Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος για τον Άρη!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να αφήνει εκτός τον Μοντέστο.

Έτοιμος για τον Άρη
Mε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να είναι στην αποστολή και να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κατά του Άρη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα, ο Μίτσελ –για άλλη μια φορά- άφησε εκτός των επιλογών του τον Μοντέστο, τον Πίνο και τον Ντιακιτέ, αλλά και τον Κοντέρας, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχει από κάρτες.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Πάντελιτς ο οποίος σήμερα έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία για ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα στο δεξί του πόδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: