Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης των Κρητικών, Μανώλης Ροβίθης.

«Αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Παρά τις απουσίες που έχει ο ΟΦΗ για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό ο επιθετικός των Κρητικών, Μανώλης Ροβίθης, είναι αισιόδοξος για την αναμέτρηση απέναντι στους «πράσινους».

Ο νεαρός στράικερ υπογράμμισε πως το «τριφύλλι» μπορεί να μην έχει τις προσδοκίες που είχε τα περασμένα χρόνια, όμως παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή βαθμολογική συγκομιδή που έχει ο σύλλογος του Ηρακλείου μακριά από την έδρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Ροβίθης στην κάμερα της Nova:

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

«Ήμασταν λίγο άτυχοι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όμως παραμένουμε μέσα στους στόχους μας. Δεν αμφιβάλλω για την ομάδα, θα βρει το δρόμο της και θα πάει ξανά εκεί που της ανήκει».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα με τις προσδοκίες που είχε παλαιότερα. Η φανέλα δεν παίζει ρόλο μόνη της, αλλά σημασία έχουν αυτοί που τη φοράνε. Εμείς το βλέπουμε σαν ένα απλό παιχνίδι, θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δυσκολεύεται εκτός έδρας να πάρει αποτέλεσμα:

«Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι στατιστικά. Δεν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο σκεπτόμενοι ότι δεν ήμαστε καλοί εκτός έδρας και είμαστε καλοί εντός. Δεν μας επηρεάζει τίποτα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως πιστεύω και ο Παναθηναϊκός και ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το που μπορεί να κριθεί το ματς:

«Στο άγχος θα κριθεί το ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν άγχος και κυρίως ο Παναθηναϊκός γιατί έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με διαφορετικές προσδοκίες σε σχέση με εμάς. Εμείς είμαστε πολύ καλά έως τώρα και πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: