Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

"Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ"

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και νυν της Κέρκυρας, Στέλιος Ηλιάδης, μίλησε στο «Libero 107,4» για το αυριανό παιχνίδι, για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη μάχη της παραμονής. Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να πάρουμε βαθμούς που δεν υπολογίζαμε στην αρχή, εδώ που έχουμε φτάσει. Δεν έχουμε κάνει ένα σερί. Ελπίζω να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε πέρσι. Μας είχαν όλους καταδικασμένους και είχαμε πάρει 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και σωθήκαμε».
Για το αν φταίει ο προηγούμενος προπονητής για τη θέση της Κέρκυρας: «Ποτέ δε φταίει ένας συγκεκριμένα. Ολοι έχουμε κάνει λάθη. Το θέμα τώρα δεν είναι να δούμε ποιος έκανε περισσότερα ή λιγότερα λάθη. Τώρα με τον νέο προπονητή πρέπει να σώσουμε την ομάδα».
Για το αν η Κέρκυρα έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς στην έδρα της: «Είναι αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας. Με τον Αρη κερδίζαμε και ισοφαριστήκαμε με 10 παίκτες. Ένα ακόμα παιχνίδι είναι με τη Βέροια που ισοφαριστήκαμε. Είναι λάθη που στοιχίζουν Αν είχαμε 4 βαθμούς περισσότερους θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα».
Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι καλοδουλεμένη ομάδα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό τρόπο ανάπτυξης. Το λέω αυτό, γιατί αφενός η δουλειά του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή και αφετέρου θέλει και το χρόνο του. Όταν ήρθε ο Σάντος προπονητής η ομάδα τερμάτισε δέκατη και την αμέσως επόμενη χρονιά τερμάτισε δεύτερη. Όταν έρχεται μια ομάδα μέσα στην Τούμπα, κλείνεται όλη πίσω και δεν είναι το ίδιο εύκολο, όπως τότε, να διασπάσεις τις άμυνες. Εχω δει τον ΠΑΟΚ σε πολλά ματς να κάνει φάσεις ,με ευκολία, παρότι κακός. Δεν είναι κάτι που το πετυχαίνεις εύκολα αυτό. Σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά».
Για το τι πρέπει να προσέξει η Κέρκυρα αύριο: «Κάθε βδομάδα γίνεται ανάλυση. Ξέρουμε τους παίκτες και τον τρόπο που αγωνίζεται. Εχει όμως παίκτες που μπορούν να κάνουμε τη διαφορά, ακόμα και αν η ομάδα δεν είναι σε καλή μέρα. Δε θα έλεγα ότι είναι προβλέψιμος. Ακόμα και να είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι, μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γιατί υπάρχει ποιότητα».
Για το αν μπορεί να σωθεί στο τέλος η Κέρκυρα: «Εμείς θεωρητικά έχουμε πιο βατό πρόγραμμα από αυτές τις ομάδες, αλλά είμαστε πίσω όσον αφορά τους βαθμούς. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει στο τέλος. Βέβαια, εμείς ξέρετε ποιοι θέλουμε να βρεθούν από κάτω μας. Είναι αυτοί που θέλετε και εσείς…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: