Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Κλειδί θα είναι η άμυνα»

Την άποψη ότι η αμυντική συμπεριφορά της SKODA Ξάνθης θα κρίνει το παιχνίδι με τη Βέροια, εξέφρασε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Κλειδί θα είναι η άμυνα»
Η επιστροφή στις νίκες, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα, είναι ο στόχος της SKODA Ξάνθης στο αυριανό (23/02, 17:15) παιχνίδι με τη Βέροια στα Πηγάδια. Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στη Nova, ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση, ώστε να έρθει το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα, που όπως τόνισε, παίζει όλη τη σεζόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε τελείως διαφορετική θέση. Ξέρουμε τη Βέροια και πιστεύω ότι είναι αδικημένη από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Για μας είναι ένα επιπλέον κίνητρο ο αποκλεισμός μας στο Κύπελλο και θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Περιμένω να είναι πιο ελεύθεροι οι παίκτες μου και να παίξουν πιο άνετα απ' ότι στα προηγούμενα ματς» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό το ότι η Βέροια παίζει όλη της τη σεζόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Βέροια καλό ποδόσφαιρο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η αμυντική μας συμπεριφορά θα κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. Έχουμε απουσίες αλλά θα πρέπει να μην μας επηρεάσει αυτό και να παίξουμε όσο πιο συγκεντρωμένα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: