Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Ανέβα λίγο ρε ΑΕΚ"!

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την προσπάθεια της να τον αποκτήσει μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, λέγοντας πως θα πρέπει η Ένωση να ανεβάσει την προσφορά της.
"Ανέβα λίγο ρε ΑΕΚ"!
Με δηλώσεις του στο aek365.gr ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είπε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ότι θέλει να πάρει μεταγραφή για να κάνει το άλμα στην καριέρα του αλλά ξεκαθάρισε πως αν η ΑΕΚ δεν ανεβάσει την προσφορά της, τότε θα κοιτάξει το μέλλον του... αλλού.
"Περιμένω και εγώ να τελειώσει το θέμα και θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει άμεσα, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον. Θέλω ο Πανσερραϊκός να πάρει χρήματα από τη μεταγραφή μου. Το θεωρώ χρέος μου προς την ομάδα. Ο κ. Θεοδωρίδης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και στην ΑΕΚ το ξέρουν. Αν ανέβουν λίγο παραπάνω, πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει.
Δεν θέλω να επηρεάζομαι και να με αγχώνει όλη αυτή η ιστορία, αλλά όσο να' ναι... περιμένω. Για μένα η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Έχω όρεξη για δουλειά. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα και τώρα περιμένω να το δείξει ακόμα περισσότερο, κάνοντας την τελική της κίνηση. Αν δεν την κάνει θα κοιτάξω και εγώ το μέλλον μου, φυσικά», ήταν τα λόγια του Γεωργιάδη.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: