Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πιστεύει στην παραμονή ο Ρέντναπ!

Παρά το γεγονός ότι η QPR βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Ρέντναπ ακόμα πιστεύει στη σωτηρία της ομάδας του.

Πιστεύει στην παραμονή ο Ρέντναπ
«Πρέπει να κλείσει το χάσμα. Χρειαζόμαστε 20 βαθμούς τουλάχιστον. Αν θα είναι αρκετοί, δεν ξέρω, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε γι 'αυτό», δήλωσε ο Ρέντναπ, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες σωτηρίας της ομάδας του.

«Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Εάν σταματήσουμε να το πιστεύουμε παύει να έχει νόημα . Εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι δυνατόν σε 12 παιχνίδια να τα καταφέρουμε. Έξι βαθμοί μπορούν να μετατρέψουν γρήγορα τα πάντα

Όσο για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο έμπειρος τεχνικός παραδέχεται ότι είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Ο Ρεμί έχει προπονηθεί καλά τις τελευταίες μέρες και δείχνει έτοιμος. Θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι και αν μπορεί να παίξει.»

Τέλος ο τεχνικός της QPR παρουσιάστηκε σχεδόν βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα.»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: