Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Χάνει τη Βαλένθια ο Παπαδόπουλος

H ατυχία χτύπησε την πόρτα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.
Ο άσος της Σάλκε χτύπησε κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Σάλκε την Κυριακή, έπειτα από τάκλιν του Αλί Καρίμι σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Έτσι, ο 19χρονος αμυντικός δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Σάλκε στον αγώνα με τη Βαλένθια για τους «16» του Champions League στο Μεστάγια.
Μάλιστα, ο Φέλιξ Μάγκατ σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τον Έλληνα αμυντικός, λαμβάνοντας υπόψη την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Παπαδόπουλος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού άσου στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Γερμανίας.

1 σχόλιο:

Alexandros είπε...

Ωραία, είχαμε τη milan το ένα σίγουρο για αύριο, τώρα θα έχουμε και τη Valencia. Από ότι βλέπω από sportingbet, 1.65 στην πρώτη, 1.70 στη δεύτερη, εύκολος τρόπος να τριπλασιάσεις τα λεφτά σου. ;)