Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: «Κοιτάμε μπροστά»

Χρόνος για ρεπό φυσικά και δεν υπάρχει για τους «κίτρινους», ελέω του αυριανού αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι παίκτες του συναντήθηκαν το πρωί στο Νέο Ρύσιο, κάνοντας αποκατάσταση.
Πριν ο 54χρονος τεχνικός ξεκινήσει το χθεσινό πρόγραμμα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, για όσα συνέβησαν και όσα επρόκειτο να συμβούν: «Σίγουρα το αποτέλεσμα του Σαββάτου δεν μπορεί να μας ικανοποιεί. Θέλαμε την νίκη και δεν την πήραμε. Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, μετά το παιχνίδι με την Σίτι. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ξεχνάμε τον Ολυμπιακό και ότι συνέπειες έχει η ήττα και στρεφόμαστε αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Μόλις τελειώσει αυτό, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».
Ουσιαστικά, ο Γιάννης Μιχαλήστος έχει μόνο την σημερινή προπόνηση στη διάθεση του για να δουλέψει ορισμένα πράγματα πάνω στο παιχνίδι με τους Άγγλους και κυρίως την τακτική που θα ακολουθηθεί.
Σχεδόν ίδια η ενδεκάδα
Σχετικά τώρα με τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν στον αγώνα με την Σιτί, λογικά ο 54χρονος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές. Και αυτό κυρίως γιατί δεν έχει το χρόνο για να δουλέψει όπως θέλει. Ίσως προχωρήσει σε μια-δυο αλλαγές και πιο συγκεκριμένα στα χαφ και στην επίθεση. Ίσως πάλι κατεβάσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Άρης έχει δικαίωμα να δηλώσει 21 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια στο Europa league. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει αγωνία για το ποιοι θα συμπεριληφθούν αποστολή, μιας και λογικά ο έλληνας τεχνικός θα τους πάρει όλους στο ξενοδοχείο.
Σήμερα ξεκαθαρίζει για Σηφάκη
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μιχαλήτσος ακούει στο όνομα του Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής γκολκίπερ είναι ο μοναδικός «κίτρινος» που βρίσκεται στη σχετική λίστα των απουσιών και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια στο αυριανό παιχνίδι. Το θετικό για τον 26χρονο «πορτιέρο» είναι ότι οι ενοχλήσεις στη γάμπα έχουν υποχωρήσει κατά πολύ και μπόρεσε να τρέξει χθες το πρωί στο Ρύσιο. Το απόγευμα λοιπόν και μετά την προπόνηση που θα λάβει χώρα στο Χαριλάου, θα φανεί για το αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Μιχαλήτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: