Αβίβ (ΙΣΡΑΗΛ)
Κουόπιο (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) – Γκαζ Μετάν (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
ΕΒ Στρέιμουρ (Ν. ΦΕΡΟΕ) – Καραμπάγκ (ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ)
Ντιφερντάνγκ (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ) – Λεβάντια (ΕΣΘΟΝΙΑ)

«Θα παίξουμε πολύ επιθετικά στον Βόλο»

Ο τεχνικός της Ραντ Βελιγραδίου, Σλάβκο Πέτροβιτς, στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, μιλώντας για την ήττα της ομάδας του και… προειδοποίησε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά στη ρεβάνς.
«Θα παίξουμε πολύ επιθετικά στον Βόλο»
«Περίμενα το παιχνίδι να είναι σκληρό. Είχαμε πρώτοι την μεγάλη ευκαιρία για να βάλουμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε με πολλούς ξένους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί.
Φοβόμασταν την κόντρα επίθεση από τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι προήλθε το γκολ. Βλέπουμε ότι οι ξένοι παίκτες παίζανε στην εθνική ομάδα της χώρας τους και ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί παίκτες.
Και η δική μας ομάδα δεν είναι μεγάλη, είναι μικρή διότι δεν έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, αλλά κέρδισαν οι έμπειροι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο 87' δεχθήκαμε το γκολ.
Νομίζω ότι έπρεπε να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι. Σίγουρα αν ήταν 0-0 θα μας βόλευε πιο πολύ και θα μπορούσαμε να παίξουμε με κόντρα το παιχνίδι στο Βόλο και να προκριθούμε εμείς.
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και σας δηλώνω τώρα ότι θα παίξουμε πολύ επιθετικά στο Βόλο. Πιστεύω ότι θα έχουμε και εμείς λίγη τύχη στο δεύτερο παιχνίδι. Συγχαρητήριας και στους διαιτητές που ήταν άψογοι και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν πολύ σωστή. Καλό ταξίδι και θα βρεθούμε σε μία βδομάδα», ήταν οι δηλώσεις του Σλάβκο Πέτροβιτς.

Μπαίνει στο κλίμα ο Βιτόλο...!!

Ο Βίκτορ Βιτόλο συμμετείχε κανονικά στο απογευματινό πρόγραμμα και... μπήκε από νωρίς στα βαθιά.
Μπαίνει στο κλίμα ο Βιτόλο...
Το πρωί της Παρασκευής περιελάμβανε τρέξιμο για τον Βίκτορ Βιτόλο και γνωριμία με τους πάντες αλλά το απόγευμα ο Ισπανός έπεσε στα... βαθιά, καθώς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα πιάνοντας μπάλα. Όπως αναφέραμε από το πρωί, το... πίτμπουλ έχει «δέσει» με τον Σαριέγκι και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι άμεσα έτοιμος.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής με πάσες και συνεχίστηκε με δύο γκρουπ να κάνουν ασκήσεις κυκλοφορίας. Στο τέλος το... μενού είχε τρέξιμο ενώ ο Φερέιρα χάρισε την αυριανή πρωινή προπόνηση, μιας και το απόγευμα στις 19:00 υπάρχει το φιλικό με την Σίβασπορ.
Ένα φιλικό, στο οποίο μάλλον δεν θα αγωνιστεί ο Καντέ που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και περιμένουμε από τον Πορτογάλο να προσπαθήσει να μοντάρει την ενδεκάδα ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους θεωρητικά βασικούς.
Πηγή: gazzetta.gr

Για... προπονησούλα οι Αυστριακοί!!

Η Εθνική Νέων άφησε για λίγο στην άκρη την αστοχία της και με καλάθια από παντού στο τελευταίο πεντάλεπτο έκοψε την όρεξη της Αυστρίας (69-51) για τη νικηφόρο πρεμιέρα στο Eurobasket του Μπιλμπάο
Για... προπονησούλα οι Αυστριακοί

Η Αυστρία δε φάνταζε δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο, η έλλειψη ρυθμού και καλών επιλογών στην επίθεση για περίπου 35 λεπτά παραλίγο να χαλάσουν την πρεμιέρα της ελληνικής ομάδος στο U20 Eurobasket του Μπιλμπάο. Ευτυχώς οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έπαιξαν όπως ξέρουν και μπορούν την πιο κατάλληλη στιγμή και με εξαιρετικό φίνις άρχισαν με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις τους.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ανέλαβε δράση στα τελευταία λεπτά και με 9 συνεχόμενους πόντους μετέτρεψε το 53-49 του 35' σε 62-49 στο 39', πριν έρθουν οι οι Ψαρόπουλος και Μοτσενίγος, που είχαν αναλάβει να κρατήσουν την Ελλάδα στο κόλπο, να «γράψουν» το... παραπλανητικό βάσει εικόνας τελικό +18.
Η άνοδος στο ελληνικό παιχνίδι είχε αρχίσει να διαγράφεται από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τα λάθη να περιορίζονται αισθητά (8λ. στο α' ημίχ., 2λ. στο β' ημίχ.), ενώ ο γρήγορος ρυθμός ευνόησε αρκετά από ένα σημείο κι έπειτα. Ο τρόπος, πάντως, με τον οποίο η ομάδα βρέθηκε να κυνηγά σχεδόν καθόλη τη διάρκεια θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή στη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την Ισπανία (9.45μ.μ.).
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 34-30, 43-41, 51-69
Αυστρία (Σάλομον): Βανκούρα (0/1τρίπ.), Φρίντριχ 2 (0/1τρίπ.), Λίντσερ 2 (0/3τρίπ., 6ρ.), Βίεντερ 3 (1/6τρίπ.), Μάρεσκ 15 (2/3τρίπ.), Γκούνκα 2, Κλέπεϊζ 8 (2/5τρίπ., 3ασ.), Ζούλιτς (0/1τρίπ.), Κράμερ 2 (0/1τρίπ.), Φρούγουϊρθ 2, Νόνας 2, Ράντος13 (0/2τρίπ., 6ρ.)
Ελλάδα (Μίσσας): Ψαρόπουλος 16 (2/2δίπ., 1/1τρίπ., 1/2β.), Ιωακειμίδης 7 (0/1τρίπ., 6ρ.), Αντωνάκης 4 (0/3τρίπ., 5ρ.), Μοτσενίγος 11 (3/7τρίπ.), Παπαντωνάκος, Παπαπέτρου, Κανονίδης 5 (1/3τρίπ.), Κουκουλάς 1, Παππάς, Γεωργάκης (6ρ.), Χρυσικόπουλος16 (5/8δίπ., 1/2τρίπ., 3/4β., 6ρ., 4ασ.)

Το lock out φέρνει και πρόστιμα!!

Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ με το lock out έχουν δημιουργήσει... πανικό στο «μαγικό κόσμο», καθώς όσοι παίκτες δεν φεύγουν, απλά δηλώνουν δυσαρεστημένοι. Για να αποφευχθεί και αυτό, όρισαν πρόστιμο σε όσους... μιλάνε!

Η ομοσπονδία έκανε γνωστό πως πρόεδροι ομάδων, ατζέντηδες και υπέυθυνοι μεταγραφών απαγορεύεται ρητά να επικοινωνούν με παίκτες για μεταγραφή, συμβόλαιο ή ακόμα και προθέσεις παραμονής. Το προβλεπόμενο πρόστιμο είναι 1 εκατομμύριο δολάρια!

Αστειευόμενος με την κατάσταση, ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Dallas Maverics, απέυθυνε το λόγο στον Τζέισον Κιντ κατά τη διάρκεια της βράβευσης του στα ESPY, με τον έμπειρο πλέιμεικερ να απαντάει: «Εντάξει, είναι μόνο ένα εκατομμύριο»! 
πηγή: theplayer.gr

Γενικός διευθυντής στη Μάλαγα ο Ιέρο!!

Τον πρώην τεχνικό διευθυντή της εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο, προσέλαβε ως γενικό διευθυντή της η φιλόδοξη Μάλαγα, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

Ο Ιέρο, ο οποίος μαζί με τον προπονητή Βιθέντε ντελ Μπόσκε βοήθησε από την πλευρά του στην ανάδειξη της Ισπανίας ως παγκόσμιας πρωταθλήτριας, πέρυσι, στη Νότια Αφρική, θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του τον επόμενο μήνα. 

Ο γεννημένος στη Μάλαγα Ιέρο, πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας, που είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την Μπόλτον, παραιτήθηκε από τη θέση του στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο τέλος του περασμένου μήνα.  
πηγή: theplayer.gr

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Μπέντνερ η Ντόρτμουντ!!

Σε άλλη κατεύθυνση φαίνεται πως θα στραφεί αναφορικά με την επιθετική της ενίσχυση η Μπορούσια ντόρτμουντ, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις της Άρσεναλ για τον Νίκλας Μπέντνερ αποτέλεσαν τροχοπέδη για τη μεταγραφή.

Ο 23χρονος Δανός βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και η πρωταθλήτρια Γερμανίας ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο παίκτης δεν ήταν αρνητικός, όμως η Άρσεναλ ήταν σκληρή στις διαπραγματεύσεις και δεν έπεσε κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Μπέντνερ ενδιαφέρονται επίσης Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αμβούργο και Φούλαμ.

Γκραθία: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου αφιέρωσε ο Χάβι Γκράθια τη νίκη επί της Ραντ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 41 ετών Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Ραντ, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στο Βελιγράδι, αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση με μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να σας πω ότι έπαιξε πολύ καλά ο αντίπαλος και μας πίεσε αρκετά για να φτάσουμε σήμερα εδώ. Θα ήθελα σε αυτόν τον πρώτο αγώνα που είχαμε στην Ευρώπη και βάλαμε όλα τα δυνατά μας για να φτάσουμε ως εδώ, να χαρίσουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας που μας ακολούθησαν μέχρι εδώ και σε όλη την Ελλάδα. Και σίγουρα στον πρόεδρό μας αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και τον περιμένουμε γρήγορα μαζί μας».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων:
Μετά το 80΄ είδαμε τον Ολυμπιακό Βόλου να ανεβάζει ρυθμό παρά τη ζέστη. Σημαίνει κάτι αυτό;

«Ναι είναι αλήθεια ότι μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ στα τελευταία λεπτά από σέντρα του Ουμπίντες και κεφάλια του Μάρτιν. Είναι από τις πιο καθαρές φάσεις και φτάσαμε στο γκολ. Όπως είχαμε πει η ομάδα ήταν έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι».

Πιστεύετε ότι φτάνει το 0-1 για να προκριθείτε;
«Έχουμε κάνει ένα βήμα, ξέρουμε ότι θα μας στοιχίσει αρκετά για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο Ολυμπιακό στο επόμενο διάστημα;
«Αυτή είναι η δουλειά μου να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, την Παρασκευή η αναχώρηση για τη Ρουμανία!!

 Η εθνική ομάδα Νέων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους με την αποψινή, τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Λεωνίδας Βόκολος, που είχε και σήμερα στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία (θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση) αύριο το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο Pro-Rapid.

 Οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί είναι οι: Καπίνο Στέφανος, Μαυρίας Χάρης, Μαρινάκης Νίκος, Λαγός Τάσος (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης Κώστας (ΠΑΟΚ), Καρέλης Νίκος (Εργοτέλης), Σκόνδρας Νίκος, Μπακασέτας Τάσος (Αστέρας Τρίπολης), Φορτούνης Κώστας (Καϊζερσλάουτερν), Σταμόγιαννος Παναγιώτης, Ρουγκάλας Κώστας, Καλδέλης Κώστας, Ποτουρίδης Γιάννης, Κοτσαρίδης Κώστας, Διαμαντάκος Δημήτρης (Ολυμπιακός), Κολοβός Δημήτρης, Μπούζας Βασίλης (Πανιώνιος), Κατίδης Γιώργος (Αρης). 
πηγή: theplayer.gr

«Κλείδωσε» τα λεφτά για Σισέ!!

Ξεπεράστηκαν πλέον όλα τα προβλήματα για τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε τις τραπεζικές εγγυήσεις που ήθελε για τα χρήματα που θα δώσουν οι Ιταλοί.
«Κλείδωσε» τα λεφτά για Σισέ!
Οι «λατσιάλι» θα καταβάλουν άμεσα 1.8 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή, ενώ θα δώσουν άλλα 4 εκατ. σε δύο δόσεις (2 και 2) τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, ο οικονομικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης θα βρεθεί την Παρασκευή στην Ιταλία, όπου θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Λάτσιο και εκεί θα πέσουν οι τελικές υπογραφές.
πηγή: sportdog.gr

Πρώτο κόμμα η... αποχή!!

Στη νέα δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύει σήμερα τo περιοδικό “Επίκαιρα” το καμπανάκι χτυπάει πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά για τα κόμματα του Κοινοβουλίου και ιδιαιτέρως για τα δύο μεγάλα κόμματα.
Πρώτο κόμμα η... αποχή
Το άθροισμα της αποχής, των άκυρων και των λευκών είναι στο 38,6% αναδεικνύοντας τη δυσαρέσκεια στο μεγάλο νικητή. Ενδεικτικό για το κλίμα είναι ότι η αποχή μέσα σε ένα μήνα αυξήθηκε κατά 4 μονάδες.

Στο υπόλοιπο που μοιράζεται στα κόμματα, η ΝΔ αυξάνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας 29,5%, το κυβερνών κόμμα είναι δεύτερο με 25,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 13%, ο ΛΑΟΣ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 4%.

Η δημοσκόπηση δίνει εξακομματική Βουλή, αφήνοντας έξω τη Δημοκρατική Αριστερά που φέρεται να λαμβάνει 2,5%, την ατυχήσασα Ντόρα με 2%, τη Χρυσή Αυγή με 1,5%, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών με 1%, ενώ 5,5% παίρνουν τα «λοιπά» κόμματα.

Από τους κυβερνητικούς χειρισμούς ικανοποιημένο εμφανίζεται μόνο το 8% των ερωτηθέντων.
Πηγή: lifo.gr

«Μπέρδεμα» με Μπαχά…!!

Μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Νεμπίλ Μπαχά στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

«Μπέρδεμα» με Μπαχά…
Ο Μαροκινός επιθετικός έκανε χθες την… έκπληξη και μετά από δική του πρωτοβουλία βρέθηκε στην «πρώτη» της Ένωσης στα Σπάτα, όμως η παραμονή του στην ομάδα μόνο σίγουρη δεν είναι.

Κόντρα στις χθεσινές πληροφορίες που τον ήθελαν να είχε ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, από την διοίκηση διαρρέεται πως οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, αν και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε και από το γεγονός, πως ο Μπαχά δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση.
Στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι καλύτερο για την επίθεση και μόνο αν δεν βρουν, θα «κλείσουν» τον 29χρονο φορ, που αρέσει πάντως στον Χιμένεθ.

20 "κλικ" από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού Βόλου (ΦΩΤΟ)

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ραντ και από τους οπαδούς της βολιώτικης ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρών.
20 "κλικ" από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού Βόλου (ΦΩΤΟ)

Ούτε 50 δεν ανανέωσαν…!!

Απογοητευμένοι είναι στον ΠΑΟΚ από την κίνηση στα διαρκείας τις τελευταίες ημέρες. Μόλις 47 φίλαθλοι βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία για να… κλείσουν θέση στην Τούμπα ενόψει της νέας περιόδου.
Ούτε 50 δεν ανανέωσαν…
Με τους σημερινούς λοιπόν νέους κατόχους, μέχρι στιγμής ο «Δικέφαλος» έχει πουλήσει 13.672 κάρτες διαρκείας.
πηγή: sportdog.gr