Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αχόρταγη Μπάγερν!

Δεν αρκείται στην τεράστια διαφορά από τους διώκτες της η Μπάγερν και συνεχίζει με νίκες. Για την 23η αγωνιστική συνέτριψε με 6-1 τη Βέρντερ. Θρίαμβος για το… ακούραστο Ανόβερο κόντρα σε Αμβούργο.

Αχόρταγη Μπάγερν
Το 6/6 στον δεύτερο γύρο της Bundesliga, δεχόμενη ωστόσο το πρώτο της γκολ στο 2013 στο πρωτάθλημα, έκανε η Μπάγερν συντρίβοντας με 6-1 τη Βέρντερ στο Μόναχο. Οι παραγκωνισμένοι Άριεν Ρόμπεν και Μάριο Γκόμεζ σκόραραν για τους Βαυαρούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι-που έπαιξαν χωρίς τον ασθενή Σωκράτη Παπασταθόπουλο-έμειναν στο 44’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεμπάστιαν Προντλ με απευθείας κόκκινη επειδή ανέτρεψε παίκτη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το Ανόβερο παρότι προερχόταν από ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη με την Ανζί (1-1) διέσυρε με 5-1 το Αμβούργο και πλησίασε την έκτη ομάδα της βαθμολογίας στον ένα βαθμό.

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε 2-1 της Χόφενχαϊμ και της έκλεψε τη 16η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας.

Η Μάιντς έμεινε στο 1-1 με τη Βόλφσμπουργκ (που από το 30’ είχε μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Μάντλουνγκ) κι έχασε την ευκαιρία να μπει στην εξάδα της Ευρώπης, ενώ Στουτγκάρδη και Νυρεμβέργη απομακρύνθηκαν από αυτή μετά το μεταξύ τους 1-1.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 22/2

Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

Σάββατο, 23/2

Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη 1-1
(51’ Τραορέ-77’ Φόιλνερ)

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 6-1
(25’ Ρόμπεν, 29’ Μαρτίνεθ, 49’ Γκέμπρε Σελασιέ αυτ., 52’, 89’ Γκόμεζ, 86’ Ριμπερί-58’ Ντε Μπράινε)

Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 1-1
(5’ Τσίμλινγκ-15’ Νάλντο)

Ανόβερο-Αμβούργο 5-1
(7’ Ντιούφ, 39’ πεν. Χούζτι, 45’ 68’ Για Κόναν, 85’ Αμπντελαουέ-13’ πεν. Φαν Ντερ Φάαρτ)

Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 2-1
(45’ Τζι, 49’ Μόλντερς-91’ Ντε Καμάργκο)

Σάλκε-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:30)

Κυριακή, 24/2

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ (16:30)
Γκρόιτερ Φιρτ-Λεβερκούζεν (18:30)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Παρασκευή, 1/3

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ (21:30)

Σάββατο 2/3

Ντόρτμουντ-Ανόβερο (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε
Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ
Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ
Αμβούργο-Γκρόιτερ Φιρτ
Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή 3/3

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μάιντς (18:30) πηγή: sport-fm.gr

Συνέχισε την παράδοση ο Μπερμπάτοφ! (video)

Με αγάπη από τη …Βουλγαρία! Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξακολουθεί να χαρίζει γκολ και βαθμούς στη Φούλαμ, με τον επιθετικό των Λονδρέζων να σημειώνει το μοναδικό τέρμα στο 1-0 επί της Στόουκ.

Συνέχισε την παράδοση ο Μπερμπάτοφ (video)
Η Φούλαμ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Στόουκ (1-0), με τον Μπερμπάτοφ να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του ματς και να συνεχίζει την παράδοση που θέλει την ομάδα του Γιόλ να μη χάνει όταν σκοράρει ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κι άλλα τέρματα και στάθηκαν τυχεροί, στο χαμένο πέναλτι της Στόουκ.

Οι «πότερς» έδειξαν για ακόμη μια φορά το …φοβισμένο τους πρόσωπο μακριά από το «Britannia» και έμειναν στη δεύτερη θέση, έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη Φούλαμ.



FUL1-0STO από Samu21213


Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Κυριακή 17/2

Λίβερπουλ-Σουόνσι 5-0
(34’ πεν. Τζέραρντ, 46’ Κουτίνιο, 50’ Ενρίκε, 56’ Σουάρεζ, 71’ πεν. Στάριτζ)

Σάββατο 23/2

Φούλαμ-Στόουκ 1-0
(45'+1' Μπερμπάτοφ)

Άρσεναλ-Άστον Βίλα
Νόριτς-Έβερτον
ΚΠΡ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρέντινγκ-Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ

Κυριακή 24/2 (15:30)

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον

Δευτέρα 25/2

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Σάββατο, 2/3 (17:00)

Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ
Έβερτον-Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς
Σαουθάμπτον-ΚΠΡ
Στόουκ-Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ-Φούλαμ
Σουόνσι-Νιούκαστλ
Γουίγκαν-Λίβερπουλ

Κυριακή, 3/3

Τότεναμ-Άρσεναλ (18:00)

Δευτέρα, 4/3

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Πηγή: england365.gr

Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε!

Την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ των εκτός έδρας νικών έχει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ως προπονητής της Βαλένθια.

Ισοφαρίζει ρεκόρ ο Βαλβέρδε
Αν και λίγους μήνες στον πάγκο της Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται μια ανάσα από την ισοφάριση ενός ρεκόρ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει αναμορφώσει τις «νυχτερίδες» από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος την τεχνική ηγεσία τους, έχοντας καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα στις θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει οι πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και τα αποτελέσματα που έχει η Βαλένθια με τον Βαλβέρδε στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Με τον Βάσκο στην άκρη του πάγκου οι «νυχτερίδες» μετρούν τέσσερις νίκες στα ισάριθμά εκτός έδρας παιχνίδια.

Έτσι, εάν καταφέρει να περάσει και το εμπόδιο της Σαραγόσα τότε θα φτάσει στα πέντε εκτός έδρας… τρίποντα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατέχει ο Ουνάι Έμερι από την αγωνιστική σεζόν 2009-2010.

Εάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε τα καταφέρει και ισοφαρίσει το ρεκόρ του Έμερι, θα κληθεί να το «σπάσει» στο «Σαν Μαμές» με την αγαπημένη του, Αθλέτικ Μπιλμπάο.


πηγή: sport-fm.gr
 

«Πεντάρα» οι νέοι του Ολυμπιακού!

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό με σκορ 5-0 επί του Άρη στο Ρέντη για το πρωτάθλημα Νέων.

«Πεντάρα» οι νέοι του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Άρη και με σκορ 5-0 πήρε ευρεία νίκη για το πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γκίνο άνοιξε το σκορ στο 35’ και ο Παιδάκης με εκτέλεση φάουλ διεύρυνε το προβάδισμα των «ερυθρολεύκων» στο 53’.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι παίκτες του Μπερντ Στορκ διατήρησαν την πίεσή τους και με γκολ των Παιδάκη (70’) και Βέργου (80’, 88’) έφτασαν στο τελικό 5-0.


πηγή: sport-fm.gr
 

Τάτος: «Το καλύτερο για την ομάδα μου»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον Άρη έστω κι αν απέναντί του θα έχει τον Ολυμπιακό, στον οποίο και ανήκει, δήλωσε στη Nova ο Ανδρέας Τάτος.

Τάτος: «Το καλύτερο για την ομάδα μου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος στη Nova…

-Ανδρέα, με ανεβασμένη ψυχολογία κατεβαίνετε στον Πειραιά, δώσε μας μία γεύση της ατμόσφαιρας που επικρατεί στα αποδυτήρια..

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Κρατάμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς γα τη σωτηρία της ομάδας και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ότι και να σας πω είναι λίγο, διότι έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ισχυρό κόσμο δίπλα του, όμως εμείς πάμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Για σένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, διότι ουσιαστικά είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, εκεί ανήκεις..

«Ναι, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, όμως δόθηκα δανεικός για έξι μήνες στον Άρη και φοράω τη φανέλα του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου»

-Πως περιμένεις να μπεις ως αντίπαλος στο Καραϊσκάκη;

« Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη. Εντάξει, θα μου φανεί λίγο περίεργο όλο αυτό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά».

-Ποντάρεις στην κούραση του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις;

«Ολ’ αυτά που λέμε είναι θεωρητικά. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, έχει μεγάλο ρόστερ και ειδικά σε σχέση μ’ εμάς που έχουμε μικρό ρόστερ. Όπως σας είπα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Ως γνώστης της κατάστασης, έχεις ενημερώσει τους συμπαίκτες σου για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν;

« Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ξέρουν τι πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουν, ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ξέρουν ποιους παίκτες έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω να δώσουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ότι μπορούμε».

«Κομπλέ» η ΑΕΚ!

Χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. 20 ποδοσφαιριστές παίρνει μαζί του στα Χανιά ο Λίνεν.

«Κομπλέ» η ΑΕΚ
«Κομπλέ» θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκας κόντρα στον Πλατανιά. Μοναδική απουσία που θα αντιμετωπίσει ο Έβαλντ Λίνεν είναι αυτή του Ρίκκα, τον οποίο άφησε εκτός έτσι ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά και εκτός του Ρίκκα, έμειναν εκτός και οι Γιάγκο (τραυματίας), Κατσικοκέρης, Τσίτας και Τσουκαλάς (για λόγους τακτικής).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.

Με Ντε Βινσέντι στο Περιστέρι!

Με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, αλλά χωρίς τον Φεγκρούς θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Με Ντε Βινσέντι στο Περιστέρι
Στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου τέθηκε ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στην οποία ο Άγιαξ της Ηπείρου θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Ατρόμητου (24/2, 15:00).

Ο Αργεντινός μέσος φαίνεται πως ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την ομάδα του, διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φεγκρούς, όπως είχε προαναγγείλει ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, στη χθεσινή (22/2) συνέντευξη τύπου, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι 18 εκλεκτοί του Γιάννη Χριστόπουλου: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Ίλιτς.

Έτοιμος για τον Άρη!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να αφήνει εκτός τον Μοντέστο.

Έτοιμος για τον Άρη
Mε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να είναι στην αποστολή και να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κατά του Άρη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα, ο Μίτσελ –για άλλη μια φορά- άφησε εκτός των επιλογών του τον Μοντέστο, τον Πίνο και τον Ντιακιτέ, αλλά και τον Κοντέρας, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχει από κάρτες.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Πάντελιτς ο οποίος σήμερα έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία για ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα στο δεξί του πόδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Μελίσσης: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα»

Σίγουρος ότι ο Πανθρακικός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο εάν επαναλάβει τις εμφανίσεις των δύο τελευταίων αγώνων δήλωσε ο Χρήστος Μελίσσης στη Nova.

Μελίσσης: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα»
Την αισιοδοξία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Χρήστος Μελίσσης μιλώντας στη Nova. «Αν παίξουμε όπως τα δύο τελευταία παιχνίδια τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Γιάννενα και πιστεύω πως αυτός ο βαθμός θα αποδειχθεί πολύτιμος για τη συνέχεια. Ψυχολογικά είμαστε καλά, θέλουμε να κρατήσουμε για ένα ακόμα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα αλλά θα πρέπει και να σκοράρουμε.

Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο και η πίεση αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Πανιώνιος έχει μπει και αυτός στη φάση της σωτηρίας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Είναι μία ομάδα υπολογίσιμη, με μεγάλη ιστορία και ξέρουμε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να μας κερδίσουν.

Το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχή και τη θέληση που θα δείξουν η ομάδα και θα φανεί ποιος θέλει περισσότερο τους βαθμούς».

Με τα γνωστά προβλήματα!

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου.

Με τα γνωστά προβλήματα
Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους» και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει τα γνωστά προβλήματα να τον ταλανίζουν.

Από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Στάθης και Κουτσόπουλος, ο τιμωρημένος Χρήστου, καθώς και οι ανέτοιμοι Ονούκ και Μιχαλόπουλος.

Μετά το 3-0 επί του Λεβαδειακού και το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να προσθέσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της και να ανέβει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής:

Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

Μάντζιος: «Ιδανικό να σκοράρω μπροστά στο κόσμο μας»

Να σκοράρει στον πρώτο του αγώνα μπροστά στον κόσμο του Ατρoμήτου θέλει ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Ιδανικό να σκοράρω μπροστά στο κόσμο μας»
Πως και πως περιμένει ο Βαγγέλης Μάντζιος την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρομήτου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο 29χρονος επιθετικός που έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό, τόνισε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σκοράρει μπροστά στους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ (24/2, 15:00).

Ακόμη, ο Μάντζιος ανέφερε πως ο Ατρόμητος δεν θα πρέπει να χάνει βαθμούς εντός έδρας , τονίζοντας πως η ομάδα έχει τους παίκτες για να το καταφέρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο κόντρα στο Λεβαδειακό:
«Επιτέλους ήρθε η μπλε κάρτα, αγωνίστηκα, είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Το γήπεδο ήταν βαρύ, δεν έγινε πολύ ποιοτικό παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες. Βέβαια είχαμε κάποιες φάσεις, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά εντάξει το 0-0 εκτός έδρας στη Λιβαδειά είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το λες κι αρνητικό».

Για το αν θα ήταν ιδανικό να σκοράρει στην αναμέτρηση κοντράσ στον ΠΑΣ:
«Μακάρι να είναι έτσι. Εντάξει είχα μια ευκαιρία στη Λιβαδειά, δε μπήκε το γκολ, ελπίζω να γίνει την Κυριακή».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους:
«Εδώ που φτάσαμε, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε βαθμός είναι σημαντικός και ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια στο Περιστέρι πρέπει να τα κερδίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Η ομάδα έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να κερδίζουμε κι ελπίζω να το κάνουμε την Κυριακή».

Για το αν είναι τελικός η εν λόγω αναμέτρηση:
«Δε θα το χαρακτήριζα τελικό, μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα, όλα έχουν τη δυσκολία τους. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι κερδίζοντάς το φεύγουμε πολύ με αρκετούς βαθμούς διαφορά και μπαίνουμε για τα καλά στα πλέι οφ."

Για το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο του Περιστερίου:
«Τόσο καιρό περίμενα να παίξω και δευτερευόντος να παίξω και στο Περιστέρι εντός έδρας ένα παιχνίδι. Όλος ο κόσμος με ρωτάει, θέλω κι εγώ πολύ να παίξω, ναι, το περιμένω πως και πως».

Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»

Επιτακτική είναι για τον Νίκο Αναστόπουλο η νίκη στο αυριανό παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας στους παίκτες.

Αναστόπουλος: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς»
Προσπάθεια να «ανεβάσει» τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών έριξε το βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, αφού οι παίκτες του δεν έχουν καταφέρει στα δύο τελευταία παιχνίδια να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη αναμέτρηση για μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για πολλούς λόγους. Δεν σας φοβάμαι. Θα τα καταφέρετε», είπε μεταξύ άλλων ο «αλενατόρε».

Ο 55χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στον τομέα της τακτικής και πλέον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέφανο Ναπολεόνι και Βαγγέλη Μάντζιου, τους οποίους προορίζει για το αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων».

«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Στην απόδοση του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος αναφέρθηκες την κρισιμότητα των αγωνιστικών που απομένουν, ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου.

«Αδικούμε τους εαυτούς μας»
Την υποστήριξη του κόσμου ζήτησε ο Τάσος Αυλωνίτης για τα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ κρίσιμα για την
ομάδα της Νέας Σμύρνης, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν μαζί.

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως με την απόδοσή τους στις τελευταίες αγωνιστικές αδικούν αρχικά τους εαυτούς τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας πως αν παίξουν όπως μπορούν θα πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:
«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Από την Τρίτη και μετά, όταν ανέλαβε ο κύριος Παναγόπουλος, το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τον Πανθρακικό και το πως θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Τα έχουμε αφήσει όλα στην άκρη. Και την ήττα και την αποχώρηση του κυρίου Ελευθερόπουλου και κοιτάμε μόνο για τη νίκη την Κυριακή".

Για το αν έχει κοστίσει στην ομάδα η αποχώρηση του Ελευθερόπουλου:
«Δεν νομίζω, γιατί ουσιαστικά δεν αλλάξαμε προπονητή, έμεινε ο βοηθός του. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και ήρθαν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Τα πλάνα μας είναι αρχικά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και εν συνεχεία για τα επόμενα 7 ματς που απομένουν».

Για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και πως τους έχει προετοιμάσει:
«Στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και σε κάποια τακτικά θέματα που θέλει να διορθώσουμε. Το μόνο που μας έχει πει είναι ότι πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας γιατί από τα δικά μας πόδια κρίνονται όλα. Μένουν 8 παιχνίδια και δεν είναι μόνο ένας τελικός όπως λέμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Είναι μια καλή ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια έχει κάποια καλά αποτελέσματα. Δεν κοιτάζουμε τον Πανθρακικό, αλλά τη δική μας ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί πιστεύω θα κερδίσουμε».

Για το αν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης:
«Φυσικά και το συζητάμε κάθε μέρα. Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς. Δεν το χαρακτηρίζουμε τελικό, έχουμε ακόμα άλλα 7 μπροστά μας. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου που τελευταία είναι απογοητευμένος:
«Και τον κόσμο έχουμε απογοητεύσει, αλλά και τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας και μετά όλους τους άλλους. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας στα ματς που απομένουν και στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Νικολιάς: «Δουλεύουμε και περιμένουμε»

Αρκετοί παίκτες στην ΑΕΚ περιμένουν μία ευκαιρία από τον Λίνεν για να αποδείξουν τις ικανότητές τους, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο Novasports.

Νικολιάς: «Δουλεύουμε και περιμένουμε»

Ο νεαρός επιθετικός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και τώρα δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στη Nova

Για τις ευκαιρίες που έχει δώσει ο Έβαλντ Λίνεν σε νεαρούς παίκτες, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ΑΕΚ:

«Εγώ, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν παίζουμε, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις, δουλεύουμε έξτρα στο γυμναστήριο και περιμένουμε τη στιγμή που θα μας δώσει ευκαιρία ο προπονητής.

Από το καλοκαίρι πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει
».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις τον περασμένο Ιανουάριο:

«Σίγουρα οι προσθήκες του Ιανουαρίου, αλλά και το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός "δένουμε" όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η τύχη, ή η απειρία. Επίσης η αλλαγή συστήματος στο κέντρο νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Σίγουρα, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και το γεγονός ότι δε δέχεται εύκολα γκολ και πλέον παίρνει πιο εύκολα νίκες, βοηθάει και στην ψυχολογία μας
».

Επιστρέφει ο Αραβίδης!

Με χαρά είδε ο Κώστας Παναγόπουλος τον Χρήστο Αραβίδη να επιστρέφει στη δράση στον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό.

Επιστρέφει ο Αραβίδης

Ο 25χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό (24/2, 17:15).

Πέρα από τα αγωνιστικά, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» πιστή στην υπόσχεσή της, πλήρωσε τους παίκτες από τα χρήματα που πήρε από τον ΟΠΑΠ.


πηγή: sport-fm.gr