Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

«Προβληματίζει η άμυνα»

Ανακοίνωση για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, μετά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια εξέδωσε η Θύρα 4, ενώ επιφυλάχθηκε να πάρει θέση για τα διοικητικά αργότερα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:
«Οι πρώτοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για τη σαιζόν 2011-12 είναι γεγονός. Κάπου μεταξύ της Γερμανίας και της μαγευτικής Ολλανδίας χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ του Μπόλονι (εν μέσω προβλημάτων) και στα πρώτα τρία παιχνίδια η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-2 από τη Φορτούνα, 2-3 από την Γκρόνινγκεν και με το ίδιο σκορ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Συμπεράσματα από αυτά τα παιχνίδια είναι παρακινδυνευμένο (και δεν πρέπει) να εξάγονται, καθώς σε αυτήν την περίοδο οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα σφιγμένοι και οι προπονητές κάνουν συνεχείς δοκιμές. Αυτές έγιναν από τον Λάζλο Μπόλονι και στους τρείς αγώνες, όπου είδαμε να παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής οι νέοι παίκτες της ομάδας (κάποιοι εκ των οποίων άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις).
Αν κάτι μας προβλημάτισε, αυτό είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, που ελπίζουμε όμως πως θα βελτιωθεί με τη σκληρή δουλειά και την «προσθήκη» του Κοντρέρας, μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στο Κόπα Αμέρικα.
-) Το αξιοσημείωτο στους φιλικούς αυτούς αγώνες δεν ήταν άλλο από τη μεγαλειώδη παρουσία των οπαδών μας στις κερκίδες, ειδικά στον αγώνα του Σαββάτου στο Ντίσελντορφ. ΠΑΟΚτσήδες από όλη τη Γερμανία (την τιμητική του είχε το DCP), τη Ζυρίχη, την Ολλανδία και φυσικά οι μαχητές των Βρυξελλών έδωσαν βροντερό παρόν και για μία ακόμα φορά δίδαξαν ΠΑΟΚ ανά την Ευρώπη, εν όψει βέβαια των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας που ακολουθούν στα τέλη Ιουλίου. Στέλνουμε σε όλους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και υποσχόμαστε ότι θα τους συναντήσουμε σύντομα…
-) Ευχόμαστε στην ομάδα καλή συνέχεια στην προετοιμασία της, καθώς οφείλει να εμφανιστεί πανέτοιμη στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και να μας ξανακάνει περήφανους.
-) Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 δεν θα παραλείψει να τοποθετηθεί σχετικά με τα θέματα που έχουν προκύψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και τη θολή κατάσταση των τριών τελευταίων εβδομάδων. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί ανακοίνωση…».


Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: