Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Γεννημένοι νικητές»

Ευχαριστημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την απόδοση των παικτών του στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Γεννημένοι νικητές»
Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ αλλά δεν κάλυψε την διαφορά του πρώτου αγώνα. Αυτό ωστόσο, δεν φάνηκε να ενοχλεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ροζ φύλλο αλλά και την απόδοση των παικτών του.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προστατέψαμε το καλάθι μας από τον Λάμπε, όμως με 53% στο τρίποντο μείωσαν στους οκτώ. Νομίζω όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Είναι η τέταρτη νίκη σερί που κάναμε στην Ευρωλίγκα, το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ροτέισον, ο Σπανούλης ήταν άρρωστος και ελέγξαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας.

Όσο για τα ματς που έρχονται για την ομάδα του αλλά και την θέση που πιστεύει ότι θα πλασαριστεί, είπε: «Θα έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνεις σε υψηλό ρυθμό. Με τόσα παιχνίδια που υπάρχουν φέτος. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και αν δεν παίξεις καλά θα το πληρώσεις. Αν είχαμε πάρει το ματς με τη Σιένα, έπειτα από την διακοπή θα ήταν πολύ καλό το ρεκόρ μας, όπως και τώρα είναι πολύ καλό. Έχουμε παίκτες που είναι γεννημένοι νικητές. οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν χαρακτήρα και αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς και στη φετινή διοργάνωση».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Πέρκινς, σχολίασε: «Δεν θα παίξει την Κυριακή, αλλά θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι στην Τουρκία. Σιγά σιγά, έχοντας ακόμα μία εβδομάδα προπόνηση μπροστά του θα μας βοηθήσει στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: