Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν πάω κάπου για τα λεφτά»

Στην αποκάλυψη ότι αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι πριν πάει στη Μίλαν, προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι αυτό που ήθελε ήταν να παίξει άμεσα σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι «πολίτες» δεν έχασαν ευκαιρία και όταν πληροφορήθηκαν το καλοκαίρι ότι ο τότε φορ της Μπαρτσελόνα, έψαχνε για νέο προορισμό, κινήθηκαν άμεσα. Συναντήθηκαν μαζί του και του προσέφεραν ένα μυθικό ποσό, το οποίο ωστόσο δεν τον συγκίνησε:

«Συζήτησα με τη Σίτι και η αλήθεια είναι ότι μου παρουσίασαν ένα φανταστικό πλάνο, όμως δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν κάπου για τα χρήματα. Για μένα μετράει πολύ το σήμερα και το μέλλον της ομάδας και το πλάνο της Σίτι θέλει ακόμη χρόνο για να ευοδώσει».

Ο αστέρας των «ροσονέρι» ήθελα να αγωνιστεί κατευθείαν στο υψηλότατο επίπεδο και αυτό ήξερε ότι θα του το διασφάλιζε η Μίλαν: «Σε δύο χρόνια η Σίτι θα έχει μία πολύ μεγάλη ομάδα, όμως προς το παρόν η Μίλαν είναι στην κορυφή και προτιμώ να αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα στα 29 παρά στα 32. Όταν είσαι καλός παίκτης θα βρεις παντού χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: