Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Με κόσμο στον ημιτελικό η ΑΕΚ

Με γεμάτες εξέδρες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ την «Ένωση» για τα επεισόδια στον επαναληπτικό προημιτελικό του θεσμού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο. Παράλληλα θα καταθέσουν έφεση για να αποφευχθεί ο κίνδυνος έφεσης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως αν η τιμωρία δεν είχε ανακοινωθεί εντός της ημέρας, αλλά την Τρίτη ή αργότερα, η ΑΕΚ θα εξέτιε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου. Το ίδιο, ασφαλώς, θα συνέβαινε κι εφόσον η τιμωρία της ΑΕΚ ήταν μεγαλύτερη.

Ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου, κατά την απολογία της ΠΑΕ ζήτησε να ληφθούν υπόψη τέσσερα δεδικασμένα για τον Παναθηναϊκό και δύο για τον Άρη, όπου οι εγκαλούμενοι τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής για ανάλογα επεισόδια. Επίσης τόνισε πως η έκθεση του παρατηρητή δεν αναφέρει κάτι μεμπτό, ενώ για επεισόδια (και τραυματισμό 14 αστυνομικών) κάνει λόγο μόνο η έκθεση της αστυνομίας, η οποία όμως χρησιμοποιείται βάσει του κανονισμού συμπληρωματικά. Το «παρών» έδωσε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Άκης Τάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: