Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Ντόπες» Πουλινάκη πριν τον Παναθηναϊκό!

Το «διπλό» απέναντι στον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος τους υποσχέθηκε και πριμ σε περίπτωση νίκης.

«Ντόπες» Πουλινάκη πριν τον Παναθηναϊκό

Ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου του Ηρακλείου στο ολιγόλεπτο τετ- α- τετ που είχε με τους ποδοσφαιριστές, τους είπε πως χρωστάνε στον κόσμο του ΟΦΗ μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, ενώ πρόσθεσε πως το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου αυτό να συμβεί.

Παράλληλα, τους υπογράμμισε πως ό,τι και αν γίνει δεν θα πρέπει να χαλάσουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ωστόσο, ο Μάνθος Πουλινάκης κράταγε το… καλύτερο για το τέλος, αφού ανέφερε στους παίκτες της ομάδας πως αν καταφέρουν να φύγουν από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, τότε θα τους δώσει «ανοικτό» πριμ.

Δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν την δυνατότητα να αποφασίσουν από μόνοι τους το είδος και το ύψος, σε περίπτωση που είναι χρηματικό, του πριμ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: