Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πάει Βίλνιους ο ΠΑΟΚ!!

Στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Βίλνιους θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαράι, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.
Πάει Βίλνιους ο ΠΑΟΚ
Όπως λοιπόν έγινε γνωστό την Πέμπτη (14/7), ο Α' όμιλος των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας και συγκεκριμένα στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας και ως εκ τούτου εκεί θα γίνει το παιχνίδι του "Δικεφάλου" με την Γαλατά.
Ένα γεγονός που αν μη τι άλλο δυσκολεύει περισσότερο το έργο του ΠΑΟΚ κόντρα στους δυνατούς Τούρκους, αφού ακόμη κι αν τους αποκλείσει ο "Δικέφαλος" και ενδεχομένως στην συνέχεια καταφέρει να φτάσει στον τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γκραβελίν ή της Βιλερμπάν, στο φινάλε του "final 8" πιθανόν να... πετύχει την Λιέτουβος η οποία θα είναι γηπεδούχος.
Να σημειωθεί πως εκτός του ΠΑΟΚ και η Γαλατασαράι είχε ζητήσει την διεξαγωγή του ομίλου στην έδρα της και τελικά η ULEB προτίμησε μια... μέση λύση. Οι αγώνες, ως γνωστόν, θα γίνουν στις 29-30 Σεπτεμβρίου και 1-2 Οκτωβρίου.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: