Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Να και ένας που θέλει να γυρίσει…

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρκεί να δεχόταν μία καλή πρόταση.
Να και ένας που θέλει να γυρίσει…
«Είμαι παίκτης της Θέλτα, με την οποία έχω και συμβόλαιο για τα δύο χρόνια. Φυσικά αν προκύψει κάποια περίπτωση τότε δεν θα έλεγα όχι. Επιστρέφω ήδη στην Ισπανία για να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου», τόνισε αρχικά στο «sport-fm.gr» o Έλληνας άσος.
Αφερόμενος στον Άρη, τόνισε: «Έγιναν κάποιες συζητήσεις κυρίως με την πλευρά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία όμως η φυγή του κ. Κούπερ μας ανάγκασε να τελειώσουμε τις όποιες διαπραγματεύσεις».
Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και με τον Ατρόμητο: «Έγιναν κάποιες κουβέντες με τον Ατρόμητο, όμως δεν προχώρησαν».
Στο τέλος, αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω. Αρκεί η ομάδα μου να καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Είμαι καλά στην Θέλτα, είναι εδώ η οικογένειά μου, όμως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω σε κάποια ομάδα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: