Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πρέλεβιτς: "Μοναδικός κράχτης ο ΠΑΟΚ"

Την εξυγίανση έθεσε ως βασικό στόχο ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (14/7) με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Σταυρόπουλο.



Ο "τίγρης" φάνηκε πεπεισμένος πως εάν ο "Δικέφαλος" καταφέρει να είναι οικονομικά καθαρός σε βάθος τετραετίας τότε θα ζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πρέλεβιτς
"Πρέπει να αναλύσουμε την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λέει πως για να βλέπουν και οι νέες γενιές μπάσκετ πρέπει να είναι βιώσιμη η εταιρεία. Ο πολύς κόσμος δεν το έχει καταλάβει αυτό. Είμαστε εδώ για να τους εξυπηρετούσε όλους όσους έχουν να λαμβάνουν χρήματα. Είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου και κάνουμε διαχείριση. Βασική μας δύναμη είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όσο περισσότερα έσοδα έχουμε τόσο πιο βιώσιμη θα είναι η εταιρεία.
Αρκετός κόσμος από ότι έχω καταλάβει, δεν έχει καταλάβει ότι σκοπός μας είναι η βιωσιμότητα της ομάδας. Τα πρώτα έσοδα που θα έρθουν θα πάνε σε υποχρεώσεις. Αν καταφέρουμε σε τέσσερα χρόνια να είμαστε καθαροί όλα θα είναι καλά. Εχει γίνει μια καλή προσπάθεια, ξέρουμε λόγω του άρθρου 99 τι χρωστάμε σε κάθε ένα.
Ο τρόπος λειτουργίας που θα ακολουθήσουμε είναι από ανάγκη. Όποιος δεν καταλαβαίνει ή δεν ξέρει την κατάσταση ή θέλει να ζει σε ένα παραμύθι. Σε τέσσερα χρόνια εφόσον ο ΠΑΟΚ είναι υγιής θα ζήσει και πάλι παλιές δόξες.
Δεν είναι μόνο το άρθρο 99, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις να ρυθμιστούν. Δεν θέλω να μπω σε νούμερα. Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να το καταλάβει. Η ροή των χρημάτων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ενώ οι υποχρεώσεις έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες. Υπάρχει καλή συνεργασία με τον Κανώτα και θα μας ενημερώνει έγκαιρα για τα πάντα.
Ακόμη και κατά την διάρκεια της χρονιάς μπορεί κάποιος να προστεθεί στο ΔΣ της ΚΑΕ. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Εμείς αυτό που λέμε είναι αλήθεια. Αν αρχίσουμε τα παραμύθια μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα που, όμως, δεν ισχύουν.
Δεν θέλουμε ακόμη να μπούμε σε νούμερα. Μοναδικός κράχτης μας είναι ο ΠΑΟΚ, κανένας παίκτης. Ο παίκτης έρχεται και φεύγει.
Ελπίζω κάποιοι νόμοι να αλλάξουν ώστε να μην έρχονται οι μεγάλες ομάδες και παίρνουν παίκτες από μικρότερες οικονομικά ομάδες.
Για να πληρωθεί κάποιος αυτά που έχει δουλέψει, πρέπει να είναι και συνεργάσιμος στις ημερομηνίες".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: