Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Βετούλας: «Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη»

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλωνας Πάτρων μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία φάνηκε ο Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη»
Την πεποίθηση ότι ο Απόλλων Πατρών μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών εξέφρασε ο τεχνικός των «νεοφώτιστων», Νίκος Βετούλας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει δύσκολη ομάδα τον Κολοσσό, ωστόσο επισήμανε πως είναι έτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση.

«Παίζουμε απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα που έχει νέο προπονητή. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν να διαχειρίζονται τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε έναν επιπλέον λόγο να κερδίσουμε, όπως κάναμε και μέσα στη Ρόδο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ δυνατά, και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε», δήλωσε.

Με τη σειρά του ο Έλληνας γκαρντ, Θανάσης Ζαφείρης, χαρακτήρισε κομβική την εν λόγω αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, τονίζοντας πως η άμυνα θα είναι το κλειδί του αγώνα.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς με νίκη «κλειδώνουμε» σε μεγάλη πιθανότητα την παραμονή μας στην Basket League ΟΠΑΠ και μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα. Ο Κολοσσός είναι μια δυνατή ομάδα, με έμπειρους Έλληνες παίκτες. Πιστεύω ότι η καλή άμυνα θα μας δώσει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: