Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ, Γκουστάβο τα βραβεία!!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και Ο Νακαράτο Γκουστάβο αναδείχτηκαν καλύτερος παίκτης και καλύτερο γκολ, αντίστοιχα, της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 22ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Το πρώτο πήγε στον Τζιμπρίλ Σισέ, που συγκέντρωσε το 64,84% των ψήφων έναντι 27,67% του Ραφίκ Τζιμπούρ και 7,49% του Μάριο Μπρέσκα. Το καλύτερο γκολ ψηφίστηκε αυτό που πέτυχε ο Γκουστάβο στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Πανσερραϊκό με 46,86% αφήνοντας πίσω του τα τέρματα του Λουκά Βύντρα με 29,48% και του Νταβίντ Φουστέρ με 23,66%.


Αναλυτικά:

τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναικος) 64,84 %
Ραφίκ Τζιμπούρ (Ολυμπιακος) 27,67 %
Μάριο Μπρέσκα (Ολυμπιακος Βόλου) 7,49%

τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Νακαράτο Γκουστάβο (Κέρκυρα) 46,86%
Λουκάς Βύντρα (Παναθηναικος) 29,48%
Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακος) 23,66%

Ο Τέβεζ ερωτευμένος με μία 19χρονη!

Το πιο «καυτό» ζευγάρι της Αργεντινής αποτελούν ο Κάρλος Τέβεζ και η Μπρέντα Ασνικάρ, γνωστή και ως Αντονέλα από την σειρά «Πάτυ»!
Ο Τέβεζ ερωτευμένος με μία 19χρονη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κάρλος Τέβεζ, παρόλο που δεν σε μαγνητίζει με την ομορφιά του, έχει κλέψει την καρδιά της 19χρονης συμπατριώτισσάς του, η οποία θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς στην Αργεντινή.
Η πανέμορφη Μπρέντα γνώρισε τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ και ότι ο Τέβεζ την κάνει ευτυχισμένη.
«Είναι το μικρό μου αρκουδάκι. Ο Καρλίτος είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μπρέντα, που δεν φαντάζεται τη ζωή της χωρίς τον Τέβεζ. Μεγάλα λόγια;

Γιατί ρε Κριστιάνο την κοπέλα;

Μήνυση στην πρώην σύντροφό του, Nereida Gallardo, κατέθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς θεωρεί πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την εικόνα του δίνοντας διάφορες φωτογραφίες τους σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές.
Γιατί ρε Κριστιάνο την κοπέλα; (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο δικαστής μου μετέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου έκανε μήνυση επειδή έδινα φωτογραφίες του στα περιοδικά και σε τηλεοπτικά σόου. Δεν είναι αλήθεια, ποτέ δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτών την δημοτικότητά του», δήλωσε η όμορφη μελαχρινή.

Το χειρότερο όμως είναι, πως μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η Nereida δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλίας.

Ξύλο στα αποδυτήρια Ριέρα με Γκαρσία

Ένα αντιαθλητικό φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία στον Σίτο Ριέρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ήταν αρκετό για να πιαστούν στα χέρια!
Ξύλο στα αποδυτήρια Ριέρα με Γκαρσία
Μάλιστα, άνοιξε... βεντέτα μεταξύ του Ουρουγουανού άσου του Δικεφάλου και του Ισπανού επιθετικού των κυανέρυθρων.
  Oι δυο παίκτες ήρθαν στα χέρια και απειλήθηκε χοντρό σκηνικό. Ευτυχώς τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η ...Αστυνομία!
Tην θρυλική ατάκα του Σίτο Ριέρα "εδώ δεν είναι Τούμπα και δεν περνάνε οι τσαμπουκάδες σου" με όλα αυτά που ακολούθησαν, θα τη θυμούνται πολλοί και για αρκετό καιρό οι Νεοσμυρνιώτες, ενώ ο Ουρουγουανός έδινε ραντεβού στον μικρό Ριέρα έξω από το γήπεδο για να τα πούνε τετ α τετ οι δυο τους. Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ...
Πηγή: sportdog.gr

Βγάλτε έξω τον χασογκόλη! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ρε παιδιά αυτός ο Ρόμπερτ Σίλντερ της Μπρέντα δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στα διχτυα με τίποτα.




Η ομάδα του κέρδισε πέναλτι με την Χέρεβεϊν, το σούταρε με μηδενική δύναμη, ο τερματοφύλακας το απέκρουσε, ωστόσο, πήρε το ριμπάουντ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Μιλάμε για κωμικοτραγική κατάσταση.

Πωπω, τι γκολ «έπνιξε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλόπουλος ή Σπάθας στο ντέρμπι!!

Ο Καλόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και το υπάρχει μόνο ένα αουτσάιντερ, για παν ενδεχόμενο, ο Σπάθας.... Κατ’ αρχάς να πούμε ότι η ΚΕΔ σκοπεύει να βάλει διεθνή διαιτητή στο ματς, που θα κριθεί το πρωτάθλημα και οι δύο προαναφερθέντες διαιτητές είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.Ο Παμπορίδης σφύριξε το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και δεν μπορεί δεύτερη σερί αγωνιστική να διαιτητεύσει αγώνα των «πράσινων». Ομοίως, ο Σιδηρόπουλος σφύριξε το Άρης – Ολυμπιακός δεν μπορεί δεύτερη σερί αγωνιστική να διαιτητεύσει αγώνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Κάκος είχε σφυρίξει στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός τα έβαλε μαζί του, όπως τα είχε βάλει μαζί του και με την διαιτησία του στον αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός. Άρα αποκλείεται. Ο Τριτσώνης έχει σφυρίξει πολλά μεγάλα ματς και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο τελευταία και η ΚΕΔ φοβάται μήπως τον «κάψει» ρίχνοντας τον σε μία τέτοια μάχη.
Ο δε Κουκουλάκης έχει μία δύσκολη σεζόν φέτος, με δύο τιμωρίες και μέχρι να βρει την φόρμα του δεν θα μπει σε ένα τόσο «καυτό» ματς που θα παίζει όλη η σεζόν.
Ο Καλόπουλος έχει διαιτητεύσει φέτος τους «αιώνιους» και σε γενικές γραμμές δεν υπήρξαν μεγάλα παράπονα και γενικευμένες αντιδράσεις εναντίον του. Έτσι αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί. Αφήστε δε που «ξεκουράστηκε» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι.
Δεύτερος στην λίστα για τους ίδιους λόγους είναι ο Σπάθας, αλλά δεν βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις των «πράσινων».

Στο… μισό το γήπεδο της Λεχ Πόζναν

Η UEFA υποχρέωσε τη Λεχ Πόζναν να μειώσει κατά το ήμισυ τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπράγκα για τους «32» του Europa League. Ο λόγος είναι πως ο πολωνικός σύλλογος είχε διαπιστωθεί πως είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε παραβάσεις του κώδικα ασφαλείας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων.

Παράλληλα η Λεχ Πόζναν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ και ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών με διετή αναστολή.

Από αύριο τα εισιτήρια με Ηρακλή

Από αύριο θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακος Βόλου, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας, θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Σε αυτό οι Βολιώτες θα χρειαστούν τη βοήθεια των φιλάθλων τους, που θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο να πάνε στο γήπεδο, καθώς η επιτυχία στο AEL FC Arena ήταν ξεχωριστή.

Γι' αυτό η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο τίθενται σε διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό». Τέλος, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι πανηγυρική, μετά το «τρίποντο» επί των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακος Βόλου

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινάει από αύριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος SUPERLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 15:00, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

• 7€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ - ΠΑΙΔΙΚΟ) στις θύρες 1-12, 13, 14, 17, 26-28, 45 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 10€ (ΠΕΤΑΛΟ) στις θύρες 1-12 (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 20€ στις θύρες 14, 17 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 206,207), 26 (ΚΕΡΚΙΔΑ 211) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)  και 45-56 (Ανατολική Κερκίδα) (Είσοδος από 1η Πεζογέφυρα)
• 30€ στις θύρες 13 (ΚΕΡΚΙΔΑ 106) και 27,28 (ΚΕΡΚΙΔΑ 111) , (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
•50€ στις θύρες 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108), (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα μοιράσει 2.000 μαθητικά εισιτήρια σε Δημοτικά και Γυμνάσια του Νομού Μαγνησίας.
• Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

•20€ στις θύρες 31 - 42 για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους του Ηρακλή, τα οποία θα προμηθευτούν από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (Είσοδος από 3η Πεζογέφυρα).

Τα σημεία  προπώλησης είναι τα εξής:

• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507,

Και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:

•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 24210 30249.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ: 24210 33514.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, 24210 41717.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ Σ., Αναλήψεως 43, Βόλος, τηλ: 2421050602.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, Βόλος, τηλ: 24210 41951.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ: 24210 50430.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΓΑΚΗΣ Λ. ,  Κροκίου 42  Παλαιά Βόλου, τηλ: 2421028741.
•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ Θ., Αλεξάνδρας 231, Βόλος, τηλ: 2421035353.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 12:30.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ενημερώνει πως στη λίστα των σημείων προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακος Βόλου-Ηρακλής, προστέθηκε και ένα νέο σημείο:
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π., Αντωνοπούλου 11, Βόλος, τηλ: 24210 27950.

Ντάβιντς, το 50ό αστέρι!

Το 50ό αστέρι στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους είχε μείνει... ορφανό μετά την καθαίρεση του Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ και τελικά θα δοθεί στον Έντγκαρ Ντάβιντς, που σάρωσε στη σχετική ψηφοφορία Στο νέο γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, που θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι, θα υπάρχουν 50 αστέρια, ένα για κάθε παίκτη-θρύλο στην ιστορία της ομάδας. Ένας από αυτούς τους 50 ήταν ο Μπόνιεκ αλλά τελικά με απόφαση του Αντρέα Ανιέλι διαγράφηκε, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των τιφόζι λόγω κάποιων σχολίων του μετά το 2006.

Το 50ό αστέρι βγήκε εκ νέου σε ψηφοφορία και σε αυτή έκανε... περίπατο ο Ντάβιντς, όπως ανακοίνωσε η Γιούβε μία μέρα μετά τη νίκη επί της Ιντερ. Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Ολλανδός που αγωνίστηκε για επτά χρόνια (1997-2004) πανηγυρίζοντας αρκετούς τίτλους και μένοντας στην ιστορία σαν «pitt-bull», τόνισε τα ακόλουθα.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέγουν οι τιφόζι της Γιουβέντους. Ίσως με θυμούνται ακόμη επειδή πάντα έδινα ό,τι είχα και δεν είχα για την ομάδα. Σε κάθε αγώνα. Από όσα έζησα στη Γιούβε ξεχωρίζω περισσότερο το Scudetto του 2003, το 27ο, που το πανηγυρίσαμε έξαλλα. Στο γήπεδο, στο Τορίνο, μπροστά σε όλους! Θα πάω στο Τορίνο με την οικογένεια μου για την εγκατάσταση του αστεριού στο νέο γήπεδο, αλλά θα πάω και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, για να βρεθώ ξανά δίπλα στην ομάδα»..

Μαντσίνι: «Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά»

Για το αήττητο έκανε λόγο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και τόνισε ότι υπάρχει πάντα η πρώτη φορά, ενώ έκανε λόγο ότι θα αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα η Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ιταλός κόουτς τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Είχαμε ένα δύσκολο με την Μάντεστερ Γιουνάιντεντ πριν από τρεις μέρες, αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο αυριανό ματς με τον Άρη. Η ψυχολογία σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι όμως είναι σημαντικό ότι παίζουμε τρεις μέρες μετά και με αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την ήττα από την Γιουνάιντεντ. Έχουμε πάντως απουσίες για αύριο όμως υπάρχει το υλικό για να αντικατασταθεί κάθε απόντας και δεν φοβόμαστε».
Όσον αφορά τον Άρη ο τεχνικός Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι έχει κερδίσει δυο φορές την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ γνωρίζουμε ότι έχει αλλάξει προπονητή πρόσφατα και έχει κάνει καινιούργες μεταγραφές. Επίσης Ξέρουμε για το ρεκόρ, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά».
«Ο Φεβρουάριος πολύ σημαντικός μηνάς έχουμε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όπως και αυτά που ακολουθούν και στο τέλος του μηνά. Ξέρουμε για το ρεκόρ του Άρη θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε πάντα υπάρχει πρώτη φορά»

«Ίδρωσε» αλλά τα κατάφερε ο Εθνικός!

Ματσάρα» με εφτά γκολ, παρακολουθήσαν οι φίλοι του Εθνικού και της Καλλιθέας στο «Ελληνικό». Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τελικά με 3-2 την ουραγό Καλλιθέα στην τελευταία αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική ημέρα της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι που ήθελαν τη νίκη για να αποφύγουν τις περιπέτειες για την παραμονή τους, προηγήθηκαν στο σκορ πολύ νωρίς, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Φοφάνα στο 4΄. Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας δύο γκολ, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στο ο Ντακόλ, εκμεταλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ισοφάρισε στο 19΄, ενώ στο 25΄ο Χαράλαμπος Μουρατίδης, έκανε το 1-2 μετά από ωραία ομαδική ενέργεια. Τρία λεπτά μετά, ο Εθνικός έκανε το 2-2 χάρη σε γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη  μετά από προσωπική ενέργεια. Έτσι έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο και ενώ και οι δύο ομάδες πίεζαν, οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 58΄(μάλλον εκτός περιοχής) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του προσωρινά.
  
Το 3-3 έκανε ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 80΄επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έδωσε ελπίδες στην Καλλιθέα. Τέλος το τελικό 4-3 και τη νίκη στον Εθνικό, έδωσε ο Φοφάνα στο 84΄ σ΄ ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός, έφτασε τους 29 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της Football League. Αντίθετα, τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν υπερβολικά για την ομάδα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, όσονα αφορά την παραμονή της Καλλιθέας (αν δεν έχει πέσει ήδη κατηγορία) στη Football League.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4-3
(4', 85' Φοφανά σουτ, 28', 58' πεν Βασιλόγιαννης σουτ - 19' Ντακόλ σουτ, 25' Μουρατίδης σουτ, 80' πεν Μαρουκάκης)

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Παστός (46' Τσεμπερίδης), Σύρος, Παγώνης, Γκράιμς, Βασιλόγιαννης (76' Κοκκίνης), Ουατάρα, Ψιάνος, Σιλιγαρδάκης, Ολοντό (64' Καραχάλιος), Φοφανά.

Καλλιθέα (Γεωργουλόπουλος-Καραδήμος): Τακίδης, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Παραράς, Ζουμπουλάκης, Καραδήμος (81' Φαμπίνιο), Καλτσάς, Τεγούσης, Μουρατίδης (71' Ντιαλό), Παπαναστασίου, Ντακόλ (64' Μαρουκάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακάς (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Διαμαντέας, Πλακογιάννης (Δωδ/νήσου)

Αποχή ο «Super 3»

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δεν θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Άρη στο μπάσκετ εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας, «Super 3»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν δεν είναι ο ΑΡΗΣ που μάθαμε από μωρά παιδιά...

Φτάσαμε, λοιπόν, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 να ανακοινώσουμε ότι για εμάς το μπάσκετ του ΑΡΗ τελείωσε. Να πάρουμε, δηλαδή, μια απόφαση συνώνυμη μαχαιριάς στην καρδιά μας και ξεριζώματος της ψυχής μας, ακριβώς επειδή αυτή είναι η μόνη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε τούτη τη στιγμή στον Σύλλογο που αγαπάμε.
Αναλογιζόμενοι την αξιοπρέπεια του ΑΡΗ και κατόπιν και τη δική μας σαν οπαδών, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ούτε 0,1% με τον Σούμποτιτς, αυτόν που τρύπησε την ομάδα το 1997 και χάνοντας από τον πεσμένο και αδιάφορο Πειραϊκό, μαζί χάσαμε και την 3η θέση της κανονικής περιόδου και, ταυτόχρονα, τη μεγαλύτερη ελπίδα διάκρισης εκείνη τη χρονική στιγμή, μιας και ο Αυτοκράτορας θα επέστρεφε στη θέση του, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Λίγους μήνες μετά από το τρύπημα που προσέφερε απλόχερα, ο Σούμποτιτς ανέλαβε (επίσημα) προπονητής του βάζελου (ο οποίος και θα ευνοούταν από εκείνη τη δική μας ήττα και απώλεια της 3ης θέσης), τη στιγμή που με λεφτά του ΑΡΗ είχε ταξιδέψει στην Αμερική για να βρει ξένους για τη νέα σεζόν, ενώ τελικά αυτός προσπαθούσε να πείσει τον κουμπάρο του, Βράνκοβιτς, να γυρίσει στον παο.

Σαν Σύνδεσμος έχουμε μάθει να χαράζουμε πολύ λίγες γραμμές, οι οποίες και διαχωρίζουν κάποια πράγματα και οι οποίες, όμως, είναι πάντοτε απαράβατες. Μια από αυτές τις ελάχιστες γραμμές, είναι ότι δεν θα δεχθούμε ποτέ στον ΑΡΗ, ακόμα και αν ο ήλιος αρχίσει να ανατέλλει από τα δύση, ανθρώπους που τον έχουν τρυπήσει.

Στην πάροδο του χρόνου, έχουμε ανεχθεί και καταπιεί πολλά για το καλό αυτού του Συλλόγου. Στα 23 χρόνια ύπαρξής μας, μάθαμε να βάζουμε πάνω από όλους και όλα, τον ίδιο τον ΑΡΗ. Επειδή, λοιπόν, πάνω από όλα είναι αυτός, δεν υπάρχει ΑΡΗΣ με τρύπιους ανθρώπους στο ενεργητικό του.

Δεν υπάρχει πλέον για εμάς ΑΡΗΣ στο μπάσκετ. Δεν μας αντιπροσωπεύει αυτός ο ΑΡΗΣ, δεν είναι ΑΡΗΣ. Γιατί τον ΑΡΗ τον μάθαμε περήφανο και έτσι τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές και αυτές στις επόμενες, στον αιώνα τον άπαντα.

Τρύπιοι δεν ήμασταν ποτέ, ούτε τρύπιο φανταζόμαστε τον ΑΡΗ. Γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση της ολοκληρωτικής αποχής από ό,τι αφορά το μπασκετικό τμήμα, γιατί όταν παύει να σε εκφράζει κάτι, δεν μπορείς και να το υποστηρίζεις.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να απέχουμε από κάτι που σώσαμε εμείς οι ίδιοι. Αποφασίσαμε να ανοίξουμε εμείς την πόρτα και να φύγουμε, από κάτι για το οποίο δώσαμε την ψυχή μας, κάτι για το οποίο διακινδυνεύσαμε την ύπαρξη του SUPER 3 και, μαζί, την προσωπική μας υπόσταση.

Δεν ασχολούμαστε πλέον με το μπάσκετ του ΑΡΗ, δεν αναφερόμαστε σε αυτό, δεν υπάρχει για εμάς, γιατί δεν είναι ΑΡΗΣ. Και όταν δεν είναι ΑΡΗΣ, δεν μπορούμε και να το ακολουθήσουμε.

Ανεχθήκαμε πολλά τερτίπια, πολλές ίντριγκες, πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα. Και φτάνοντας στο σήμερα, ο Αυτοκράτορας να είναι όχι απλά γυμνός και να διοικείται από μανατζαραίους και δημοσιογραφαίους, αλλά να μην είναι ο ΑΡΗΣ που ονειρευτήκαμε, παθιαστήκαμε, αγαπήσαμε, παλέψαμε, γελάσαμε, κλάψαμε. Ο ΑΡΗΣ που αντιπροσωπεύει το ίδιο μας το είναι.

Παίρνουμε, λοιπόν, την απόφαση και χαιρετούμε. Δεν είναι δυνατό, άλλωστε, να ταυτιστούμε με κάτι μεθοδευμένα τρύπιο. Γιατί όταν επιλέγεις για την ομάδα έναν τρύπιο, τότε το τρύπημα γίνεται διπλό.

Η μεθόδευση όλου αυτού του διαστήματος, μπαίνει στην άκρη του μυαλού μας. Και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Όπως, επίσης και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της μεθόδευσης και αυτούς που ταυτίστηκαν με το νέο τρύπημα.

Μια φορά τρύπιος, για πάντα τρύπιος

Και ο ΑΡΗΣ δεν είναι τρύπιος. Τουλάχιστον, ο ΑΡΗΣ που εμείς μάθαμε από μωρά παιδιά».

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν πάω κάπου για τα λεφτά»

Στην αποκάλυψη ότι αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι πριν πάει στη Μίλαν, προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι αυτό που ήθελε ήταν να παίξει άμεσα σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι «πολίτες» δεν έχασαν ευκαιρία και όταν πληροφορήθηκαν το καλοκαίρι ότι ο τότε φορ της Μπαρτσελόνα, έψαχνε για νέο προορισμό, κινήθηκαν άμεσα. Συναντήθηκαν μαζί του και του προσέφεραν ένα μυθικό ποσό, το οποίο ωστόσο δεν τον συγκίνησε:

«Συζήτησα με τη Σίτι και η αλήθεια είναι ότι μου παρουσίασαν ένα φανταστικό πλάνο, όμως δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν κάπου για τα χρήματα. Για μένα μετράει πολύ το σήμερα και το μέλλον της ομάδας και το πλάνο της Σίτι θέλει ακόμη χρόνο για να ευοδώσει».

Ο αστέρας των «ροσονέρι» ήθελα να αγωνιστεί κατευθείαν στο υψηλότατο επίπεδο και αυτό ήξερε ότι θα του το διασφάλιζε η Μίλαν: «Σε δύο χρόνια η Σίτι θα έχει μία πολύ μεγάλη ομάδα, όμως προς το παρόν η Μίλαν είναι στην κορυφή και προτιμώ να αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα στα 29 παρά στα 32. Όταν είσαι καλός παίκτης θα βρεις παντού χρήματα».

Εκτίει με Εργοτέλη και ΑΕΚ ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφασίστηκε πριν από λίγο, να εκτίσει τη ποινή του στα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΚ και Εργοτέλη.
Ο Ουρουγουανός έχοντας συμληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Κρητικούς (δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) και την Ένωση (6 Μαρτίου)

Ο ΟΦΗ τον έβαλε στην θέση του!

Ο Διαγόρας Ρόδου έκανε όνειρα για απευθείας άνοδο, ωστόσο ο ΟΦΗ τον νίκησε 1-0 εκτός έδρας στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της FootballLeagueκαι τον… προσγείωσε στα πλέι οφ.

Ο ΟΦΗ τον έβαλε στην θέση του!
Το γκολ για τους Κρητικούς, πέτυχε ο Ιβάν Ρούσεφ στο 4΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με τη νίκη αυτή οι Κρητικοί φιγουράρουν πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 πόντους, έναν περισσότερο από τον Διαγόρα και δύο από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τάμπασης (20' λ.τ Χειμωνέτος), Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (73' Αγκιρίμπα), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταρακούλσκι.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):  Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Γεωργίου. Κάλαϊτζιτς (82' Μπούρμπος), Κιάσσος (55' Μπουλούτ), Ρούσεφ, Γιακούμπου (76' Τάντιτς), Παπουλής, Καμπάνταης.

Προληπτικά εκτός Βιεϊρίνια – Γκαρσία

Για προληπτικούς και μόνο λόγους, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ακολούθησαν το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο πρώτος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στα πλευρά, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ακόμα πόνο στο πόδι από το δυνατό χτύπημα του Σίτο Ριέρα. Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να τεθούν κανονικά από αύριο στην διάθεση του Μάκη Χάβου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ Χαλκιάς, Φωτάκης, Γεωργίου και Βιτόλο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, έδειξαν ότι έχει αποκομίσει ένα απλό οίδημα και όχι κάποια θλάση. Ο Χαλκιάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι και αν δεν τα καταφέρει, θα ξεκινήσει ο Ντάριο Κρέσιτς.

Οι τιμωρίες για Σολτάνι και Χοσέμι

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα εκτίσουν την ποινή τους ο Καρίμ Σολτάνι και ο Χοσέμι.
Η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έλαβε τις αποφάσεις της για τις αναμετρήσεις από τις οποίες θα λείψουν οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι ο Χοσέμι δε θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (εκτός) και τον Παναθηναϊκό (εντός). Από την άλλη, ο Σολτάνι και αυτός με τη σειρά του δε θα παίξει κόντρα στους «πράσινους».

Μιχαλήτσος: «Να δώσουμε το 120%…»

Την άποψη πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Έλληνας τεχνικός των «κιτρίνων» πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα και μαζί με την Σεντ Ετιέν θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες ομάδες που πέρασαν από Θεσσαλονίκης. Πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Το χρωστάμε στον κόσμο μας και πρέπει να διατηρήσουμε την ιστορία που υπάρχει να μην χάνουμε στην έδρα μας», εξήγησε ο Μιχαλήτσος και συμπλήρωσε:
«Και το αήττητο θέλουμε να διατηρήσουμε και όταν παίζεις με παίκτες τύπου Τουρέ που τον πήρε από την Μπάρτσελόνα, είναι μία πρόκληση. Μην ξεχνάτε ότι έδωσε τον τέταρτο φορ (σ.σ Αντεμπαγιόρ) της και παίζει βασικός στην Ρεάλ. Εχθές κάναμε ένα χαλάρωμα. Σήμερα θα κάνουμε μία προπόνηση μικρής διάρκειας για τους βασικούς του Σαββάτου καθώς κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Θα συζητήσω με τους παίκτες στο ξενοδοχείο θα κρίνω ποιος θα είναι πιο έτοιμος για την ενδεκάδα. Η αξία της είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε για να ανταποκριθούμε».
Για το αν γνωρίζει τον αντίπαλο, τόνισε: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Σίτι αλλά μπορούν να αλλάξουν και τους 11 και να βγάλουν το ίδια επίπεδα απόδοσης. Αν σκεφτούμε τον Ατρόμητο δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε αύριο. Εγώ ως προπονητής έχω χρέος να το κάνω. Θα μας λείπουν πιθανών παίκτες σε κάποιες θέσεις (όπως ο Μίσελ) αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο για το αν θα έχουμε παίκτες».
Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ τόνισε: «Μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Δεν παίζει κάθε μέρα η Σίτι με τον Άρη και πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά σαν επαγγελματίες προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ο αντίπαλος. Δε μας φοβίζει τίποτα. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα».
Το μήνυμα του προς τον κόσμο είναι το εξής: «Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά. Κάθε Κυριακή είναι σχεδόν γεμάτο το γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν είναι Ατρόμητος ή Μάντσεστερ αντίπαλος. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πρέπει να είμαστε πάντα νικητές. Θα δείξει αύριο πόσο έτοιμοι είμαστε. Από ψυχολογία, τακτική ή φυσική κατάσταση θα το δείξουμε αύριο…».

Τρεις προσαγωγές οπαδών της Σίτι

Στην προσαγωγή τριών οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Άρη, προχώρησαν οι αρχές στη συμπρωτεύουσα, καθώς βρισκόμενοι υπό της επήρεια μέθης, δημιούργησαν αναστάτωση στην πόλη.

Πάει πίσω… το πρόγραμμα η Σίτι

Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 20:00 αντί για τις 19:00 που αναμενόταν αρχικώς θα φτάσει η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι στη Θεσσαλονίκη. Έτσι θα πάει πίσω το πρόγραμμα, αφού την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι παίκτες δεν θα προπονηθούν, ωστόσο θα περάσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να τσεκάρουν το γήπεδο.

Αντίο με δάκρυα και αποκαλύψεις από Ρονάλντο!

Με βουρκωμένα μάτια, χωρίς σε αρκετές περιπτώσεις να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κι έχοντας στο πλευρό του τους δυο γιους του, Άλεξ και Ρόναλντ, ο Ρονάλντο ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Αποφάσισα να τελειώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Και μπορώ να πω ότι η σταδιοδρομία μου στα γήπεδα ήταν πολύ όμορφη και συναρπαστική. Έζησα πολλές νίκες, πολλές ήττες, έκανα πολλούς φίλους… Δεν θυμάμαι να έχω κάποιον εχθρό», δήλωσε ο 34χρονος πλέον παλαίμαχος επιθετικός, που πριν την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Κορίνθιανς για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά.

Παράλληλα αποκάλυψε την αιτία που τα τελευταία χρόνια είχε πάρει βάρος, με αποτέλεσμα να δέχεται σκληρή κριτική αλλά και ειρωνικά σχόλια. «Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόμουν στη Μίλαν, διαπιστώθηκε πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό, κάτι που είχε σαν συνέπεια ο μεταβολισμός του να μη λειτουργεί καλά και να αυξάνεται εύκολα το βάρος του. Για να καταπολεμήσω το πρόβλημα θα μπορούσα να έπαιρνα κάποια χάπια, αλλά επρόκειτο για ουσίες που στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι απαγορευμένες. Ίσως κάποιοι από αυτούς που κορόιδευαν το βάρος μου και το σχολίαζαν αρνητικά να έχουν μετανιώσει τώρα που μαθαίνουν αυτό το πράγμα. Δεν πειράζει, εγώ δεν κρατώ κακία. Επιτρέψτε μου όμως να κάνω αυτή την αποκάλυψη στο φινάλε της καριέρας μου».

Ο Ρονάλντο δεν ξέχασε κανέναν στον αποχαιρετιστήριο λόγο του. «Όλοι ξέρουν το ιστορικό μου με σοβαρούς τραυματισμούς. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα συνέχεια μυϊκά προβλήματα και έφτασα σε σημείο να ανυπομονώ για το τέλος της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου κι όσους μου άσκησαν κριτική βοηθώντας με αυτή. Ιδιαίτερα όσους φιλάθλους με επευφημούσαν, ευχήθηκαν κι έκλαψαν για μένα όταν τραυματίστηκα», ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του, είπε πως «... θα αφοσιωθώ στο γραφείο μάνατζερ που θα δημιουργήσω».

Kόντης: «Όλα μπορούν να γίνουν»

O Γιάννης Κόντης αναγνώρισε τις σημαντικές δυσκολίες που κρύβει η κόντρα του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

«Ο Άρης θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο», εξήγησε ο εκτελεστικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, που αναφέρθηκε επίσης στα όσα ετοιμάζουν οι οπαδοί της ομάδας για αύριο και το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Ο Άρης υποδέχεται μία φιλόδοξη ομάδα (σ.σ. Μαν. Σίτι) που κάθε χρόνο δαπανά όλο και περισσότερα χρήματα. Οι άνθρωποί της έσπασαν ένα ταμπού πολλών ετών και ενώ μιλούσαμε για τέσσερις ομάδες στην Αγγλία, τώρα μιλάμε και γι’ αυτήν. Νομίζω ότι κάποιος να καταλάβει τα πάντα, αν σκεφτεί ότι από τη Σίτι έφυγε παίκτης (σ.σ. Αντεμπαγιόρ) και τώρα παίζει βασικός στη Ρεάλ. Δεν υπάρχουν συγκρίσιμα οικονομικά μεγέθη. Ο Άρης θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Οι παίκτες μπορούν να υπερβάλλουν και να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα πάντα θα κριθούν εδώ μέσα. Όλα μπορούν να γίνουν. Απαιτείται συνέπεια, συγκέντρωση και αγωνιστικότητα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στις εργασίες που έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Όπως βλέπετε, όλα τα έχει φέρει η UEFA. Δεν υπάρχει ούτε η ηλεκτρονική απεικόνιση των διαφημίσεων, έχει γίνει σταθερή πλέον. Είναι ένα γήπεδο που περιμένει να φιλοξενήσει μία γιορτή αύριο».

Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, σχολίασε: «Κάθε φορά περιμένω να βλέπω και κάτι καλύτερο. Οι οπαδοί του ΑΡΗ έχουν ποικιλία σε αυτό που κάνουν. Σε όλον τον κόσμο μιλούν για αυτούς. Εμείς δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να υποδεχθούμε φιλόξενα τους οπαδούς της Σίτι αύριο, να μην τους προκαλέσουν κάποιοι, γιατί έρχονται για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη δική μας. Μάλιστα, θα έρθουν με πορεία στο γήπεδο αύριο και γι' αυτό το τονίζω. Πρέπει να δείξουμε τον πολιτισμό μας και τη φιλοξενία μας».

Ο κ. Κόντης αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποδίδοντας την ήττα (2-1) του Άρη στα λάθη των «κιτρίνων» και το άγχος που τους κατέβαλε: «Πιστεύω ότι όντως κάναμε δύο λάθη, τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν και ειδικά το δεύτερο γκολ προήλθε από αλληλουχία λαθών. Έγινε λάθος από τρεις, γι’ αυτό χωρίς ευκαιρία ο Ολυμπιακός μάς νίκησε. Εμένα δε με ικανοποίησε το παιχνίδι από πλευράς θεάματος και ο Άρης θα μπορούσε να παίξει χωρίς άγχος. Δεν υπήρχε λόγος να αγχωθεί η ομάδα, μετά από το γκολ που έβαλε. Κάναμε λάθη που πληρώσαμε. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία αν και είχε την κατοχή. Οι αντίπαλοι κέρδισαν με λάθη δικά μας, στα οποία από πλευράς άμυνας, δε μας έχουν συνηθίσει».

Ο Σούμποτιτς με τη…βούλα στον Άρη

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς είναι, και επίσημα, ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Σούμποτιτς και το Θανάση Παπαχατζή, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τέλος, υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας το 2003. Ο κ. Σούμποτιτς έχει κατακτήσει ως προπονητής το Κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997″.
«Ο Άρης πρέπει πάντα να κερδίζει»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη, ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνομαι ότι έχω γυρίσει στο σπίτι μου. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έρχομαι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα όπως ξέρω ότι και οι στόχοι του Άρη είναι πάντα υψηλοί. Θα δώσω τα πάντα ώστε ο Άρη να πετύχει τους στόχους του. Ο Άρης είναι Άρης και πρέπει πάντα να κερδίζει. Είναι ο θεός του πολέμου και πρέπει να κερδίζει».
Για να συνεχίσει: «Έχω γνωρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου σε αυτό το γήπεδο. Χαίρομαι που μετά από τόσο χρόνια επιστρέφω. Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο Άρης εκεί που ήταν όσο εγώ ήμουν παίκτης και θα δώσω τα πάντα για το σκοπό αυτό». «Τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε μένα και στους φιλάθλους θα λυθούν μέσα στο σπίτι και μέσα στην οικογένεια του Άρη», κατέληξε ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός.

ΣΑΛΚΕ - Πλήγμα με Παπαδόπουλο

Άτυχος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί του πόδι στην προπόνηση της Σάλκε. Ο νεαρός άσος βρισκόταν στα πλάνα του Φέλιξ Μάγκατ για να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τη Βαλένθια για την φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, όπως είναι φυσικό δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της γερμανικής ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΚΕΔ - Τεστ FIFA για διαιτητές & βοηθούς

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ κάλεσε τους διαιτητές και βοηθούς της Σούπερ Λίγκα και της Fottball League, τους ρέφερι της Football League 2, καθώς και όσους ανήκουν στις κατηγορίες ταλέντων και υποψηφίων ανόδου όλων των Εθνικών κατηγοριών - οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα ή δεν ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες που διενεργήθηκαν στις 19-27 Ιανουαρίου και στις 2-3 Φερουαρίου - να περάσουν από τα τεστ FIFΑ.


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ, όλοι οι παραπάνω διαιτητές και βοηθοί πρέπει να προσέλθουν για τα τεστ την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου (12:00), στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Με Τέβες και Μπαλοτέλι η Σίτι στη Θεσσαλονίκη

Ο Κάρλος Τέβες και ο Μάριο Μπαλοτέλι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τον Άρη για τους «32» του Europa League (19:00).

Ο Αργεντινός επιθετικός φημολογείτο πως πιθανώς να έπαιρνε κάποιες ανάσες, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αντιμετωπίζοντας με μεγάλη σοβαρότητα το ερχόμενο ματς αποφάσισε να πάρει μαζί του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Όσο για τον Μπαλοτέλι, ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε από τις 28 Δεκεμβρίου στο γόνατο.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο το Σάββατο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Η αποστολή των «πολιτών» αναμένεται στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά μόνο μία βόλτα στους χώρους του γηπέδου. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέι Γκίβεν, Τζο Χαρτ, Τέιλορ.

Αμυντικοί: Ρίτσαρντς, Σαμπαλέτα, Μπόατενγκ, Κ. Τουρέ, Κομπανί, Κολάροφ, Λέσκοτ.

Μέσοι: Ράιτ-Φίλιπς, Βιεϊρά, Γ. Τουρέ, Σίλβα, Μπάρι.

Επιθετικοί: Τέβες, Τζέκο, Μπαλοτέλι, Ζο, Τζόνσον.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Ντρπιτς και επίσημα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντινο Ντρπιτς. Χαρούμενος που ανήκει στην Ένωση δήλωσε ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι από την Δευτέρα, ο Ντινο Ντρπιτς. Όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες με δικαίωμα επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Dino Drpic έως τις 30/06/11 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/06/13", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης, ο Ντρπιτς, δήλώσε χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα και περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη φορά που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της.

"Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου τη δεδομένη στιγμή. Βρισκόμουν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της εδώ και κάποιους μήνες και τελικά όλα ολοκληρώθηκαν θετικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών", είπε ο Κροάτης και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος που θα ανήκω σε αυτή την ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Θα χρειαστούν κάποια παιχνίδια για να βρω τη φόρμα μου αλλά θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...
Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.
Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...
Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ' έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καλόπουλος για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που γίνεται το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.  Mε τους ορισμούς που έκανε την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας «φωτογράφισε» το Δημήτρη Καλόπουλο. Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής έχει σφυρίξει άλλες δυο φορές ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων (15/1/2006 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2, 13/1/2008 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1) και μάλιστα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Ο 41χρονος ρέφερι κάνει φέτος μια καλή χρονιά, καθώς είναι από τους λίγους ρέφερι που δεν έχουν τιμωρηθεί σε προηγούμενα παιχνίδια. Παράλληλα είναι και ξεκούραστος, καθώς ο Τεροβίτσας τον προστάτευσε και για αυτό δεν τον έβαλε σε κάποιο ματς.
Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να οριστεί και ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά), ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα αλλά προέρχεται από το ματς Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν οριστεί κάποιος άλλος, όπως για παράδειγμα οι Κωνσταντινέας, Κουκουλάκης. Ο μεν πρώτος δεν έχει πείρα από τέτοια ματς, ο δε δεύτερος είναι ακόμη τιμωρημένος.

Οσον αφορά στους βοηθούς οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας), Χρήστο Μπαλτά (Αχαϊας), Σπύρος Τρύφωνα (Κέρκυρας), Δημήτρη Σαραδάρη (Μακεδονίας). 
Οι ορισμοί των διαιτητών της 23ης αγωνιστικής θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.

Τέλος και τυπικά ο «Λάζος»

Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελεί και τυπικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο 31 ετών σέντερ, που ανακοίνωσε την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ρωσική Χίμκι μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της ομάδας με τον καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για την παρουσία του και στην προσφορά του στην ομάδα, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Με κόσμο στον ημιτελικό η ΑΕΚ

Με γεμάτες εξέδρες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ την «Ένωση» για τα επεισόδια στον επαναληπτικό προημιτελικό του θεσμού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο. Παράλληλα θα καταθέσουν έφεση για να αποφευχθεί ο κίνδυνος έφεσης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως αν η τιμωρία δεν είχε ανακοινωθεί εντός της ημέρας, αλλά την Τρίτη ή αργότερα, η ΑΕΚ θα εξέτιε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου. Το ίδιο, ασφαλώς, θα συνέβαινε κι εφόσον η τιμωρία της ΑΕΚ ήταν μεγαλύτερη.

Ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, κατά την απολογία της ΠΑΕ ζήτησε να ληφθούν υπόψη τέσσερα δεδικασμένα για τον Παναθηναϊκό και δύο για τον Άρη, όπου οι εγκαλούμενοι τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής για ανάλογα επεισόδια. Επίσης τόνισε πως η έκθεση του παρατηρητή δεν αναφέρει κάτι μεμπτό, ενώ για επεισόδια (και τραυματισμό 14 αστυνομικών) κάνει λόγο μόνο η έκθεση της αστυνομίας, η οποία όμως χρησιμοποιείται βάσει του κανονισμού συμπληρωματικά. Το «παρών» έδωσε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Άκης Τάκης.

Κρίσιμες ώρες για τον Γιώργο Αμερικάνο

Δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Γιώργος Αμερικάνος. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ νοσηλεύεται στο «Ιασώ General» και οι επόμενες ημέρες ή και ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

«Φταίει ο Άρης για Χαβίτο»

Αποκλειστική ευθύνη του Άρη είναι η καθυστέρηση στην έκδοση άδειας συμμετοχής στους αγώνες της Λα Κορούνια για τον Χαβίτο, όπως δήλωσε ο Αουγκούστο Σέζαρ Λεντόιρο. Ο 28χρονος εξτρέμ δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της Primera Division και ο πρόεδρος της «Ντέπορ» δεν δίστασε να επιρρίψει τις ευθύνες στην ελληνική ομάδα.

«Φέτος έχει αλλάξει ο τρόπος καταχώρησης των μεταγραφών και το ηλεκτρονικό σύστημα που εφαρμόζεται δημιουργεί κάποια προβλήματα. Το λάθος έγινε από τον Άρη. Ελπίζουμε το θέμα να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και να έχουμε τον παίκτη στη διάθεσή μας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε τα απαραίτητα χαρτιά. Δεν ξέρω γιατί από τον Άρη δεν εστάλησαν οι διαβεβαιώσεις. Ίσως τα άφησαν όλα για την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αγωνιστεί ο Χαβίτο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», τόνισε το αφεντικό των Γαλιθιάνων.

Έτσι παίζει η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ είναι μία ομάδα με σπουδαίες επιθετικές αρετές, αλλά διαθέτει και μία εξίσου εξαιρετική αμυντική λειτουργία.


Το ρωσικό «πολυβόλο» σε έξι ματς στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε 18 γκολ (μαζί με τη Ζενίτ είχαν τις καλύτερες επιθέσεις του θεσμού) και δέχθηκε μόλις τρία, ενώ είχε και άλλα δύο παιχνίδια στα πλέι-οφ (για να μπει στους ομίλους) όπου πέτυχε άλλα έξι γκολ και δέχθηκε μόλις ένα! Σύνολο φέτος στην Ευρώπη σε οχτώ ματς έχει 24-4 γκολ σκοράροντας κατά μέσο όρο τρία τέρματα σε κάθε παιχνίδι…
Ντουμπία – Νέσιντ τα πρώτα «βιολιά»
Ο Σεϊντού Ντουμπία μαζί με τον Τόμας Νέσιντ έχουν πετύχει τα 12 από τα 24 φετινά γκολ της ρωσικής ομάδας στην Ευρώπη!
Πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία είναι ο Σεϊντού Ντουμπία που είχε τέσσερα γκολ σε δύο ματς (!) στον 6ο όμιλο (από δύο τέρματα σημείωσε στο 3-0 με τη Σπάρτα Πράγας και στο 0-3 με το Παλέρμο) και άλλα τρία γκολ στα δύο ματς των πλέι-οφ με την Ανόρθωση. Σύνολο έχει επτά γκολ σε τέσσερα ματς!!!
Ο Τόμας Νέσιντ ήταν πρώτος σκόρερ των Ρώσων στα έξι ματς των ομίλων έχοντας πέντε γκολ (είχε παίξει και ένα ματς με Ανόρθωση στα πλέι-οφ χωρίς να σκοράρει) τα οποία σημείωσε σε τρία παιχνίδια: δύο στο 5-1 με τη Λωζάνη, δύο στο 3-1 με το Παλέρμο και ένα στο 0-3 με τους Ιταλούς.
Τρία γκολ έχει ο δαιμόνιος εξτρέμ Τόσιτς (δύο στο 4-0 με την Ανόρθωση στα πλέι-οφ και ένα στο 5-1 με τη Λωζάνη), ενώ δύο τέρματα είχε ο Βάγκνερ Λοβ (και τα δύο στο 0-3 με τη Λωζάνη) και ο Άλαν Τζαγκόεφ (από ένα γκολ σημείωσε στο 5-1 με τη Λωζάνη και στο 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας).
Επίσης, από ένα γκολ σημείωσαν (σε πλέι-οφ και ομίλους) οι: Γκονζάλες, Ιγκνάσεβιτς, Χόντα και Ολίσε.
Το «4-4-1-1»
Ο Λεονίτ Σλούτσκι δείχνει να προτιμά περισσότερο ως σύστημα για την ομάδα του το «4-4-1-1» και παίζει πολύ από τα άκρα όπου διαθέτει παίκτες με ταχύτητα και πλάγια μπακ που ανεβαίνουν. Βασικός τερματοφύλακας είναι ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο οποίος είναι πορτιέρο και της Εθνικής Ρωσίας. Στο κέντρο της άμυνας ξεχωρίζει το δίδυμο Ινγκάσεβιτς και Αλεξέι Μπερεζούτσκι, βασικό αριστερό μπακ είναι ο Γκεόργκι Σένικοφ, ενώ δεξιά αγωνίζεται και ο Βασίλι Μπερεζούτσκι (μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ) αλλά και ο Κιρίλ Ναμπάμπκιν.
Στα χαφ συνήθως βασικός ήταν ο Ολίσε, ο οποίος είναι όμως τραυματίας οπότε με τον ΠΑΟΚ λογικά θα ξεκινήγσουν ο επίσης βασικότατος Τζαγκόεφ με τον Μαμάεφ, ενώ θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Αλντόνιν όπως και ο Ράχιμιτς. Ο Βόσνιος σε κάποια φιλικά αγωνίστηκε και στο κέντρο της άμυνας, όπου πολλά ματς αγωνίζεται και ο Σέμπερας όταν λείπει κάποιος εκ των Ινγκάσεβιτς ή Αλεξέι Μπερεζούτσκι.
Δεξιά στα χαφ ο Τόσιτς είναι αμετακίνητος ενώ αριστερά αν δεν αγωνιστεί ο τραυματίας Μαρκ Γκονζάλες θα παίξει λογικά ο Κάουνα.
Μπροστά από τους χαφ συνήθως ξεκινάει ο Ντούμπια, ο οποίος κατά καιρούς παίζει και στην κορυφή της επίθεσης, όπου όμως ο Νέσιντ φαίνεται να έχει «κλειδώσει» τη θέση. Οπότε οι δύο πρώτοι σκόρερ της ΤΣΣΚΑ θα παίξουν μαζί με τον Ντουμπία πιο πίσω από τον «φουνταριστό» Νέσιντ, καθώς άλλωστε Χόντα και Βάγκνερ Λοβ έχουν προβλήματα.
Τα προβλήματα
Στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ που ήρθε από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Ακινφέεφ, Σέμπερας, Ναμπάμπκιν, Ράχιμιτς, Μπερεζούτσκι Β., Μπερεζούτσκι Α., Μαμάεφ, Χόντα, Λαβ, Ντούμπια, Σενίκοφ, Γκονζάλες, Ντζαγκόεφ, Οντία, Τόσιτς, Νέσιντ, Ιγκνάσεβιτς, Τσεπτσούκοφ, Αλντονίν, Ολίσε και Κάουνα.
Ο Σέκου Ολίσε είχε ένα πρόβλημα με τη βίζα του, αλλά ξεπεράστηκε, ωστόσο δεν προπονήθηκε χθες λόγω προβλήματος τραυματισμού. Χθες το πρωί δεν προπονήθηκαν έχοντας προβλήματα και οι Γκονζάλες, Χόντα και Βάγκνερ Λοβ. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Οντία.Πηγη Metrosport.gr

Μουρίνιο: «Θυσίασα την προσωπική μου ζωή»

Μπορεί χάρη στο ποδόσφαιρο να κατέκτησε τρόπαια και να κέρδισε χρήμα και δόξα, αλλά αυτό δεν συνέβη χωρίς να κληθεί να πληρώσει το τίμημα. Όπως παραδέχτηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, το τίμημα αυτό ήταν πολύ μεγάλο, αφού χρειάστηκε να θυσιάσει την προσωπική του ζωή.

«Θέλεις να φας ένα παγωτό με την ησυχία σου με τη γυναίκα και τα παιδιά σου και δεν μπορείς να το κάνεις», είπε σε συνέντευξή του ο Πορτογάλος τεχνικός. «Θέλεις να πας διακοπές και να ηρεμήσεις, αλλά πάλι δεν μπορείς. Το ποδόσφαιρο μου έχει κλέψει την ιδιωτική μου ζωή και δυστυχώς εκείνοι που το έχουν πληρώσει περισσότερο από μένα είναι και οι άνθρωποι που αγαπώ περισσότερο», συμπλήρωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στοιχημα απο τον Bet Steloumpas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!!
Δευτερα σημερα και θα αρχισουμε την εβδομαδα μας με μια δυαδα, καθως ερχεται μεσοβδομαδο κουπονι με τις ευρωπαικες διοργανωσεις και οχι μονο.
1η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : OVER 2,5 (1,77)
ΜΑΓΙΟΡΚΑ : OVER 2,5 (1,80)
(ΑΠΟΔ.ΤΡΙΑΔΑΣ 3,2)
Τα λεμε αυριο, να περνατε καλα !!!
(τωρα που θυμηθηκα και κατι τελευταιο, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ...)

«Τώρα σεισμός στο Καραϊσκάκη»!

Ο Νίκος Αλέφαντος τα λέει «μαγικά», σχολιάζοντας τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και τονίζει πως ο Αβραάμ θα είναι το «κλειδί» των Πειραιωτών στο ντέρμπι των «αιωνίων»!

«• Καταρχήν για διαιτησία μην ακούω, αυτά είναι τα άλλοθι των παραγόντων. Εγώ μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό δεν είπα τίποτα για διαιτησία. Εγώ βλέπω την μπάλα. Πού ήσουν, κύριε Άρη, στο γήπεδο; Είχες μια έδρα με τρομερή ατμόσφαιρα, προηγείσαι 1-0, όλα δείχνουν ότι μπορείς να πας σε επιτυχία, αλλά τι έκανες; Σε έπνιξε ο Ολυμπιακός!


• Ναι, θα μπορούσε να αποβληθεί ο Ιμπαγάσα, όμως θα μπορούσε να αποβληθεί και ο Γκιάρο για την αγκωνιά στον Ριέρα, όπως θα μπορούσε άνετα να δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεξαν πάρα πολύ, έπαιξαν δυνατά και με τσαμπουκά, πέρασαν ένα λάσο στον Άρη και τον έβγαλαν από το γήπεδο!

• Είχα πει και στην τηλεόραση αλλά και εδώ στο σάιτ τα εξής. Δεξιά υπάρχει το αρχείο, μπορούν να τα δουν όσοι δεν τα είχαν διαβάσει. «Έντεκα λέοντες θέλω να δω και τον Μιραλάς σέντερ φορ! Και τον Τζιμπούρ δεξιά. Ας κάνει ο Φουστέρ τη βρόμικη δουλειά, να δίνει βοήθειες δεξιά πίσω απ’ τον Τζιμπούρ στο μαρκάρισμα, ώστε να μην ξεθυμαίνει και κουράζεται. Πρέπει να έχεις δύο στράικερ στην περιοχή όταν η μπάλα έρχεται από τα πλάγια, η άμυνα του Άρη δεν είναι άτρωτη, πρέπει να την πιέσει ο Ολυμπιακός. Μπορεί οπωσδήποτε να σκοράρει ο Ολυμπιακός εκεί μέσα. Έχουμε καλή άμυνα, μπορεί να αντέξει πίσω».

• Ο Βαλβέρδε λοιπόν το χειρίστηκε ωραία, ο Μιραλάς όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός διότι αυτή είναι η θέση του, έδωσε ταχύτητα στην επίθεση του Ολυμπιακού και είναι απρόβλεπτος με τις ντρίμπλες του. Είδαμε επιτέλους τον Μιραλάς εκεί που πρέπει να παίζει. Όταν έγινε αναγκαστικά η αλλαγή του, σωστά ο Βαλβέρδε δεν έβαλε τον Πάντελιτς, σωστά συνέχισε με φορ κινητικό στο στιλ του Μιραλάς που είναι ο Τζιμπούρ, γιατί τα σέντερ μπακ του Άρη δεν είναι γρήγορα. Ήταν και σε μεγάλη μέρα για εμένα ο Φουστέρ, μαζί με τον Ζαϊρί θα δημιουργούσαν ανακατωσούρα στα σέντερ μπακ του Άρη και το «τσαφ» αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Το θεωρούσα βέβαιο ότι θα σκοράρει εκεί μέσα ο Ολυμπιακός.

• Ο Ιμπαγάσα παραδίδει μαθήματα στους νέους για το πώς πρέπει να είναι ο ποδοσφαιριστής! Να τον βλέπει ο Νίνης, να τον βλέπουν όλοι οι νέοι τι τρέξιμο ρίχνει αυτός ο 35χρονος! Και ο Φουστέρ έτρεξε πολύ και ο Μοντέστο και ο Ραούλ Μπράβο και ο Μέλμπεργκ μετά την γκέλα του στο γκολ, καλά ο Αβραάμ δεν το συζητάμε, ήταν ο γνωστός.

• Ο Φουστέρ είχα παράπονο παλιότερα ότι δεν πατάει περιοχή, αλλά εδώ και κάμποσα ματς έχω επισημάνει ότι πατάει πολύ στην περιοχή, έτσι τον θέλω.

• Έπαιξε έξυπνα ο Ολυμπιακός, εξουδετέρωσε κάθε ατού του Άρη, κι όταν αμυνόταν, ο Ιμπαγάσα πέταγε τη μεγάλη πάσα επειδή είχε γρήγορους μπροστά. Δεν είδαμε τη σπουδαία μπάλα, αλλά μην ξεχνάμε τις ιδιαιτερότητες του ματς, άλλο είναι να ζητάς ωραία μπάλα σε ματς με την Ξάνθη και άλλο σε ένα κρίσιμο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός τον έκανε να κρεμάσει τον Άρη.

• Ο προπονητής της ΑΕΚ εγκλημάτησε! Χωρίς λόγο έκανε την ομάδα άνω-κάτω, άφησε έξω τον Μπλάνκο και τον Σκόκο, ροτέισον λέει, τι ροτέισον ρε! Για να δικαιολογήσεις τις μεταγραφές σου; Γι’ αυτό τους άφησες έξω; Μέτρησα σε μια φάση 16 πάσες άλλαξαν οι παίκτες της ΑΕΚ, πού πας με αυτό το τέμπο; Με τον Μπαχά; Δεν είναι γρήγορος και είναι ανέτοιμος, με κιλά. Υπάρχει πιο αργός παίκτης από αυτόν τον Μίτσελ; Πάρτι γινόταν με τον Λέτο! Πού να τον πιάσει ο Γιάχιτς μόνος του, όποτε ήθελε τον πέρναγε. Τι μεταγραφές είναι αυτές, πώς κτίζουν έτσι τις ομάδες με αργούς παίκτες. Ο Μπαχά ούτε από τον Σαριέγκι δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν μια ΑΕΚ τραγική στο α’ ημίχρονο. Μια ανοργανωσιά στα χαφ και στην άμυνα απερίγραπτη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς!

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος






Ποινή-σοκ για Χάβο, στα μαλακά ο ΟΣΦΠ!

Την αυστηρότητά της φαίνεται να εξάντλησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ προς το πρόσωπο του Μάκη Χάβου. Τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δύο μήνες και πρόστιμο 10.000 τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο οποίο είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά" κατηγορήθηκε για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Για αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά. Στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 28.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ρόλο για την ποινή αυτή, έπαιξε και ο διαιτητής του αγώνα, του οποίου η αναφορά δεν ήταν επιβαρυντική για τους Πειραιώτες. Σε αυτή δεν ανέφερε στοιχεία για το κέρμα στον επόπτη αλλά και τις αναταραχές που υπήρξαν στο ημίχρονο.

Ατιμώρητος δεν έμεινε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Στα μαλακά έπεσε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»

Χρηματική ποινή ύψους 40.000 ευρώ επέβαλε στην SKODA Ξάνθη για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια στις 04/02/2011.

Επιτέλους... ξαναρχίζει

Το Champions League επιστρέφει στις ζωές μας και έρχεται για να γεμίσει ξανά τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης με όμορφο θέαμα. Οκτώ δυνατά ζευγάρια ρίχνονται σε... δόσεις στη μάχη των «16», αρχής γενομένης από την Τρίτη, όταν η Μίλαν φιλοξενεί την Τότεναμ και η Βαλένθια τη Σάλκε.

Μίλαν-Τότεναμ

Η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ θέλοντας να αποφύγει τον τρίτο αποκλεισμό από αγγλική ομάδα στους «16» του Champions League την τελευταία τετραετία.

Οι «ροσονέρι», πρωτοπόροι στη Serie A και προερχόμενοι από επιβλητική νίκη με 4-0 επί της Πάρμα, στοχεύουν ψηλά και στην Ευρώπη φέτος. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τα χειμερινά αποκτήματα Κασάνο, Φαν Μπόμελ και Εμάνουελσον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τραυματίες είναι οι Πίρλο, Αμπροζίνι, Λεγκροτάλιε.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Σάντερλαντ (2-1) και πασχίζει για μία θέση στην τετράδα της Premiership. Οι «πετεινοί», που τα πήγαν περίφημα κόντρα στην άλλη ομάδα του Μιλάνου στη φάση των ομίλων (ήττα 4-3 και νίκη 3-1), δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο Τζίνας, ενώ τραυματίες είναι οι Μπέιλ, Καμπούλ, Κινγκ, Χάντλστοουν και αμφίβολος ο Μόντριτς που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1972, με την Τότεναμ να παίρνει την πρόκριση με νίκη 2-1 στην Αγγλία και ισοπαλία 1-1 στην Ιταλία. Ως γηπεδούχος απέναντι σε αγγλικές ομάδες, η Μίλαν μετρά 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Τότεναμ σε τρεις επισκέψεις στην Ιταλία έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στο όριο των καρτών για τη Μίλαν βρίσκονται οι Τζαμπρότα, Αντονίνι, Μπόατενγκ και Γκατούζο, ενώ η Τότεναμ δεν έχει κανέναν παίκτη σε αντίστοιχο κίνδυνο.

Γήπεδο: «Σαν Σίρο»
Διαιτητής: Στεφάν Λανόι (Γαλλία)

Βαλένθια-Σάλκε

Για κάποιους πρόκειται για το λιγότερο δυνατό ζευγάρι των «16». Ίσως όμως αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες τις μονομαχίες της Βαλένθια και της Σάλκε.

Οι «νυχτερίδες» προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο με 2-1 και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ουνάι Εμερί δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αλμπέλδα, ενώ τραυματίες είναι οι Μάτα και Ματιέ. Η Σάλκε προέρχεται από νίκη επί της Φράιμπουργκ με 1-0, αλλά βρίσκεται μόλις στη δέκατη θέση και πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Ο Ραούλ, πρώτος σκόρερ στο Champions League με 68 γκολ, είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, καθώς επιστρέφει στην Ισπανία για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τρίτη σεζόν στην Ευρώπη. Το 1998 στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA η Σάλκε είχε πάρει την πρόκριση με νίκη 2-0 στη Γερμανία και ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία, ενώ δέκα χρόνια μετά συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League, η αναμέτρηση στο «Μεστάγια» είχε λήξει ισόπαλη 0-0, αλλά στο Γκελζενκίρχεν οι «νυχτερίδες» είχαν επικρατήσει με 1-0. Ως γηπεδούχος κόντρα σε γερμανικές ομάδες η Βαλένθια έχει 4 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες, ενώ επί ισπανικού εδάφους η Σάλκε έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Στο όριο των καρτών για τη Βαλένθια βρίσκεται ο Αντούριθ και για τη Σάλκε ο Χούντελαρ.

Γήπεδο: «Μεστάγια»
Διαιτητής: Αλεξέι Νικολάεφ (Ρωσία)

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 15/2

Μίλαν-Τότεναμ 21:45
Βαλένθια-Σάλκε 21:45

Τετάρτη 16/2

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 21:45
Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 21:45

Τρίτη 22/2

Κοπεγχάγη-Τσέλσι 21:45
Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Τετάρτη 23/2

Μαρσέιγ-Μαν. Γιουνάιτεντ 21:45
Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου 21:45

Πολύ μεγάλος «σκόρερ» ο Τέβεζ …εκτός γηπέδων!!!!

Με δεδομένο ότι ο Κάρλος Τέβεζ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας, θεωρήσαμε ότι θα ήταν επίκαιρο να ασχοληθούμε με μία από τις «καυτές» κατακτήσεις του. Άλλωστε, εμείς οι Έλληνες φημιζόμαστε για τη φιλοξενία μας… και επίσης μας αρέσει το ωραίο φύλο!!!!
Η αλήθεια είναι ότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδί της πιάτσας και έχει «συνδεθεί» με αρκετά «καλά κορίτσια» της showbiz. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το …φλερτ του με την «εκρηκτική» συμπατριώτισσά του, Κλαούντια Σιαρντόνε.
Θα μας επιτρέψετε να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους και να σας παρουσιάσουμε μία παλιότερη κατάκτηση του Καρλίτος, το εντυπωσιακό μοντέλο από την Αργεντινή, Νατάλια Φάζι, που δεν δίσταζε με δηλώσεις να …εξυψώνει το ηθικό του Τέβεζ:
«Κάθε φορά που κάναμε έρωτα με τον Κάρλος υπήρχε τόσο πάθος που ξεχνούσαμε σε ποιον πλανήτη βρισκόμαστε»….
Τα σχόλια είναι περιττά, ας περάσουμε στην δράση!!!
Απολαύστε τη Νατάλια Φάζι:

Καλαϊτζίδης στη Βέροια!

Ο Δημήρης Καλαϊτζίδης είναι από το πρωί της Δευτέρας ο νέος προπονητής της Βέροιας. Η αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου, άφησε «ορφανή» την θέση του τεχνικού στην ομάδα της Ημαθίας.

Όλο αυτό το διάστημα τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά και την Δευτέρα ήρθε η ανακοίνωση με την οποία ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ως προπονητή της ομάδας».

Ντελ Νέρι: "Είμαστε δυνατοί"

Ο Λουίτζι Ντελ Νέρι εκθείασε την βοήθεια των καινούργιων παικτών στην άνοδο της Γιουβέντους, η οποία επιβεβαιώθηκε με τη νίκη 1-0 επί της Ίντερ.  «Ο Μάτρι, ο Τόνι και ο Μπαρτζάλι έχουν δώσει δύναμη στην ομάδα. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες που παρουσιάζονται κάθε αγωνιστική. Μπορεί να δυσκολευόμαστε σε μερικές περιπτώσεις, αλλά καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε» είπε στην "TuttoSport".

Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε ακόμη με καλά λόγια για τους  Τζόρτζιο Κιελίνι και Μαρκ Σόρενσεν και πρόσθεσε: «Έχουμε παίξει πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες μας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων κόντρα σε Παλέρμο και Κάλιαρι, αλλά στο ματς με την Ίντερ αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατοί τόσο στον ψυχολογικό, όσο και στον πνευματικό τομέα»   ο Ιταλός τεχνικός.

«Ας τους πάρουμε και ας μην το πάρουμε…»

«Φτιαγμένοι» στον Παναθηναϊκό ενόψει Ολυμπιακού. Χαμόγελα για ΑΕΚ και… υποσχέσεις από τους «πράσινους» για «Καραϊσκάκη». "Θα τους νικήσουμε ξανά".
«Ας τους πάρουμε και ας μην το πάρουμε…»
Το Σάββατο που έρχεται ο Παναθηναϊκός δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην ομάδα του «τριφυλλιού» είναι πολύ καλό μετά τις δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν και μία… γκέλα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Άρη. Η απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήρθε, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν απογοητεύονται.

Αυτό ανέφεραν άλλωστε και οι παίκτες τόσο σε δηλώσεις τους μετά το 3-1 κόντρα στην Ένωση όσο και στις μεταξύ τους κουβέντες στα αποδυτήρια. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όχι όμως πανηγυρικό, αφού το -7 από τους Πειραιώτες παραμένει. Οι «πράσινοι» πάνε λοιπόν την επόμενη εβδομάδα στο Φάληρο μόνο για τη νίκη.

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το Σάββατο θα τα πούμε οι δύο μας. Τους νικήσαμε μία φορά στο ΟΑΚΑ και θα το ξανακάνουμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συμφωνούσαν σε ένα πράγμα το βράδυ της Κυριακής: «Πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε μόνο νίκη το επόμενο Σάββατο. Ακόμα και να μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος, πρέπει τον Ολυμπιακό να τον έχουμε νικήσει δύο φορές…».

Τα χαμόγελα πάντως και τα πανηγύρια δεν θα κρατήσουν για πολύ στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟ. Το Σάββατο δίνουν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς και αυτό το ξέρουν όλοι πολύ καλά…

Να παρακαλάς να …πνιγείς για να σε σώσει!

Η Ευγενία Γκιζελη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Μεγάλωσε στα Εξάρχεια, γι’ αυτό και έχει φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Μάλιστα, η φίλη της Χρύσα Δρακάκη, που είναι πιο φανατική βαζέλα, την τραβολογάει συχνά πυκνά στο γήπεδο, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Στο παρελθόν, η Ευγενία υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400 μέτρα και ήταν στην Εθνική ομάδα. Στα μαθητικά της χρόνια ήταν πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα στο Λύκειο, όπου έβγαινε συνεχώς πρόεδρος στο δεκαπενταμελές, ενώ ήταν και το «αλητάκι» του σχολείου.
Στα 18 της χρόνια πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία. Εκτός από τον στίβο, μεγάλη αγάπη της είναι το κολύμπι, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τη ναυαγοσωστική και μάλιστα έχει πάρει και πτυχίο από ιδιωτική σχολή.
Εμείς είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε το 2009, όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, χωρίς πάντως να κατακτήσει τον τίτλο. Τουλάχιστον μπήκε στις… καρδιές μας.

Χωρίς Μπαλοτέλι, Ντε Γιόνγκ η Σίτι!

Το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι με τον Άρη για την φάση των «32» του Europa League. Οι Άγγλοι επέλεξαν να έρθουν μια μέρα πριν την αναμέτρηση και δεν θα προπονηθούν στο «Κλ. Βικελίδης».

Στις 20:00 αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον τεχνικό των «Πολιτών», Ρομπέρο Μαντσίνι, ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα μιλήσει ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Για την αγγλική ομάδα στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψουν οι Μάριο Μπαλοτέλι και Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Χωρίς τον Μπέιλ η Τότεναμ κόντρα στη Μίλαν

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ίσως ο καλύτερος παίκτης της φετινής Τότεναμ, αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο για τη φάση των «16″ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ουαλός αριστερός χαφ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, που τον έχουν κρατήσει εκτός αγώνων για 3 εβδομάδες, και δεν ταξίδεψε στην Ιταλία, εκεί όπου κόντρα στην Ίντερ, στη φάση των ομίλων είχε σημειώσει τρία γκολ!!!
«Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Δεν νιώθαμε έτοιμοι να τον ρίξουμε στον αγώνα και να κινδυνεύει έπειτα με σοβαρότερο πρόβλημα», τόνισε ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρεντνάπ. Ωστόσο, υπάρχουν ελπίδες ο Μπέιλ να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση είναι επίσης ο Πίτερ Κράουτς, ενώ μάλλον δεν θα πάρει χρονο συμμετοχής ο τραυματίας Λούκα Μόντριτς, που ωστόσο ταξίδεψε στην Ιταλία με την υπόλοιπη αποστολή.

Τέλος ο Ντρόμπνιακ, αναμένεται και ο Πέτροβιτς

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι αποχωρεί, όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ.
Μάλιστα ο Μαυροβούνιος σέντερ αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, γεγονός για το οποίο ενημέρωσε σήμερα, μέσω του εκπροσώπου του, τους ιθύνοντες του «Γηραιού». Ο Ντρόμπνιακ δεσμεύτηκε με συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» προ δεκαημέρου (3/2 έφτασε στη Θεσσαλονίκη και την επομένη υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν) και αγωνίστηκε στα παιχνίδια με τον Ηλυσιακό (5/2) και το Περιστέρι (13/2).
Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει κάτι ανάλογο και με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ο οποίος εμφανίζει τα τελευταία 24ωρα τάσεις φυγής.

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς από τον Ετό

πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, ηττήθηκε χθες 1-0 από τη Γιουβέντους. Στο 89ο λεπτό πάντως έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Σάμουελ Ετό να αστοχεί από την μικρή περιοχή και τον Μπουφόν εξουδετερωμένο. Το λόγια περισσεύουν, δείτε το βίντεο…

Μιχαλήτσος: «Κοιτάμε μπροστά»

Χρόνος για ρεπό φυσικά και δεν υπάρχει για τους «κίτρινους», ελέω του αυριανού αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι παίκτες του συναντήθηκαν το πρωί στο Νέο Ρύσιο, κάνοντας αποκατάσταση.
Πριν ο 54χρονος τεχνικός ξεκινήσει το χθεσινό πρόγραμμα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, για όσα συνέβησαν και όσα επρόκειτο να συμβούν: «Σίγουρα το αποτέλεσμα του Σαββάτου δεν μπορεί να μας ικανοποιεί. Θέλαμε την νίκη και δεν την πήραμε. Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, μετά το παιχνίδι με την Σίτι. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ξεχνάμε τον Ολυμπιακό και ότι συνέπειες έχει η ήττα και στρεφόμαστε αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Μόλις τελειώσει αυτό, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».
Ουσιαστικά, ο Γιάννης Μιχαλήστος έχει μόνο την σημερινή προπόνηση στη διάθεση του για να δουλέψει ορισμένα πράγματα πάνω στο παιχνίδι με τους Άγγλους και κυρίως την τακτική που θα ακολουθηθεί.
Σχεδόν ίδια η ενδεκάδα
Σχετικά τώρα με τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν στον αγώνα με την Σιτί, λογικά ο 54χρονος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές. Και αυτό κυρίως γιατί δεν έχει το χρόνο για να δουλέψει όπως θέλει. Ίσως προχωρήσει σε μια-δυο αλλαγές και πιο συγκεκριμένα στα χαφ και στην επίθεση. Ίσως πάλι κατεβάσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Άρης έχει δικαίωμα να δηλώσει 21 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια στο Europa league. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει αγωνία για το ποιοι θα συμπεριληφθούν αποστολή, μιας και λογικά ο έλληνας τεχνικός θα τους πάρει όλους στο ξενοδοχείο.
Σήμερα ξεκαθαρίζει για Σηφάκη
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μιχαλήτσος ακούει στο όνομα του Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής γκολκίπερ είναι ο μοναδικός «κίτρινος» που βρίσκεται στη σχετική λίστα των απουσιών και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια στο αυριανό παιχνίδι. Το θετικό για τον 26χρονο «πορτιέρο» είναι ότι οι ενοχλήσεις στη γάμπα έχουν υποχωρήσει κατά πολύ και μπόρεσε να τρέξει χθες το πρωί στο Ρύσιο. Το απόγευμα λοιπόν και μετά την προπόνηση που θα λάβει χώρα στο Χαριλάου, θα φανεί για το αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μιχαλήτσος.

Σήμερα ξεκαθαρίζει για τρεις

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Κώστας Χαλκιάς και Πάμπλο Γκαρσία, που επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από τη Νέα Σμύρνη, θα εξεταστούν σήμερα και θα εκτιμηθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχώρησε αναγκαστικά από το προχθεσινό παιχνίδι, πιθανόν με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Ουρουγουανός μέσος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στη γάμπα από αντιαθλητικό χτύπημα του Ριέρα. Επίσης, σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Κώστας Σταφυλλίδης, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.