Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πάνε Ολλανδία "Ζαγόρ" και Βρύζας

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί φεύγουν παρέα για τον Ολλανδία ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Όπως το είχαν προγραμματίσει, θα ταξιδέψουν μαζί για να περάσουν μαζί με την ομάδα τις τρεις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας.
Οι δυο τους θα έχουν στο Ντούρβερτ συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Λάζλο Μπόλονι και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, για πρώτη φορά θα καθίσουν και οι τέσσερις μαζί στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν μεταξύ άλλων για την πορεία της προετοιμασίας, την κατάσταση της ομάδας και βέβαια τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ζαγοράκης και Βρύζας θα παρακολουθήσουν και το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στα περίχωρα του Ντίσελντορφ, πιθανότατα με τον Ούπεν και την Δευτέρα θα επιστρέφουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους θα λείπουν από τη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, οπότε αν οι «επενδυτές» είχαν σκοπό να τους συναντήσουν σήμερα – αύριο – μεθαύριο, «ατύχησαν».

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι των «επενδυτών» διαρρέουν ότι «την Παρασκευή έρχεται ο Φλωρίδης για να δείξει τα λεφτά», αλλά μέχρι αυτή την ώρα, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Στον Ερασιτέχνη, πάντως, περιμένουν με όλη την καλή διάθεση, μήπως και εμφανιστούν και δείξει ο Φλωρίδης ότι πράγματι είναι ο άνθρωπος, που θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: