Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παπανικολάου: «Δεν θα βγάλουμε μολύβι και χαρτί»

Απογοητευμένος που ο Ολυμπιακός δεν κάλυψε τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στη Βιτόρια ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ωστόσο όπως τόνισε δεν ήρθε ακόμα η ώρα για... μαθηματικά.

Παπανικολάου: «Δεν θα βγάλουμε μολύβι και χαρτί»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να καλύψουν τους οκτώ πόντους με τους οποίους είχαν ηττηθεί από την Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς στα τελευταία λεπτά η χαλάρωση τους επέτρεψε στους Ισπανούς να μετατρέψουν το -20 (78-58) σε -8 (82-74). Όπως τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου ναι μεν υπάρχει απογοήτευση για αυτό ωστόσο συμπλήρωσε πως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να ξεκινήσουν από τώρα τα… μαθηματικά.

«Είναι μία σημαντική νίκη για την ομάδα. Στο φινάλε όμως απογοητεύσαμε λίγο τους εαυτούς μας γιατί χάσαμε τη διαφορά. Όταν προηγείσαι με τόσο με τόσο μεγάλη διαφορά λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι ίσως σκέφτεσαι κάπου ότι όλα έχουν τελειώσει και το μυαλό χαλαρώνει. Κανείς μας δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Κερδίσαμε όμως με όσους είχαμε χάσει στη Βιτόρια. Ασχολούμαστε όμως τη δική μας ομάδα και το πώς θα κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουν μείνει από εδώ και πέρα και δεν θα βγάλουμε μολύβι και χαρτί για να δούμε το goal average», ήταν τα λόγια του νεαρού φόργουορντ.

Όσο για την προσωπική του απόδοση; «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Ένιωθα καλά. Σημασία έχει να συνεχίσουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια και να κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: