Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η εξήγηση της NOVA για το Ραντ- Ολυμπιακός Βόλου!!

Τους λόγους που δεν θα μεταδώσει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ραντ για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League εξηγεί με ανακοίνωσή της η NOVA.
Η εξήγηση της NOVA για το Ραντ- Ολυμπιακός Βόλου
Η ανακοίνωση:
«Η επικοινωνία τόσο με την ομάδα της Ραντ, όσο και με την κρατική τηλεόραση της Σερβίας ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου εκφράσαμε τη διάθεση να αποκτήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ενημέρωση που δόθηκε στη NOVA αρχικά από την ομάδα της Σερβίας ήταν ότι δεν είχε συμφωνήσει με κάποιο κανάλι για τη μετάδοση του παιχνιδιού, οπότε ζητήθηκε η πρόθεση της κρατικής τηλεόρασης της Σερβίας για το αν θα έκανε την παραγωγή και τη μετάδοση του παιχνιδιού.
Η απάντηση του κρατικού καναλιού ήταν ότι βρισκόταν στην αφετηρία συζητήσεων με τη Ραντ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της συνάντησης και η μεταξύ μας συμφωνία, έκανε λόγο για ανταλλαγή τηλεοπτικού σήματος, με τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού στον Βόλο.
Δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, την Τρίτη 12/7, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης της Σερβίας μας ενημέρωσαν ότι δεν συμφώνησαν με τη Ραντ, όπως και ότι κανένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας δεν εξέφρασε καν το ενδιαφέρον να καλύψει τη συνάντηση.
Ως εκ τούτου και καθώς δεν θα υπήρχε τηλεοπτική παραγωγή και μετάδοση από κανένα κανάλι της Σερβίας, προϋπόθεση απαραίτητη και αναγκαία ώστε να μεταδοθεί η εικόνα στην Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν να γίνει τηλεοπτική μετάδοση από τη Νova».

Δεν υπάρχουν σχόλια: