Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σημερα κρίνεται του Σηφάκη

Με μια χαλαρή προπόνηση,χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης για τον αγώνα της Τρίτης, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.
Όσοι ποδοσφαριστές αγωνίστηκαν το Σάββατο δεν ανέβασαν ρυθμούς, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά, ο Γιάννης Μιχαλήστος έχει μόνο την αυριανή προπόνηση στη διάθεση του για να δουλέψει ορισμένα πράγματα πάνω στο παιχνίδι με τους Άγγλους και κυρίως την τακτική που θα ακολουθηθεί.
Στο μεταξύ το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μιχαλήτσος ακούει στο όνομα του Μιχάλη Σηφάκη. Το θετικό για τον 26χρονο «πορτιέρο» είναι ότι οι ενοχλήσεις στη γάμπα έχουν υποχωρήσει κατά πολύ και μπόρεσε να τρέξει. Σημερα το απόγευμα και μετά την προπόνηση που θα λάβει χώρα στο Χαριλάου, θα φανεί για το αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μιχαλήτσος. Αν βγάλει το πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί το παραμικρό, τότε θα υπερασπιστεί την εστία του. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποκλειστεί από την αποστολή, μιας και ο κίνδυνος να πάθει υποτροπή είναι μεγάλος και σε καμία περίπτωση ο 54χρονος τεχνικός αλλά και ο ίδιος ο Σηφάκης, δεν θέλει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: