Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Προπόνηση… πρόβα στον Άρη

Με πιο «ελαφριά» τα πόδια τους επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη δράση. Το ρεπό-δώρο που χορήγησε στους κίτρινους ο Σάκης Τσιώλης ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους κίτρινους, αφού μετά από ένα πενθήμερο γεμάτο… δουλειά, χθες ήταν η μέρα ξεκούρασης. Μία μέρα την οποία οι ποδοσφαιριστές απήλαυσαν και φυσικό επόμενο είναι οι μπαταρίες τους να γεμίσουν για τη δύσκολη –όπως αναμένεται- συνέχεια που τους περιμένει.
Από σήμερα, ωστόσο, το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται κανονικά. Το πρωί ο Τσιώλης θα δουλέψει με τους παίκτες του στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα θα αναλωθεί σε ασκήσεις τακτικής, κάνοντας και μια πρόβα τζεναράλε ενόψει της πρώτης φιλικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία, αύριο, να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες, δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, απέναντι σε μια που ουσιαστικά τώρα –και αυτή- ξεκίνησε την προετοιμασίας. Περισσότερο, το εν λόγω φιλικό δίνεται για το ξεμούδιασμα των παικτών από τις συνεχείς επίπονες προπονήσεις που ακολουθούν, αλλά παρόλο αυτά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία νέοι (μεταγραφές), μικροί (προερχόμενοι από β’ ομάδα) και παλιοί να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους.

Περπάτημα 12 χλμ και
η ευλογία της Αγ. Παρασκευής

Το χθεσινό απογευματινό πρόγραμμα για την ομάδα περιελάμβανε περπάτημα. Οι κίτρινοι γνώρισαν τις ομορφιές της φύσης του Καρπενησίου. Διήνυσαν (συνολικά) μια απόσταση 12 χιλιόμετρων, δουλεύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο σε δύναμη και αντοχή. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και προσωπικό της ΠΑΕ, πήραν τις ευλογίες της Αγ. Παρασκευής, αφού παρακολούθησαν την παράκληση στο μοναστήρι που βρίσκεται μέσα στο δάσος.
Μπαίνουν Καστίγιο, Τσουκάνης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν σήμερα ο Νέρι Καστίγιο και ο Στέλιος Τσουκάνης. Το χθεσινό ρεπό ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τραυματίες να «επουλώσουν τις πληγές τους», με τους παραπάνω να τίθενται από σήμερα ξανά στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Από το φιλικό της Παρασκευής θα απουσιάσουν σίγουρα οι Τσέζαρεκ (θα μπει σε φουλ ρυθμούς από τη Δευτέρα), Πρίττας και Κανούλας, ενώ η συμμετοχή του Νίκου Αγγελούδη θα κριθεί μετά και το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης.
Σέντρα στις 18:30

Όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου θα διεξαχθεί στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: